1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Girona vs Sporting Gijon, Ponturi pariuri fotbal Spania 2, 17.05.2021: Gazdele vin după patru victorii consecutive

Girona vs Sporting Gijon, Ponturi pariuri fotbal Spania 2, 17.05.2021: Gazdele vin după patru victorii consecutive

Dan Bara
Dan Bara

2021-05-16 16:02:00

Fotbal - Spania La Liga 2

17 Mai 2021, 22:00

Girona

Girona

versus
Sporting Gijon

Sporting Gijon

1.50

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Girona v Sporting Gijon

Luni seara, de la ora 22:00, Girona și Sporting Gijon, ocupantele locurilor 6, respectiv 5, se întâlnesc în meci direct, cu patru etape înaintea finalului de sezon. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Girona: Forma echipei, știri și statistici

Girona speră din nou să promoveze, după ce anul trecut a intrat în playoff, însă a fost eliminată de Elche. Momentan e pe 6, ultima poziție care asigură prezența la baraj, iar Vallecano, principala urmăritoare, are trei puncte mai puțin. Echipa traversează o perioadă excelentă, având patru victorii consecutive, iar golgeterul Cristhian Stuani pare că a scăpat de problemele medicale care l-au chinuit în acest sezon. Uruguayanul și-a recuperat forma excelentă pe care o arăta în ediția trecută, când a fost cel mai bun marcator din La Liga 2, cu 29 de reușite, iar contra lui Logrones, weekendul trecut, a reușit o dublă. 

În general, în liga a doua spaniolă nu se marchează foarte multe goluri, iar Girona, cu doar 43 de reușite, are al cincilea atac al competiției. În aceste condiții, revenirea lui Stuani este un mare plus, iar faptul că echipa a punctat de 9 ori în precedentele 4 runde, primind un singur gol, este exact ceea ce e nevoie în perspectiva unui final de campanie încununat de succes. 

 

Sporting Gijon: Forma echipei, știri și statistici

Sporting este pe 5, la egalitate de puncte cu Girona. Așa cum spuneam, în La Liga 2 nu se marchează mult, însă parcursul recent al echipei e dezastruos din acest punct de vedere. În ultimele 5 etape, Gijon a marcat un singur gol, acesta venind chiar în ultima partidă, 1-0 pe teren propriu cu Lugo, penultima clasată. 

În precedentele 6 deplasări, Sporting are patru remize, o victorie și o înfrângere, iar în ultimele trei dintre ele nu a marcat. În clasamentul meciurilor de pe terenurile adversarilor ocupă locul 8, cu 24 de puncte. 

Statistica ne arată că 9 dintre ultimele 10 etape au bifat mai puțin de trei goluri, dar acest lucru se explică și prin faptul că formația lui David Gallego are cea mai bună apărare din campionat, cu doar 25 de goluri primite. 

Statistica meciurilor directe Girona v Sporting Gijon

Patru dintre ultimele cinci întâlniri directe s-au încheiat la egalitate însă în turul actualei ediții, Gijon s-a impus cu 2-0 pe teren propriu. De asemenea, fiecare dintre precedentele 5 jocuri au consemnat maximum două goluri marcate. Din 2012 și până în prezent, Girona nu a pierdut nicio confruntare pe teren propriu cu adversarul din această etapă, adunând două victorii și două remize.

26.09.20 LL2 Gijon - Girona 2 : 0
06.07.20 LL2 Gijon - Girona 0 : 0
18.08.19 LL2 Girona - Gijon 1 : 1
15.02.15 LL2 Girona - Gijon 0 : 0
14.09.14 LL2 Gijon - Girona 1 : 1

Cote pentru Girona v Sporting Gijon

Forma excelentă pe care o arată Girona în ultima vreme este remarcabilă. Trupa lui Francisco este echipa din Segunda care a adunat cele mai multe puncte în utlimele opt etape, 19. De asemenea, a marcat în fiecare dintre ultimele 10 etape și vine după patru victorii consecutive acasă. Totuși, majoritatea caselor de pariuri au crescut cota pentru „1 solist” în ultimele zile, aceasta ajungând de la 2.25 la 2.60. Unibet oferă celor care doresc să mizeze pe gazde o cotă de 2.60. La Betano, un gol marcat de oaspeți are cota 1.53.

Girona vs Sporting Gijon Pont: Sub 2,5 goluri asiatic

Lupta cu casele de pariuri nu presupune doar cunoștințe sau inspirație, ci și găsirea unor cote care să fie, cât de cât, decente. De cele mai multe ori, bookmakerii oferă cote ridicole pentru variantele cu o probabilitate ceva mai mare de reușită, așa că noi, pariorii, trebuie să fim foarte atenți atunci când ne alegem meciurile. De asemenea, casele de pariuri nu prea oferă nimic de „pomană”, iar cota de 2.60 pentru victoria Gironei trebuie privită cu scepticism. Nu neapărat ocolită, însă suma pariată trebuie să fie minimă. Fie că alegeți această variantă, fie mergeți pe o întâlnire cu puține goluri, sper să câștigați, mai ales că cele două pariuri nu se exclud. Gijon are cea mai bună apărare a campionatului, însă marchează foarte puțin, așa că mă aștept la o partidă echilibrată, cu puține reușite.

Fotbal - Spania La Liga 2

Sub 2,5 goluri asiatic

1.50
Girona vs Sporting Gijon

17 May 21, 22:00

Miza: 6/10
Cota: 1.50
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici