1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Girona vs Rayo. Ponturi Pariuri Liga Smartbank, 20.06.2020. Girona, aproape de revenirea în La Liga

Girona vs Rayo. Ponturi Pariuri Liga Smartbank, 20.06.2020. Girona, aproape de revenirea în La Liga

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-06-19 16:59:00

Liga Smartbank

20 Iunie 2021, 22:00

Girona

Girona

versus
Rayo Vallecano

Rayo Vallecano

1.95

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Girona v Rayo Vallecano

Girona primește vizita lui Rayo în returul finalei play-off-ului de promovare în La Liga. Girona a câștigat turul, 2-1 în deplasare, și se bazează pe statistica excelentă a meciurilor jucate pe teren propriu - 7 victorii în ultimele 7 meciuri. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Girona: Forma echipei, știri și statistici

Girona este mare favorită la promovare, după ce a reușit să câștige meciul tur. Echipa lui Francisco a început meciul tremurat, iar timp de 40 de minute nu a existat pe teren. Girona a luat gol repede, dar a reușit să egaleze la prima acțiune periculoasă, prin Franquesa. imediat după pauză, la prima acțiune a reprizei secunde, a venit și golul de 2-1, reușit de Sylla. Un rezultat excelent în perspectiva returului, mai ales că Girona vine după o serie excelentă. Este neînvinsă de 11 meciuri, iar pe teren propriu a câștigat ultimele 7 partide. De altfel, Girona are 7 victorii consecutive pe teren propriu, iar în ultimele 5 meciuri nici măcar nu a primit gol. În niciuna dintre ultimele 10 partide jucate pe Montilivi, Girona nu a primit mai mult de un gol. Leganes este ultima echipă care a marcat de două ori pe terenul Gironei - se întâmpla la începutul lui februarie (2-0). 

Francisco nu va schimba prea mult în echipa de start. Este posibil ca Stuani să intre titular. Uruguayanul este coșmarul lui Rayo, căreia i-a dat nu mai puțin de 12 goluri. Stuani a lipsit în ultima perioadă din pricina unei accidentări și a revenit abia în tur, când a intrat după pauză. Sylla va fi partenerul lui Stuani. În rest, aceiași oameni din tur. 

Rayo Vallecano: Forma echipei, știri și statistici

Rayo s-a prăbușit inexplicabil în tur, după ce a condus cu 1-0. Andoni Iraola n-a reușit să-și facă jucătorii să joace mai bine, din punct de vedere defensiv, iar asta era să-i coste pe madrileni locul în play-off. Erorile lui Saveljch, la golul lui Franquesa, și Fran Garcia, la cel al lui Sylla, au făcut ca returul cu Girona să pară inabordabil, mai ales că adversara are statistici fantastice pe teren propriu. Andoni Iraola știe că echipa sa are o misiune aproape imposibilă, dar speră ca băieții lui să repete evoluția din semifinale, unde au eliminat-o pe Leganes, 3-0 acasă și 2-1 în deplasare. Rayo are nevoie să marcheze de două ori, ceea ce a făcut în ultimele 3 deplasări. Din fiecare dintre ele, Rayo s-a întors victorioasă. Asta, după două meciuri în care nu marcase, cu Logrones și Sabadell, ambele retrogradate. Lipsa constanței a fost una dintre marile probleme ale lui Rayo, în acest sezon care este pe cale să se încheie cu o mare dezamăgire.

Foarte probabil, Bebe va fi titularizat, în tentativa de a pune o presiune uriașă încă din startul returului. Advincula, revenit la echipă de la națională, exact la meciul tur, va juca și de această dată din primul minut. Tot titular ar putea fi Ulloa, în locul lui Qasmi, care n-a impresionat în ultima perioadă. Pentru că Dimitrievski este la naționala Macedoniei de Nord, Iraola nu are altă soluție decât să-l titularizeze pe Luca Zidane între buturi. 

Echipe probabile

Girona Echipă probabilă Girona
Portar Juan Carlos
Fundași Bueno, Juanpe, Arnau
Mijlocaşi Yan Couto, Gumbau, Cristoforo, Monchu, Franquesa
Atacanţi Sylla, Stuani
Rayo Vallecano Echipă probabilă Rayo Vallecano
Portar Luca Zidane
Fundași Advincula, Saveljch, Catena, Fran Garcia
Mijlocaşi Santi Comesana, Oscar - Isi, Bebe, Trejo
Atacanţi Ulloa

Statistica meciurilor directe Girona v Rayo Vallecano

În urmă cu o săptămână, Rayo a condus cu 1-0, dar a pierdut din pricina a două gafe uriașe în defensivă. A fost primul eșec după 3 partide în care câștigase de două ori și remizase o dată cu Girona. În sezonul regulat, meciul de pe Montilivi s-a încheiat fără goluri. 

Cote pentru Girona v Rayo Vallecano

2.07 este cota pentru un meci cu goluri în ambele porți. Pentru că în ultimele 10 meciuri meciuri dintre cele două echipe am avut cel puțin 4 cartonale, iar această partidă este decisivă pentru promovare, Betano pariuri oferă un 1.80 pentru un meci cu cel puțin 6 cartonașe. 

Girona vs Rayo Vallecano Pont: Peste 2 goluri asiatic

Dacă e să aibă o șansă la promovare, Rayo trebuie să marcheze de două ori pe Montilivi, astfel încât nu avem niciun motiv să ne așteptăm la un meci închis. În plus, defensiva lui Rayo este predispusă erorilor, așa cum s-a întâmplat pe toată durata acestui sezon. În același timp, Girona vine după 7 victorii consecutive pe teren propriu. În mod normal, ar trebui să avem o partidă care să semene cu cea din urmă cu o săptămână. Mizez pe un Over 2 la finalul celor 90 de minute, la o cotă excelentă oferită de Betano pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.95
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici