1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Getafe - Cadiz. Ponturi pariuri Campionatul Spaniei. 10.04.2021

Getafe - Cadiz. Ponturi pariuri Campionatul Spaniei. 10.04.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-04-09 22:51:00

Fotbal Spania - Primera Division

10 Aprilie 2021, 15:00

Getafe

Getafe

versus
Cadiz

Cadiz

2.00

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Getafe v Cadiz

În etapa a 30-a din campionatul Spaniei, Getafe joacă pe teren propriu cu Cadiz, iar noi am selectat un pronostic din oferta Superbet pariuri. Getafe ocupă locul 15, cu 30 de puncte, în timp ce Cadiz este pe 13, cu 32 de puncte. 

Getafe: Forma echipei, știri și statistici

Getafe nu câștigă de patru etape, dar trei egaluri consecutive au dus echipa pregătită de Bordalas la cinci puncte de zona retrogradării. În ultima etapă, Getafe a remizat, 0-0, pe terenul Osasunei, după un meci cu puține faze de poartă. Pe terenpropriu, Getafe a marcat doar 13 goluri în 15 meciuri, însă a câștigat doar cinci partide. O victorie cu Cadiz ar însemna o gură imensă de oxigen, mai ales că tradiția este de partea gadelor, care nu au pierdut niciodată pe teren propriu cu Cadiz. Chakla, Cucho Hernandez și Cabaco sunt indisponibili pentru acest meci. În atac, Enes Unal ar putea primi rolul principal, după ce a participat la trei din ultimele patru goluri marcate de Getafe, Japonezul Kubo ar putea juca în spatele său, deși Carles Alena ar putea reprezenta o soluție pentru acest post. 

Cadiz: Forma echipei, știri și statistici

Cadiz are două puncte peste Getafe în clasament și va încerca să păstreze acest avantaj. Cadiz vine după o victorie importantă, 2-1 pe teren propriu cu Valencia, dar victoria a fost umbrită de scandalul de rasism în care a fost implicat fundașul Cala. Cala ar putea fi lăsat în afara primului 11, deși este un jucător de bază. În deplasare, echipa pregătită de Cervera are o serie de 10 partide fără victorie, din care a scos doar patru puncte. Antonhy Lozano și Alex Fernandez sunt incerți pentru acest meci, în rest, nu sunt probleme. Cadiz este echipa cu cea mai slabă posesie din top cinci campionate în Europa, cu o medie de 33%. Echipa se bazează mult pe forma lui Alvaro Negredo, implicat în nouă din ultimele 16 reușite.

Echipe probabile

Getafe Echipă probabilă Getafe
Portar Soria;
Fundași Iglesias, Djene, Etxeita, Olivera;
Mijlocaşi Kubo, Arambarri, Alena, Timor, Cucurella;
Atacanţi Mata
Cadiz Echipă probabilă Cadiz
Portar Ledesma
Fundași Carcelen, Fali, Cala, Espino
Mijlocaşi Salvi, Jonsson, Mari, Perea, Izquierdo;
Atacanţi Negredo

Statistica meciurilor directe Getafe v Cadiz

În tur, Getafe s-a impus cu 2-0. 

Cote pentru Getafe v Cadiz

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pentru acest meci, pe care vă invit să le încercați. Avem o cotă de 1,7 pentru PSF 1 și o cotă de 1,63 pentru cel puțin două goluri marcate în meci.

Getafe vs Cadiz Pont: Getafe câștigă

Getafe are cel mai slab atac din Primera, dar acesta este un meci pe care l-a mai câștigat în acest sezon. Acel 2-0 din tur, îmi oferă indicii că echipa lui Bordalas o poate învinge pe Cadiz, mai ales dacă ne uităm la forma slabă afișată în deplasare de echipa lui Cervera. Getafe are jucători care pot face diferența, iar cu mijlocași ca Alena, Cucurella sau Kubo, echipa poate învinge. Merg pe mâna gazdelor, la o cotă excelentă oferită de Superbet pariuri.

Fotbal Spania - Primera Division

Getafe câștigă

2.00
Getafe vs Cadiz

10 Apr 21, 15:00

Miza: 10/10
Cota: 2.00
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici