1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Betis Sevilla vs Real Valladolid. Ponturi pariuri campionatul Spaniei. 20.09.2020

Betis Sevilla vs Real Valladolid. Ponturi pariuri campionatul Spaniei. 20.09.2020

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2020-09-20 10:27:00

Fotbal Spania - Primera Division

20 Septembrie 2020, 19:30

Betis Sevilla

Betis Sevilla

versus
Valladolid

Valladolid

1.90

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru Betis Sevilla v Valladolid

În etapa a doua din campionatul Spaniei, Betis Sevilla joacă pe teren propriu cu Real Valladolid, iar noi am selectat un pronostic din oferta Superbet pentru acest meci. Betis vine după o victorie în prima etapă, în deplasare, în timp ce Valladolid a remizat pe teren propriu.

Betis Sevilla: Forma echipei, știri și statistici

Betis Sevilla are planuri mari și în acest sezon. Anul trecut a terminat pe locul 15, unul slab având în vedere valoarea de piață a jucătorilor. A fost numit antrenor chilianul Manuel Pellegrini, fost la City, Real Madrid, Malaga sau Villarreal. De la venirea acestuia, Betis a câștigat trei partide amicale și meciul de deschidere cu Alaves. Venit de pe bancă, Cristian Tello a înscris cu un șut din afara careului în ultimul minut al partidei. Moralul este unul excelent înaintea acestei dispute, mai ales că nu sunt probleme de lot. Claudio Bravo și Montoya sunt singurele achiziții ale verii, iar Bravo a păstrat poarta intactă în prima rundă. Jocul a arătat bine cu Alaves, cu Fekir și Canales inspirați la mijloc și cu o apărare solidă, care a oferit puține șanse adversarului. Pellegrini ar putea opta pentru același 11, deși Tello ar putea pretinde un loc de titular în fața lui Joaquin.

Valladolid: Forma echipei, știri și statistici

Real Valladolid este o echipă care tinde să aibă un cuvânt de spus în campionatul Spaniei, în viitorul apropiat. Deocamdată, locul 13 obținut în sezonul precedent este cel mai bun din ultimii 20 de ani, iar echipa pare pe drumul cel bun sub comanda lui Sergio Gonzalez. A fost adus atacantul Weismann de la Wolfsberger, din Austria, care a și debutat în prima etapă cu Real Sociedad. A fost un meci în care Valladolid a jucat bine în prima repriză, dar a suferit după pauză, când bascii au crescut treptat în joc. Michel a marcat golul lui Valldolid cu șase minute înaintea pauzei, iar Sociedad a egalat în minutul 60. Portarul Masip, Kiko Olivas și Alcaraz sunt indisponibili, iar Javi Sanchez este incert. Antrenorul Sergio va merge tot pe sistemul 4-4-2, cu Guardiola și Weismann în atac, sprijiniți de Orellana și Plano. Valladolid a câștigat doar patru meciuri în deplasare în sezonul precedent, una dintre victorii venind pe terenul lui Betis.

Echipe probabile

Betis Sevilla Echipă probabilă Betis Sevilla
Portar Bravo
Fundași Moreno, Bartra, Mendi, Emerson
Mijlocaşi Rodriguez, Carvalho – Tello, Canales, Fekir
Atacanţi Iglesias
Valladolid Echipă probabilă Valladolid
Portar Roberto
Fundași Nacho, Joaquin, Bruno, Moyano
Mijlocaşi Orellana, San Emeterio, Michel, Plano
Atacanţi Weismann, Guardiola

Statistica meciurilor directe Betis Sevilla v Valladolid

În sezonul precedent, Valladolid a câștigat ambele meciuri cu Betis. De fapt, Valladolid a câștigat ambele meciuri disputate pe terenul lui Betis de la revenirea în Primera în 2018

Cote pentru Betis Sevilla v Valladolid

Descarcă oferta Superbet pentru a putea juca alte două cote la acest meci. Avem o cotă de 1,63 pentru PSF X și o cotă de 2,15 pentru un meci cu cel puțin trei goluri.

Betis Sevilla vs Valladolid Pont: Betis Sevilla câștigă

Am selectat această cotă din oferta SUperbet. Am încredere în flerul lui Pellegrini, că poate scoate mult mai mult din lotul lui Betis. Cu fotbaliști talentați ca Fekir, Canales, Joaquin, Borja Iglesias, Betis ar trebui să câștige lejer acest meci. Valladolid și-a arătat limitele în partea a doua cu SOciedad, când a fost dominată și putea pierde partida. Cred că victoria din ultimul minut obținută în prima etapă, le-a dat impulsul necesar jucătorilor lui Betis pentru a începe campionatul cu două victorii din două. Cu un meci cu Real Madrid pe teren propriu în runda următoare, victoria este absolut necesară. Cota aproape ne dublează investiția.

Miza: 10/10
Cota: 1.90
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici