1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Getafe vs Valencia, Ponturi pariuri fotbal Spania La Liga, 27.02.2021. Două echipe în suferință

Getafe vs Valencia, Ponturi pariuri fotbal Spania La Liga, 27.02.2021. Două echipe în suferință

Marian Cioată
Marian Cioată

2021-02-27 01:39:00

Fotbal Spania - La Liga

27 Februarie 2021, 22:00

Getafe

Getafe

versus
Valencia

Valencia

1.52

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Getafe v Valencia

Ultimul meci al zilei de sâmbătă, 27 februarie 2021, din La Liga, se va desfășura de la orele 22.00 pe stadionul Coliseum Alfonso Perez din Madrid, între Getafe (locul 15) și Valencia (locul 12). Pronosticul recomandat vizează numărul de cartonașe din prima repriză, cota fiind preluată din oferta Betano pariuri.

Getafe: Forma echipei, știri și statistici

Getafe trece printr-o criză fără precedent în mandatul lui Pepe Bordalas. În ultimele 5 meciuri din La Liga, gazdele de azi nu au reușit să marcheze, ajungând cea mai ineficientă echipă din întreg campionatul. Un singur punct din ultimele 18 puse în joc este foarte puțin pentru o echipă obișnuită cu prima jumătate a clasamentului, în sezoanele anterioare.

Linia de clasament a amfitrionilor de le Coliseum Alfonso Perez cuprinde 6 victorii, 6 egaluri și 12 înfrângeri. Golaverajul este unul foarte slab, 17-30. Mai sunt doar 3 puncte deasupra liniei retrogradării, iar lupta pentru a evita zona fierbinte va fi una tensionată, contra unor echipe precum Alaves, Eibar, Elche sau Valladolid.

Ultima victorie a celor de la Getafe datează din 20 ianuarie, un 1-0 pe teren propriu cu aragonezii de la Huesca.

Atacantul Dario Poveda este în continuare accidentat și nu va evolua. El nu reprezintă o absență de marcă pentru antrenorul Bordalas.

Valencia: Forma echipei, știri și statistici

Valencia vine cu un moral bun la Madrid, după o victorie importantă obținută pe teren propriu cu Celta Vigo, scor 2-0. Liliecii au ajuns la 27 puncte, îndepărtându-se de zona periculoasă a clasamentului din La Liga.

Pentru antrenorul Javi Gracia sunt ceva probleme la jucătorii din apărare, fundașii Diakhaby, Picini și Gaya sunt incerți, însă se pare că doar lateralul stânga va fi recuperat. Între buturi se pare că va avea de ales între titularul de drept, Jaume Domenech și portarul adus de la Barcelona - Jesper Cillessen, cel care nu a luat gol în etapa trecută. De la mijlocul terenului va lipsi cu siguranță rusul Cheryshev, un om important la construcție dar și la finalizare.

Linia de clasament a vizitatorilor cuprinde 6 victorii, 9 remize și 9 eșecuri, golaverajul fiind unul ușor negativ, 30-32. Golgheterul clubului în campionat este Carlos Soler, principalul executant al fazelor fixe și bineînțeles, al penalty-urilor. Atacanții centrali Maxi Gomez și Manu Vallejo îl secondează, ambii cu câte 5 reușite.

La ultima vizită de pe Coliseum, alb-negrii au pierdut la scor de neprezentare, 0-3 pe 8 februarie 2020, chiar înainte de declanșarea pandemiei. 

Echipe probabile

Getafe Echipă probabilă Getafe
Portar Soria
Fundași Nyom, Djene, Chakla, Olivera
Mijlocaşi Kubo, Maksimovic, Arrambarri, Cucurella
Atacanţi Angel, Cucho
Valencia Echipă probabilă Valencia
Portar Domenech
Fundași Correia, Paulista, Guillamon, Gaya
Mijlocaşi Wass, Racic, Soler, Blanco
Atacanţi Gomez, Lee

Statistica meciurilor directe Getafe v Valencia

3 din precedentele 4 confruntări directe s-au încheiat cu rezultate de egalitate. În tur, în etapa a opta, Valencia a obținut o remiză dramatică, marcând pentru 2-2 în minutul 100 (al zecelea minut de prelungiri), din penalty.

Cote pentru Getafe v Valencia

Pentru un meci cu sub 2,5 goluri marcate, casa de pariuri Betano oferă o cotă de 1,45 în acest moment.

Getafe vs Valencia Pont: Sub 2,5 cartonașe în prima repriză

Mizez cu încredere medie pe un prim mitan liniștit la duelul dintre Getafe și Valencia, în care nu se vor acorda mai mult de 2 cartonașe. Arbitru va fi Jorge Figueroa Vazquez, cel care a condus și partida tur. Atunci a acordat 2 cartonașe galbene pentru Valencia în prima repriză, iar jocul s-a încins în a doua parte, eliminând câte 1 fotbalist din ambele tabere și acordând 10 cartonașe după pauză. În general, acest arbitru este tolerant în startul partidelor, avertizând verbal jucătorii la primele intervenții la limită, de aceea consider că sunt șanse mari ca în primele 45 minute să nu se arate 3 sau mai multe cartonașe.

Miza: 7/10
Cota: 1.52
Status: Pierdut

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici