1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Elche - Sevilla. Ponturi pariuri Campionatul Spaniei. 06.03.2021

Elche - Sevilla. Ponturi pariuri Campionatul Spaniei. 06.03.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-03-05 19:21:00

Fotbal Spania - Primera Division

06 Martie 2021, 17:15

Elche

Elche

versus
Sevilla FC

Sevilla FC

1.65

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Elche v Sevilla FC

În etapa a 26-a din campionatul Spaniei, Elche joacă pe teren propriu cu Sevilla, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet. Elche ocupă locul 19, cu 21 de puncte, în timp ce Sevilla este pe patru, cu 48 de puncte. 

Elche: Forma echipei, știri și statistici

Elche este penultima în clasament, dar la un singur punct de salvare. Acasă, parcursul este decent, cu două victorii, șase egaluri și patru înfrângeri. Echipa pregătită acum de Fran Escriba, revenit la cârmă în runda precedentă, are doar o victorie în ultimele 19 meciuri de campionat. În runda precedentă, Elche a jucat slab la Granada, unde a pierdut cu 1-2. Nu sunt probleme prea mari de lot înaintea acestei întâlniri, va lipsi doar Emiliano Rigoni. Atacul va fi format din cei doi argentinieni, Boye și Carillo, doi fotbaliști puternici, bătăioși, capabili să pună probleme. Pe teren propriu, Elche a marcat doar 11 goluri în 12 partide și a încasat 17. 

Sevilla FC: Forma echipei, știri și statistici

Sevilla a pierdut dramatic calificarea în finala cupei, 0-3 după prelungiri la Barcelona. Lucas Ocampos a ratat un penalty la 1-0 pentru catalani, iar Fernando a văzut roșu în ultimul minut de joc. Sevilla mai are doar campionatul, deoarece în Liga Campionilor are de întors un 2-3 acasă cu Dortmund. Elevii lui Julen Lopetegui vor juca de două ori în 14 zile cu Elche și au nevoie de șase puncte pentru a-și consolida locul patru. Lopetegui ar trebui să facă ceva schimbări în primul 11, după 120 de minute cu Barcelona. En Nesyri, Papu Gomez și Ocampos vor forma linia ofensivă, iar Oliver Torres ar putea fi titular la mijloc. În campionat, Sevilla avea o serie de șase victorii consecutive, până să piardă acasă cu Barcelona. Sevilla are trei victorii consecutive în deplasare. 

Echipe probabile

Elche Echipă probabilă Elche
Portar Badia;
Fundași Barragan, Gonzalo, Calvo, Mojica
Mijlocaşi Morente, Guti, Marcone, Fidel;
Atacanţi Boye, Carrillo
Sevilla FC Echipă probabilă Sevilla FC
Portar Bono;
Fundași Vidal, Kounde, Carlos, Acuna;
Mijlocaşi Jordan, Rakitic, Oliver;
Atacanţi Gomez, En-Nesyri, Ocampos

Statistica meciurilor directe Elche v Sevilla FC

Meciul tur se va juca pe 17 martie. Sevilla a pierdut ultima oară pe terenul lui Elche în 1976

Cote pentru Elche v Sevilla FC

Din oferta Superbet, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați. Avem o cotă de 2,8 pentru o victorie a Sevillei la cel puțin două goluri diferență și o cotă de 2,25 pentru un meci cu cel puțin trei goluri.

Elche vs Sevilla FC Pont: Sevilla câștigă

Sevilla vine ambiționată să depășească repede eșecul de cupă, deoarece campionatul este acum prioritar. Lopetegui are soluții de schimb, astfel că oboseala nu va fi un factor. Elche joacă modest, iar apărarea a încasat 36 de goluri și este formată din fotbaliști care nu prea au meciuri în Primera Division. Ar mai fi și schimbarea de antrenor, Fran Escriba debutând cu un joc slab la Granada. Merg pe mâna oaspeților, care au a doua cea mai bună apărare din Primera și o linie ofensivă condusă de Papu Gomez și En Nesyri capabilă să facă diferența

Fotbal Spania - Primera Division

Sevilla câștigă

1.65
Elche vs Sevilla FC

06 Mar 21, 17:15

Miza: 10/10
Cota: 1.65
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici