1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Celta Vigo vs.Real Madrid

Celta Vigo vs.Real Madrid. Ponturi pariuri Spania La Liga. 20.08.2022, A doua deplasare la rând pentru madrileni

Alin Buzărin
Alin Buzărin

2022-08-18 19:28:00

Fotbal Spania - La Liga

20 August 2022, 23:00

Celta Vigo

Celta Vigo

versus
Real Madrid

Real Madrid

1.80

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Celta Vigo v Real Madrid

În prima rundă din La Liga, în week-end-ul trecut, Celta a jucat tot acasă (2-2 cu Espanyol), iar Madridul tot în deplasare (2-1 la Almeria). În mod normal această confruntare trebuia să aibă loc în Capitală, dar Realul a cerut (și a obținut) inversarea locurilor de disputare (turul cu returul), pentru că la Bernabeu încă nu s-au terminat lucrările de amenajare. Așadar, sâmbătă spre duminică noapte (partida începe la ora locală 22, ora 23 în România), marea campioană a Europei merge după toate punctele pe terenul unei echipe cu care niciodată nu i-a prea fost ușor. Am selectat un pariu pentru acest meci.

Pariază la Winner pe meciul dintre Celta Vigo vs Real Madrid cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Celta Vigo: Forma echipei, știri și statistici

La Celta lucrurile nu prea merg. Finalul sezonului trecut a fost destul de slăbuț (echipa a terminat pe locul 11), apoi treaba a scârțâit și în jocurile de pregătire.

Dar când se credea că totul va reintra în normal, săptămâna trecută, în runda inaugurală, Celta a mai suferit un șoc. Avea 2-0 acasă cu Espanyol și se părea că toate duc către o victorie.

Dar oaspeții au redus din handicap, apoi au reușit să egaleze, de-a dreptul fantastic, în minutul 90+8.

O lovitură dură în moralul Celtei, pe care antrenorul argentinian Eduardo Coudet va trebui s-o repună pe picioare pentru un meci infinit mai greu decât cel cu Espanyol.

Problema celor din Vigo este că deși fac niște transferuri, în atac par să depindă tot de eternul veteran Iago Aspas, care dă mereu goluri, dar se apropie de 36 de ani.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 7 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Real Madrid: Forma echipei, știri și statistici

Runda trecută Realul s-a cam chinuit la Almeria, unde a și fost condusă la pauză cu 1-0, reușind cu greu să se impună cu 2-1, pe terenul unei modeste nou-promovate.

Ancelotti a recurs la niște experimente, i-a titularizat pe L. Vasquez, Rudiger și Nacho în apărare, pe Camavinga și Tchouameni la mijloc, pe ultimii doi înlocuindu-i și certându-i apoi aspru pentru slaba implicare în joc.

Toate aceste modificări au fost însă operate pentru că săptămâna trecută Realul venea după deplasarea la Helsinki (Supercupa câștigată cu Eintracht) și Ancelotti s-a gândit să mai odihnească din titulari, mai ales pe cei (destul de în vârstă) de la mijlocul terenului.

Cum madrlenii au avut acest mijloc de săptămână liber, este de presupus că Modric, Kroos, Alaba sau Dani Carvajal s-au odihnit, și, cum nu prea este timp de experimente, vor fi introduși din primul minut contra Celtei. 

Casemiro, la ora scrierii acestei avancronici, este pe care să semneze cu Manchester United.

Deocamdată Realul joacă o dată pe săptămână (grupele Champions League încep abia în septembrie), așa că își permite să etaleze la fiecare meci tot ce are mai bun.

Echipe probabile

Celta Vigo Echipă probabilă Celta Vigo
Portar Marchesin
Fundași Hugo Malo, Aidoo, Unai Nunez, Oscar Mingueza
Mijlocaşi Tapia, Oscar Rodriguez, Beltran, Cervi
Atacanţi Goncalo Paciencia, Iago Aspas
Real Madrid Echipă probabilă Real Madrid
Portar Courtois
Fundași Carvajal, E. Militao, Alaba, F. Mendy
Mijlocaşi Kroos, Valverde, Modric
Atacanţi Asensio, Benzema, Vinicius jr.

Statistica meciurilor directe Celta Vigo v Real Madrid

În ultimele 50 de partide directe, s-au înregistrat 32 de succese ale Realului, 12 ale Celtei, iar de 6 ori a fost remiză.  În primăvară, pe 22 aprilie, Realul s-a impus greu în deplasare, cu 2-1 (goluri Benzema 2, respectiv Nolito).

Cote pentru Celta Vigo v Real Madrid

Un Real Madrid HA-1, ceva mai curajos, are cota de 2,20, iar Real Madrid peste 1,5 goluri este cotat la 1,65, ambele propuneri din oferta Betano pariuri sportive.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Celta Vigo vs Real Madrid cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Celta Vigo vs Real Madrid Pont: Real Madrid victorie

Toate argumentele duc către victoria Realului. Pe de o parte avem o formație gazdă care a câștigat o singură partidă din ultimele 7 disputate (incluzând și amicalele). În plus, a mai suferit și șocul de runda trecută, egalată fiind în minutul 8 al prelungirilor. De cealaltă parte avem campioana Spaniei, deținătoarea Ligii Campionilor, recenta câștigătoare a Supercupei Europei. În orice fel de condiții oaspeții sunt favoriți să câștige, fiind superiori la toate capitolele. Valoare, experiență, moral excelent. Acel 1,80 din dreptul Realului este extrem de îmbietor, dar și perfect realizabil. Ar trebui luat cu toată încrederea, Celta putând produce surpriza doar în condiții speciale. A căror apariție Ancelotti va face tot posibilul s-o împiedice.

Miza: 8/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Celta Vigo vs Real Madrid Pont: Real Madrid DNB

Real Madrid a trecut prin emoții la prima deplasare, fiind condusă la pauză, dar experiența și valoarea și-au spus cuvântul, madrilenii întorcând scorul cu Almeria, câștigând cu 2-1. De cealaltă parte, Celta a pățit-o invers, a condus cu 2-0, dar s-a trezit egalată când era pe drumul spre vestiare. Nu mai este cazul să pomenim despre diferența de valoare dintre cele 2 formații, Celta Vigo având cea mai recentă victorie cu Real Madrid acum 5 ani într-un meci de cupă. Având în vedere aceste aspecte, voi merge pe un Real Madrid DNB la o cotă din oferta Betano pariuri sportive suficientă pentru completarea proiectului #cota2.

Miza: 1/10
Cota: 1.26
Status: Castigat

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am publicat în presa scrisă vreo 1 ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici