1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Cadiz - Real Madrid

Cadiz - Real Madrid. Ponturi pariuri fotbal Campionatul Spaniei. 15.05.2022

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2022-05-15 01:27:00

Fotbal Spania - Primera Division

15 Mai 2022, 20:30

Cadiz

Cadiz

versus
Real Madrid

Real Madrid

2.30

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Cadiz v Real Madrid

În etapa a 37-a din campionatul Spaniei, Cadiz primește vizita lui Real Madrid, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Cadiz ocupă locul 17, cu 35 de puncte, în timp ce Real Madrid este pe primul loc, cu 84 de puncte.

Cadiz: Forma echipei, știri și statistici

Cadiz se află în lupta pentru evitarea retrogradării și are doar două puncte între ea și Mallorca. Pirații încearcă să-și asigure un al treilea sezon consecutiv în Primera Division, ceea ce nu au mai reușit din 1993. În sezonul precedent, la revenirea după o lungă perioadă în prima ligă, Cadiz a terminat pe 12. În runda precedentă, echipa pregătită de Sergio a sucombat la Sociedad, unde a pierdut clar, 0-3. Pe teren propriu, Cadiz este cea mai slabă echipă, cu doar 17 puncte acumulate în 18 partide și va avea de înfruntat cea mai bună echipă în deplasare, Real Madrid. În ultima etapă, Cadiz va merge la Alaves, echipă care ar putea fi retrogradată la ora partidei. Pirații au șase meciuri consecutive pe teren propriu cu gol marcat, iar atacul va cădea pe umerii lui Lucas Perez și Negredo. Alejo și Haroyan sunt accidentați.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Real Madrid: Forma echipei, știri și statistici

Real Madrid vine la Cadiz după cea mai clară victorie din acest sezon, 6-0 pe teren propriu cu Levante. Vinicius a reușit primul hattrick din carieră, Modric un hattrick de pase decisive, iar Benzema l-a egalat pe Raul în clasamentul all time al marcatorilor pentru Real. Carlo Ancelotti încearcă să-și mențină jucătorii în formă în vederea finalei cu Liverpool, de aceea va face modificări în primul 11. Lipsesc în continuare Alaba și Militao, de aceea Vallejo, foarte bun în ultimele două partide, și Nacho vor forma perechea de centrali. Carvajal va intra ca titular în dreapta, iar Mendy, care a marcat cu Levante, va rămâne în stânga. Kroos și Casemiro vor intra ca titulari în linia de mijloc, unde va fi păstrat Camavinga. În atac, Jovic va mai primi o șansă, sprijinit de Valverde și Rodrygo.

Echipe probabile

Cadiz Echipă probabilă Cadiz
Portar Ledesma;
Fundași Akapo, Hernandez, Chust, Espino;
Mijlocaşi Sobrino, Mari, Alcaraz, Idrissi;
Atacanţi Negredo, Perez
Real Madrid Echipă probabilă Real Madrid
Portar Lunin;
Fundași Carvajal, Militao, Nacho, Mendy;
Mijlocaşi Camavinga, Casemiro, Kroos;
Atacanţi Valverde, jovic, Rodrygo

Statistica meciurilor directe Cadiz v Real Madrid

În tur, a fost 0-0 pe Santiago Bernabeu. În sezonul precedent, Real Madrid s-a impus cu 3-0 pe terenul lui Cadiz.

Cote pentru Cadiz v Real Madrid

Din ofert Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,9 pentru PSF 2 și o cotă de 1,9 pentru un meci cu cel puțin trei goluri.

Cadiz vs Real Madrid Pont: Real Madrid câștigă

Cadiz este obligată să scoată măcar un punct din această dispută, dar parcursul pe teren propriu în acest sezon a fost unul slab. Real Madrid este relaxată și a făcut spectacol cu Levante. Chiar dacă nu va folosi cea mai bună formulă, Real Madrid va avea jucători odihniți, care vor să impresioneze înaintea finalei cu Liverpool. Merg pe o victorie a echipei lui Ancelotti, deoarece Cadiz este sub presiune și- i va fi greu să etaleze un fotbal bun, mai ales după înfrângerea de la Sociedad. Cota este excelentă și am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Fotbal Spania - Primera Division

Real Madrid câștigă

2.30
Cadiz vs Real Madrid

15 May 22, 20:30

Miza: 10/10
Cota: 2.30
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici