Burgos CF – SD Eibar. Ponturi pariuri Liga Adelante Spania, 08.12.2022. Meciul care poate da noul lider

Fotbal Spania

Cota: 2.15

Adaugat de: Răzvan Toma

08 Dec 2022 04:29 513 0
Logo Burgos CF Burgos CF
Logo Eibar Eibar
VS
15:00 08 Decembrie 2022
Fotbal - Spania La Liga 2

Analiză și informații pentru Burgos CF v Eibar

În ultima zi în care este programată etapa a 19-a, una intermediară, se regăsește și acest meci de pe Estadio Municipal El Plantio din Burgos care ar putea da noul lider din Liga Adelante. Astfel, dacă echipa gazdă câștigă, ar putea-o depăși pe Las Palmas cu două puncte și astfel să devină noul ocupant al primei poziții, cu un total de 37. Numai că adversara este una incomodă, aflată în partea de sus a ierarhiei, pe locul 6 cu 30 de puncte, vizând și ea promovarea. Pontul acestui meci poate fi găsit la sfârșitul analizei.

110 FREEPSINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Burgos CF: Forma echipei, știri și statistici

V E V E Î

Fotbalul din orașul Burgos a avut o viață agitată, cu falimente, cu reînființări. Această echipă de-acum a fost fondată în 1985 și după cum se știe, la un moment dat l-a avut în rândurile sale și pe internaționalul român Gavril Balint. Atunci însă au fost vremurile bune ale grupării, care ulterior a căzut până în străfundurile fotbalului spaniol. A revenit în eșalonul secund în sezonul trecut, la capătul căruia a ocupat un mulțumitor loc 11.

În sezonul actual însă are o comportare peste așteptări, fiind mai mereu în preajma podiumului, iar acum, dacă va câștiga, va urca chiar pe primul loc.

Rezultatele sale de-acasă în acest sezon: 1-0 cu Málaga și Cartagena, 0-0 cu Oviedo și Levante, 3-0 cu Alavés, 2-1 cu Mirandés, 2-0 cu Ibiza, 0-1 cu Tenerife și 2-2 cu Zaragoza. În ultima etapă a învins în deplasare, la Ponferradina, cu 2-1.

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Eibar: Forma echipei, știri și statistici

V Î E V E

După 7 ani neîntrerupți în Primera, unde a promovat în premieră în 2014, a retrogradat în 2021. A încercat sezonul trecut să revină imediat, însă la final s-a clasat pe locul 3, la numai un punct în spatele primelor două, Almeria și Valladalid, care au izbutit promovarea directă. A fost nevoită să dispute barajul, fiind eliminată din prima, în semifinale de Girona. Așa că în noul sezon este nevoită să o ia de la început, sperând să aibă de această dată mai mult succes. După un start modest, a izbutit să se redreseze și să urce în plutonul fruntaș, încercând să țină aproape.

Rezultatele sale din deplasare în acest sezon: 2-2 cu Villarreal II, 1-2 cu Leganés, 0-2 cu FC Andorra, 0-0 cu Zaragoza, 2-1 cu Ibiza, 0-2 cu Sporting Gijón, 1-0 cu Málaga, 1-1 cu Las Palmas și 1-2 cu Cartagena. În ultima etapă a învins acasă, 2-1.pe Huesca.

FREEBETS, ROTIRI GRATUITE ȘI MULTE ALTE CADOURI – CLICK AICI

Echipe probabile

Burgos CF

Echipă probabilă Burgos CF
Portar José Caro
Fundași Borja González, Unai Elgezabal, Michel Zabaco
Mijlocaşi Jesús Areso, Raúl Navarro, Miguel Atienza, Fran Garcia
Atacanţi Curro Sánchez, Álex Bermejo, Campos Gaspar

Eibar

Echipă probabilă Eibar
Portar Zidane
Fundași Álvaro Tejero, Chema, Juan Berrocal, Ríos Reina
Mijlocaşi Javi Muñoz, Sergio Álvarez, Matheus Pereira
Atacanţi Jon Bautista, Stoichkov, Rahmani

Statistica meciurilor directe Burgos CF v Eibar

Doar de 9 ori  (4 în eșalonul secund, tot 4 în cel terț și 1 în cupă) s-au confruntat până acum cele două. Eibar a câștigat de 7 ori, Burgos doar o singură dată, to o singură dată a fost și egal. În sezonul trecut, ambele întâlniri i-au revenit lui Eibar, 1-0 acasă și 2-0 în deplasare.

211 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ EXCLUSIV– CLICK AICI

Cote pentru Burgos CF v Eibar

Unibet oferă o cotă de 2,75 pentru X.

40 DE LEI BONUS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Burgos CF vs Eibar Pont: GG - Ambele marchează

Are o anume miză importantă acest meci mai ales pentru echipa gazdă, Burgos, care în cazul unei victorii ar urca pe primul loc, ceea ce ar însemna ceva nu doar pentru economia promovării, ci și pentru moralul jucătorilor. De partea cealaltă, Eibar va încerca să plece măcar cu punct pentru a ține aproape de plutonul fruntaș, în tentativa sa de a reveni în Primera. Ambele vin după victorii în etapa precedentă, așa că au un moral bun, ceea ce înseamnă că vor intenționa să atace consistent porțile adverse.

Pont pariuri: GG - Ambele marchează

Miza: 8/10

Cota: 2.15

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Castigat

Răzvan Toma

Ponturi:

5

Castigate:

0

Pierdute:

1

Anulate:

2

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrează în presa sportivă începând din 1986, pe când era student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici