1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Granada - Valencia. Ponturi Pariuri Spania La Liga. 04.07.2020

Granada - Valencia. Ponturi Pariuri Spania La Liga. 04.07.2020

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2020-07-04 09:02:00

Fotbal Spania - Primera Division

04 Iulie 2020, 23:00

Granada

Granada

versus
Valencia

Valencia

1.94

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Granada v Valencia

În etapa a 34-a din Primera Division, Granada joacă pe teren propriu cu Valencia, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci. Cele două echipe au același număr de puncte, 46, cu Granada pe locul nouă ș Valencia pe zece.

Granada: Forma echipei, știri și statistici

Granada traversează un sezon excelent și se gândește să atace un loc de Europa League. Forma liliecilor a fost oscilantă în ultima vreme, cu înfrângeri pe teren propriu și cu două egaluri și un succes în deplasare. În ultima etapa, Granada s-a impus pe terenul lui Alaves cu 2-0, datorita golurilor marcate de Soldado si Cortes. Soldado va conduce ofensiva și va încerca să marcheze împotriva echipei la care a petrecut trei sezoane. Lista accidentaților rămâne destul de lungă, cu  Rui Silva, Montoro, Alex Martinez, Quini, Lozano și Gonalons, dar va reveni fundașul central German Sanchez. Ofenisva Granadei nu a produs prea multe goluri pe teren propriu, 19 în 16 partide, dar apărarea este la înălțime, cu 12 goluri încasate. 

Valencia: Forma echipei, știri și statistici

Valencia a alunecat până pe locul zece, iar campionatul pare compromis. Șansele de a prinde măcar un loc de Europa LEague se subțiază cu fiecare etapă care trece. Liliecii au trei înfrângeri consecutive fără gol marcat, de aceea o reacție ar trebui să vină la această deplasare. Readucerea pentru a treia oară ca interimar a lui Voro nu a avut niciun efect, iar Valencia a pierdut cu 0-2 în fața lui Bilbao. Rodrigo Moreno și Gaya sunt indisponibili pentru acest meci, lui Garay i-a expirat contractul. Jaume Costa va continua în flancul stâng, iar Gameiro va fi alături de Maxi Gomez în atac. Valencia a marcat doar de două ori în ultimele șapte deplasări, din care a scos un singur punct. 

Echipe probabile

Granada Echipă probabilă Granada
Portar Escandell
Fundași Neva, Duarte, Sanchez, Diaz
Mijlocaşi Machis, Eteki, Herrera, Vico
Atacanţi Fernandez, Soldado
Valencia Echipă probabilă Valencia
Portar Cillessen
Fundași Costa, Gabriel, Guillamon, Wass
Mijlocaşi Guedes, Coquelin, Parejo, Soler
Atacanţi Gomez, Gameiro

Statistica meciurilor directe Granada v Valencia

În cele 12 meciuri directe, Valencia s-a impus de nouă ori, iar Granada o sigură dată. Valencia are trei victorii consecutive în campionat pe terenul Valenciei, dar a pierdut ultimul meci aici, în cupă, la începutul anului

Cote pentru Granada v Valencia

Pentru acest meci, vă invit să mai încercați două cote. Avem o cotă de 1,48 pentru X2 și o cotă de 2,67 pentru victoria Valenciei.

Granada vs Valencia Pont: I2 sau II2 ( Valencia câștigă o repriză)

Chiar dacă Valencia trece printr-o perioadă slabă, cred că liliecii au puterea de a câștiga măcar o repriză. Granada este liniștită, scăpată de grijile retrogradării și a pierdut ultimele două partide jucate acasă. Valencia are o ultimă șansă de a rămâne în lupta pentru Europa LEague și nu cred că o va abandona fără luptă. Liliecii au un lot valoros și pot profita de absențele din tabăra gazdelor.

Miza: 10/10
Cota: 1.94
Status: Pierdut

Granada vs Valencia Pont: Valencia HA 0

Valencia traversează o perioadă înfiorătoare, cu o singură victorie, o remiză și 4 înfrângeri în era post-pandemie! Echipa s-a prăbușit spre mijlocul clasamentului, îndepărtându-se de obiectivul cupelor europene. Prăbușirea poate fi oprită la Granada, pe terenul unei echipe fără veleități europene, dar care-i e vecină de clasament. Valencia poate scoate un punct, dar ținta va fi victoria. Deși cotele indică un echilibru perfect, eu văd Valencia favorită. Handicap asiatic Valencia 0 ne oferă o cotă bună (1,92) la victoria oaspeților și recuperarea banilor (cotă 1,00) la remiză.

Fotbal Spania - Primera Division

Valencia HA 0

1.92
Granada vs Valencia

04 Jul 20, 23:00

Miza: 7/10
Cota: 1.92
Status: Anulat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici