1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Granada CF vs Burgos CF

Granada CF – Burgos CF. Ponturi pariuri Liga Adelante Spania, 11.12.2022. Același obiectiv

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2022-12-10 18:53:00

Fotbal - Spania La Liga 2

11 Decembrie 2022, 19:30

Granada

Granada

versus
Burgos CF

Burgos CF

1.91

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Granada v Burgos CF

După durerosul eșec de-acasă cu Eibar, care a împiedicat-o să urce pe primul loc, cei de la Burgos coboară în sudul Spaniei, până la Granada, încercând pe stadionul Nuevo Los Cármenes să-și scoată pârleala. Numai că echipa gazdă nu este deloc una comodă, având și ea ca obiectiv promovarea. Înaintea acestei a 20-a etape, Burgos e pe locul 2, cu 34 de puncte, în timp ce Granada ocupă poziția a 7-a, acumulând 29 de puncte. Pontul acestui meci poate fi găsit la sfârșitul analizei.

110 FREEPSINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Granada: Forma echipei, știri și statistici

După ce a petrecut trei sezoane consecutive în Primera, după promovarea din 2019, la finele celui trecut a retrogradat, reîntorcându-se în eșalonul secund. Bineînțeles că acum principalul obiectiv este promovarea imediată. Există un dezechilibru între prestațiile de-acasă și cele din deplasare. Acasă a câștigat marea majoritate a punctelor, 23 din totalul de 29. Așadar, pentru a urca mai sus și a nu sta la limita locului 6, îi rămâne de a lucra mai mult la jocurile de dincolo de propria arenă.

Rezultatele sale de-acasă în acest sezon, în ordine cronologică: 2-0 cu Racing Santander, 3-0 cu Villarreal II, 2-1 cu Mirandés, 0-0 cu Huesca, 5-0 cu Sporting Gijón, 1-0 cu Zaragoza, 0-0 cu Levante, 4-0 cu Albacete și 3-1 cu Alavés. În etapa trecută, a remizat pe terenul vecinilor de la Málaga, 1-1.

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Burgos CF: Forma echipei, știri și statistici

După o viață agitată, cu retrogradări, falimente și reînființări, fotbalul din orașul Burgos a revenit la lumină. Echipa de-acum, fost fondată în 1985. L-a avut în rândurile sale, pe la începutul anilor 90, și pe compatriotul nostru Gavril Balint, care a trăit acolo momente frumoase. Atunci însă au fost vremurile bune ale grupării, care ulterior a alunecat până în străfundurile fotbalului spaniol. A revenit în eșalonul secund în sezonul trecut, la capătul căruia a ocupat un mulțumitor loc 11.

În cel de față însă are o comportare constant bună, fiind mai mereu în preajma podiumului, devenind o pretendentă îndreptățită la promovare. În etapa trecută, dacă ar fi câștigat acasă cu Eibar, ar fi urcat chiar pe primul loc.

Rezultatele sale din deplasare în acest sezon, în ordine cronologică: 0-0 cu Albacete, Sporting Gijón, Leganés și Villarreal II, 1-0 cu FC Andorra, 0-2 cu Lugo, 2-0 cu Las Palmas, 1-0 cu Racing Santander și 2-1 cu Ponferradina. Așadar, 16 din cele 34 de puncte, o singură înfrângere și patru de 0-0 consecutive la început. În etapa trecută, așa cum afirmam mai înainte, a pierdut acasă, 2-3, cu Eibar.

FREEBETS, ROTIRI GRATUITE ȘI MULTE ALTE CADOURI – CLICK AICI

Echipe probabile

Granada Echipă probabilă Granada
Portar Raúl Fernández
Fundași Richard Sánchez, Miguel Rubio, Ignasi Miquel, Carlos Neva
Mijlocaşi Óscar Melendo, Petrović, Victor Meseguer, José Callejón
Atacanţi Jorge Molina, Uzuni
Burgos CF Echipă probabilă Burgos CF
Portar José Caro
Fundași Borja González, Unai Elgezabal, Michel Zabaco
Mijlocaşi Jesús Areso, Miki Muñoz, Miguel Atienza, Fran Garcia
Atacanţi Curro Sánchez, Álex Bermejo, Gaspar Campos

Statistica meciurilor directe Granada v Burgos CF

Nu s-au mai întâlnit.

211 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ EXCLUSIV– CLICK AICI

Cote pentru Granada v Burgos CF

Betano pariuri oferă o cotă de 2,25 pentru ambele înscriu.

40 DE LEI BONUS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Granada vs Burgos CF Pont: Peste 2 goluri asiatic

Ambele echipe au același obiectiv, promovarea. Dacă la Granada a venit de la sine, imediat după retrogradarea din Primera, la Burgos a apărut după comportarea constant bună după aceste prime 20 de etape. Echipa andaluză s-a arătat foarte redutabilă pe teren propriu, unde nu a pierdut până acum. Cei de la Burgos au suferit acea neașteptată înfrângere acasă din etapa trecută, cu Eibar, care nu le-a căzut deloc bine. Așa că echipa din nord va veni montată să recupereze ceva puncte în această etapă. Evident, dacă va fi în stare. Cu aceste planuri în spate, vedem ca ambele formații să fie în stare să marcheze.

Fotbal - Spania La Liga 2

Peste 2 goluri asiatic

1.91
Granada vs Burgos CF

11 Dec 22, 19:30

Miza: 8/10
Cota: 1.91
Status: Pierdut

Granada vs Burgos CF Pont: Peste 1,5 goluri total asiatic

Lupta pentru promovarea în La Liga este foarte strânsă, sunt 7 echipe în doar 6 puncte, ceea ce înseamnă că orice pas greșit poate duce la fluctuații mari în clasament. Se întâlnesc locurile 7 și 2, gazdele fiind echipa cea mai ofensivă din Segunda, cu cele mai multe goluri marcate, 23 (la egalitate cu alte formații). Cu siguranță dorește revenirea în La Liga după doar un an de pribegie, așa că va ieși la atac, așa cum o face mereu pe gazon propriu. Joacă foarte bine acasă, are partide în care a marcat de 3, 4, chiar de 5 ori. Merg pe un meci cu goluri, peste 1,5 asiatic la Betano pariuri sportive.

Miza: 6/10
Cota: 1.53
Status: Pierdut

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici