1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Getafe vs Athletic Bilbao - Ponturi pariuri fotbal, Spania, La Liga, 29.11.2020. Cine iese din suferință?

Getafe vs Athletic Bilbao - Ponturi pariuri fotbal, Spania, La Liga, 29.11.2020. Cine iese din suferință?

Grigore Cartianu
Grigore Cartianu

2020-11-29 09:53:00

Fotbal Spania - La Liga

29 Noiembrie 2020, 17:15

Getafe

Getafe

versus
Athletic Bilbao

Athletic Bilbao

1.92

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Getafe v Athletic Bilbao

Etapa a 11-a din Spania pune față în față dpuă echipe care deocamdată se află în zona de mijloc a clasamentului: Getafe locul 12, Bilbao locul 10, ambele cu câte 12 puncte și câte un meci restanță. Deocamdată pe acolo le e și valoarea, dat fiind că au încheiat campionatul trecut pe locurile 8 (Getafe) și 11 (Bilbao), despărțite de numai 3 puncte. Dar ambițiile lor sunt mult peste aceste poziții, dat fiind că nu demult jucau în Europa League, cu o prezență mai consistentă pentru Bilbao.

Ambele echipe au nevoie de un rezultat bun pentru a depăși situații neplăcută: Getafe a pierdut ultmele două meciuri de acasă (după o victorie cu Barcelona!), Bilbao a pierdut ultimele trei meciuri în deplasare (după o victorie la Cadiz).

Într-un meci cotat de casele de pariuri ca fiind extrem de echilibrat, pronosticul meu înclină spre Bilbao. Nu va fi însă un "2" solist sau, mai prudent, un "X2", ci un Handicap Asiatic.

Getafe: Forma echipei, știri și statistici

Getafe se află în suferință: o victorie, două egaluri și trei înfrângeri în ultimele 6 meciuri. Mai gravă e situația de pe teren propriu: după 1-0 cu Osasuna, 3-0 cu Betis și 1-0 cu Barcelona (trei victorii consecutive, fără gol primit!), mecanismul s-a dereglat brusc: 0-1 cu Granada, 1-3 cu Villarreal. Echipa antrenată de Jose Bordalas (56 de ani) s-a străduit să mai strângă câte un punct în deplasare (2-2 la Valencia, 0-0 la Eibar), dar suferința de pe propriul teren i-a adus neliniștea.

Formația din Madrid depinde mult de un element: cine înscrie primul gol. Dacă Getafe marchează prima, face apoi un joc ermetic și e greu să mai întorci rezultatul. Dacă, însă, adversarii deschid scorul, Getafe se descurcă tot mai greu.

Oamenii de gol ai madrilenilor sunt spaniolii Angel (3 goluri în acest campionat) și Mata (2), iar cel mai eficient pasator decisiv e columbianul Juan Hernandez (două pase de gol).

Absent: Maksimovic (infectat cu Covid-19).

Ultimele 5 meciuri:

* 0-0 (d) cu Eibar

* 1-3 (a) cu Villarreal

* 2-2 (d) cu Valencia

* 0-1 (a) cu Granada

* 1-0 (a) cu Barcelona

Athletic Bilbao: Forma echipei, știri și statistici

Athletic Bilbao traversează o perioadă atipică: victorii acasă și înfrângeri în deplasare. E drept că majoritatea au fost la limită, dar s-a ajuns deja la 6 etape de alternanță de acest gen (3 cu 3). Înaintea acestei serii, bascii obișnuiau să aducă puncte din deplasare, dar pierdeau destule pe teren propriu.

Statistic, meciul de duminică pare predispus la un rezultat de egalitate, dat fiind că Bilbao e singura echipă din La Liga (alături de Betis Sevilla) care n-a mai înregistrat încă nicio remiză în actualul campionat, după 9 meciuri jucate (4 victorii și 5 înfrângeri). În ediția precedentă, bascii au avut 12 egaluri în 38 de partide, adică o remiză la 3,16 meciuri.

"Gurile de foc" ale lui Gaizka Garitano (45 de ani) sunt Unai Lopez, Berenguer, Muniain și Inaki Williams, cu câte două goluri marcate în actualul campionat. Williams este și cel mai bun pasator decisiv, cu două pase de gol.

Un argument solid al bascilor este și portarul Unai Simon, titularul naționalei Spaniei în ultimele meciuri, inclusiv în istoricul 6-0 cu Germania din Liga Națiunilor.

Absent: Nolaskoain, De Marcos (acidentați).

Ultimele 5 meciuri:

* 4-0 (a) cu Betis Sevilla

* 1-2 (d) cu Valladolid

* 2-1 (a) cu FC Sevilla

* 0-1 (d) cu Osasuna

* 2-0 (a) cu Levante

Echipe probabile

Getafe Echipă probabilă Getafe
Portar Soria
Fundași Damian Suarez, Chema, Djene, Mathias Olivera
Mijlocaşi Nyom, Timor, Arambarri, Cucurella
Atacanţi Cucho Hernandez, Jaime Mata
Athletic Bilbao Echipă probabilă Athletic Bilbao
Portar Unai Simon
Fundași Capa, Alvarez, Inigo Martinez, Yuri Berchiche
Mijlocaşi Inaki Williams, Vesga, Vencedor, Berenguer
Atacanţi Villalibre, Muniain

Statistica meciurilor directe Getafe v Athletic Bilbao

Istoria meciurilor directe e foarte echilibrată. Din 30 de meciuri, Bilbao a câștigat 10, Getafe 9, iar 11 (mai mult de o treime) s-au încheiat la egalitate. Cele mai multe victorii, de o parte sau de alta, au fost la limită.

Dintre ultimele 6 confruntări directe, 4 s-au încheiat nedecis!

În acest an, Getafe a învins pe "San Mames" din Bilbao: 2-0.

Ultimele 5 confruntări directe:

* 2020: Bilbao - Getafe 0-2

* 2019: Getafe - Bilbao 1-1

* 2019: Getafe - Bilbao 1-0

* 2018: Bilbao - Getafe 1-1

* 2018: Getafe - Bilbao 2-2

Cote pentru Getafe v Athletic Bilbao

Din oferta Superbet pariuri sportive, pe lângă pontul principal, recomand alte două pariuri:

* X2 / cota 1,44

* PsF X / cota 1,53

Getafe vs Athletic Bilbao Pont: DNB 2 (la pariu fără egal, victorie Bilbao)

Echilibrul acestei partide va fi rupt de echipa cu un plus de experiență și omogenitate, iar aceea pare a fi Athletic Bilbao. Și Getafe are atuuri, poate face uneori meciuri perfecte (victoria cu Barcelona, 1-0, a arătat o organizare impecabilă), dar este mult prea instabilă. Înfrângerile cu Granada și Villarreal, pe teren propriu, au arătat multe slăbiciuni ale formației madrilene. Pentru Bilbao, seriile lungi cu înfrângeri în deplasare sunt o raritate. În campionatul trecut, echipa lui Gaizka Garitano a adus multe puncte de pe terenuri străine. Acum vine după trei deplasări cu profit zero (eșecuri cu Alaves, Osasuna și Valladolid), deci formații mai debrabă modeste, iar ambiția bascilor îi va face să caute să pună punct acestei seri nefericite. Atuuri au destule, dar în ultima vreme le-au arătat mai mult pe teren propriu, unde au bifat 3 victorii consecutive (cu Levante, Sevilla și Betis). E un meci în care contraatacurile bascilor, purtate prin câțiva jucători de mare viteză, pot face diferența. În schimb, Getafe a arătat că nu se prea descurcă atunci când trebuie să atace, preferând să se închidă și să dea lovitura pe contraatac (așa cum s-a întâmplat contra Barcelonei).

Miza: 10/10
Cota: 1.92
Status: Anulat

Vă salut! Eu sunt Grigore Cartianu, un "tânăr jurnalist" trecut de 50 de ani. Activez în presă din 1991, când eram student. Am debutat la revista nr. 1 a vremii, Expres Magazin. Am lucrat apoi la Evenimentul zilei, Sportul românesc, Prosport, Jurnalul Național, din nou Evenimentul zilei, Adevărul, România liberă. Am trecut prin toate etapele devenirii unui gazetar: reporter (Expres Magazin), repor ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici