1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Cadiz – Sevilla

Cadiz – Sevilla – Ponturi Pariuri Fotbal LaLiga – 01.04.2023

Dan.Oancia
Dan.Oancia

2023-03-30 21:24:00

Fotbal Spania - La Liga

01 Aprilie 2023, 19:30

Cadiz

Cadiz

versus
Sevilla FC

Sevilla FC

1.70

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Cadiz v Sevilla FC

E derby andaluz în LaLiga, în etapa a XXVII-a, prima după pauza pricinuită de meciurile din preliminariile EURO 2024. Cadiz - Sevilla este programat să înceapă sâmbătă, de la ora 19.30, pe „Nuevo Mirandilla”. Sunt două echipe implicate în lupta pentru evitarea retrogradării, indiferent cât de surprinzător ar părea în cazul Sevillei. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte înaintea meciului din retur care va putea fi urmărit pe canalele Orange Sport. Noi vă oferim un pronostic la finalul analizei.

DEPUI 200 RON, PRIMEȘTI 420 RON FREEBET. CLICK AICI!!!

Cadiz: Forma echipei, știri și statistici

Înaintea derby-ului regional cu Sevilla, Cadiz are foarte mulți jucători indisponibili. În primul rând, Carcelen este suspendat, ca Ledesma. Un alt argentinian, Escalante, este accidentat, la fel și Ocampo, Zaldua și Garrido. Iar Alcaraz și Sobrino sunt incerți în vederea partidei din prima zi a lunii aprilie.

Trei rezultate de egalitate a înregistrat Cadiz în ultimele trei etape. Două în deplasare, un 0-0 la Real Sociedad și un 1-1 la Almeria. Ultimul joc pe teren propriu a fost un 2-2 cu Getafe. Cadiz a condus în două rânduri. Prima dată prin golul lui Sobrino, apoi grație reușitei din ultimele 10 minute de la punctul cu var a lui Alcaraz.

Trebuie să mai spunem că, după un început slab de campionat, cu trei înfrângeri consecutive pe teren propriu, Cadiz nu a mai pierdut în fața propriilor suporteri din data de 10 septembrie 2022. Au fost 10 meciuri pe teren propriu de atunci.

Cadiz este echipa cu cele mai multe rezultate de egalitate, 10 în cele 26 de jocuri. Are șase victorii și 10 înfrângeri. Cu doar 21 de goluri marcate, se numără printre echipele cu cele mai slabe ofensive. Totalizează 28 de puncte, locul 15 în La Liga.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Sevilla FC: Forma echipei, știri și statistici

Deși are un lot de aproape trei ori mai valoros, Sevilla este la egalitate de puncte cu cei de la Cadiz. Trupa de pe „Ramon Sanchez Pizjuan” speră într-un nou început de drum cu dreptul, pentru că antrenorul argentinian Jorge Sampaoli a fost demis. Iar în locul său a venit Jose Luis Mendilibar, un spaniol în vârstă de 62 de ani care ultima dată a antenat-o pe Alaves în sezonul 2021-2022.

Situația din clasament i-a făcut pe cei din conducerea lui Sevilla să-l demită pe Sampaoli, care a calificat echipa în sferturile de finală ale Europa League, acolo unde andaluzii vor avea o „dublă” grea cu Manchester United. Însă cu toții, dacă ar fi să aleagă între salvarea de la retrogradare sau trofeul european, ar alege să rămână în LaLiga. Acolo unde Sevilla se află de 22 de ani.

La oaspeți Fernando este suspendat, iar Marcao și Papu Gomez sunt suspendat. Rekik vine după o accidentare la tendonul lui Ahile și este incert.

Sevilla a jucat ultimul meci oficial tot în deplasare. A pierdut la Getafe, scor 0-2, astfel că a rămas pe locul 14, la două puncte de prima poziție retrogradabilă. Iar pe suporterii echipei de pe „Ramon Sanchez Pizjuan” îi trec fiorii.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Cadiz Echipă probabilă Cadiz
Portar Gil
Fundași Parra, Hernandez, Mere, Espino
Mijlocaşi Bongonda, Fernandez, San Emeterio
Atacanţi – Sobrino – Marti, Guardiola
Sevilla FC Echipă probabilă Sevilla FC
Portar Bono
Fundași Acuna, Nianzou, Bade, Navas
Mijlocaşi Jordan, Rakitic, Gueye, Gil
Atacanţi En-Nesyri, Suso

Statistica meciurilor directe Cadiz v Sevilla FC

Meciul tur a avut loc tot în 2023, în data de 21 ianuarie, în runda a XVIII-a a campionatului. Atunci, pe „Ramon Sanchez Pizjuan”, Sevilla s-a impus la limită, scor 1-0. În ciuda scorului, partida a fost dominată autoritar de gazdele care au marcat golul victoriei prin Rakitic, de la punctul cu var, în minutul 89 al întâlnirii.

Ultima dată când meciul direct se juca la Cadiz, pe „Nuevo Mirandilla”, Sevilla câștiga cu același scor de 1-0. Rakitic era atunci în rolul de servant la golul pe care l-a reușit Ocampos la mijlocul reprizei secunde.

Cadiz a învins-o ultima dată pe Sevilla în 2006. De atunci, cele două echipe din Andaluzia s-au întâlnit de nouă ori în meciurile oficiale.

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Cadiz v Sevilla FC

Nu ne-ar surprinde să fie egalitate la pauza sau la finalul meciului, la o cotă de 1,60 pe care o oferă Superbet Pariuri Sportive.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cadiz vs Sevilla FC Pont: Peste 6,5 cartonașe

Avem toate motivele să credem că vom avea parte de o partidă încinsă, cu trei puncte vitale puse în joc, ținând cont de situația din clasament. Este un derby zonal, iar episodul acesta va avea o încărcătură și mai mare. În ultimul meci direct, cel care a contat pentru tur, a fost arătat inclusiv un cartonaș roșu. De cealaltă parte, în ultimele două meciuri oficiale, Cadiz a văzut câte patru cartonașe galbene. Iar la centru se va afla Cesar Soto Grando, un central care nu se ferește să „umble la buzunar”. Mizăm pe faptul că se vor arăta cel puțin șapte cartonașe, la o cotă de 1,70 pe care o oferă Superbet Pariuri Sportive. Opțiune la care un „roșu” se contabilizează dublu.

Fotbal Spania - La Liga

Peste 6,5 cartonașe

1.70
Cadiz vs Sevilla FC

01 Apr 23, 19:30

Miza: 10/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Cadiz vs Sevilla FC Pont: Sevilla HA+0

Un inedit "derby al codașelor" între formații din Andaluzia: modesta Cadiz și titrata Sevilla sunt vecine de clasament, pe locurile 15 și 14, având același număr de puncte (28) după 26 de etape, fiind despărțite de golaveraj (21-38 / 29-42, adică -17 / -13). Ele au doar două puncte peste echipele aflate pe locurile 18 și 19, retrogradabile - Valencia și Almeria -, așa că bătălia e crâncenă. Experiența superioară a celor de la Sevilla, ca și valoarea demonstrată în campionatul trecut, precum și în actuala ediție a Ligii Europa, le conferă "andaluzilor mari" prima șansă în confruntarea cu "andaluzii mici".

Fotbal Spania - La Liga

Sevilla HA+0

1.70
Cadiz vs Sevilla FC

01 Apr 23, 19:30

Miza: 9/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi. Se consideră un microbist „ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici