1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Cartagena vs. Almeria, Ponturi pariuri fotbal Spania 2, 18.05.2021: Gazdele vin după victoria cu liderul campionatului, Espanyol

Cartagena vs. Almeria, Ponturi pariuri fotbal Spania 2, 18.05.2021: Gazdele vin după victoria cu liderul campionatului, Espanyol

Dan Bara
Dan Bara

2021-05-17 18:18:00

Fotbal - Spania La Liga 2

18 Mai 2021, 20:00

Cartagena FC

Cartagena FC

versus
Almeria

Almeria

1.77

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Cartagena FC v Almeria

Marți, de la ora 20:00, este programată întâlnirea dintre Cartagena și Almeria, din cadrul etapei cu numărul 40 a ligii secunde spaniole. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Cartagena FC: Forma echipei, știri și statistici

Cartagena este pe locul 16, cu 45 de puncte, fiind la 4 puncte distanță de zona retrogradării. Echipa pare să se fi mobilizat pe final de sezon, drept dovadă stând cele trei victorii obținute în precedentele patru runde. De altfel, în ultimele nouă runde a pierdut o singură dată, 1-2 pe terenul celor de la Fuenlabrada. 

Trupa din Murcia a avut un început foarte slab de campionat, fiind la primul contact cu Segunda după 8 ani petrecuți în liga a treia. Dar, la mijlocul lui ianuarie, clubul l-a numit în postura de antrenor pe Luis Carrion, iar de la începutul lunii februarie, Cartagena este neînvinsă acasă, perioadă în care a adunat 4 victorii și 5 remize. Mai mult, weekendul trecut a reușit o victorie de excepție în deplasare, pe arena liderului Espanyol, scor 2-0. 

Almeria: Forma echipei, știri și statistici

Almeria mai are puțin și sărbătorește doi ani de când a fost preluată de un trust saudit. Dacă anul trecut a terminat pe locul patru și a ratat promovarea, anul acesta e pe locul trei și, mai mult ca sigur, va merge la baraj. În liga a doua spaniolă, primele două clasate promovează automat, iar echipele de pe pozițiile 3-6 joacă meciurile din playoff, câștigătoarea miniturneului urmând să meargă, și ea, în La Liga. Dacă va termina sezonul pe 3, Almeria va disputa semifinala playoff-ului cu echipa de pe locul 6, ceea ce reprezintă un mic avantaj. 

În momentul de față, cu patru etape înainte de finalul sezonului, trupa pregătită de Rubi are 67 de puncte, cu 8 mai puține decât Mallorca, ocupanta poziției a doua, ceea ce înseamnă că, aproape sigur, nu va promova direct.

De asemenea, are 6 puncte peste Girona, formație aflată pe locul 7, poziție care nu prinde barajul. În rundele rămase, Almeria depinde doar de ea, însă clasarea pe ultima treaptă a podiumului i-ar simplifica situația. Uitându-ne peste parcursul din ultima vreme, remarcăm că situația chiar are nevoie să fie simplificată deoarece rezultatele recente sunt foarte modeste pentru un club care se bate pentru accederea în La Liga. În precedentele 7 runde, elevii lui Rubi au doar o singură victorie și patru remize. 

Statistica meciurilor directe Cartagena FC v Almeria

Există doar trei confruntări directe între Cartagena și Almeria, iar toate acestea s-au încheiat la egalitate. În turul actualei ediții, scorul a fost 1-1, la capătul unei confruntări cu destule ocazii de gol și în care cei de la Cartagena au deschis scorul prin Ruben Castro, fostul atacant al lui Betis, iar Almeria a egalat prin nigerianul Umar Sadiq. Cei doi jucători sunt pe locurile 4 și 3 în clasamentul marcatorilor din Segunda, având 17, respectiv 18 goluri. 

21.10.20 LL2 Almeria - Cartagena 1 : 1
21.04.12 LL2 Cartagena - Almeria 1 : 1
20.11.11 LL2 Almeria - Cartagena 0 : 0

Cote pentru Cartagena FC v Almeria

Forma excelentă a gazdelor ne face să fim tentați de varianta „1X”, iar cota oferită de Unibet pentru acest pariu e foarte bună, 1.72. De asemenea, același bookmaker oferă o cotă de 3.75 pentru o reușită a lui Ruben Castro și o cotă de 2.60 pentru un gol marcat de Umar Sadiq. 

Cartagena FC vs Almeria Pont: Peste 2 goluri, cu handicap asiatic

Investitorii saudiți de la Almeria se așteaptă ca echipa să promoveze în acest sezon, chiar lucrurile nu merg deloc bine în ultima vreme. Clubul a tot schimbat antrenorii de când a venit noua conducere și, din păcate pentru andaluzi, se pare că nici Rubi nu este o soluție bună. Însă decizia de a-l demite și pe acesta va fi luată abia în vară. De partea cealaltă, Cartagena a nimerit bine atunci când a decis să dea clubul pe mâna lui Luis Carrion, iar rezultatele excelente din ultima vreme aproape că au scos clubul din impas. După succesul de pe terenul liderului Espanyol, moralul este la cote înalte, iar confruntarea de marți ar putea aduce o nouă victorie. Statistica meciurilor directe, pe de altă parte, ne arată că remizele sunt la ordinea zilei, așa că echilibrul ar putea fi din nou nota dominantă. Totuși, e greu de crezut că meciul se va încheia cu 0-0. Probabil că vor fi măcar două goluri, însă eu risc și aleg pariul cu handicap asiatic, cota fiind foarte atractivă.

Miza: 7/10
Cota: 1.77
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici