Share

Real Betis vs Real Sociedad. Ponturi pariuri Spania La Liga. 18.10.2020. O confruntare a competitivității

Fotbal Spania

Cota: 1.46

Adaugat de: Răzvan Toma

17 Oct 2020 23:39 907 0
Logo Betis Sevilla
Logo Real Sociedad
Betis Sevilla
Real Sociedad
VS
22:00 18 Octombrie 2020
Fotbal Spania - Primera Division

Analiză și informații pentru Betis Sevilla v Real Sociedad

Pe „Benito Villamarin” se vor întâlni două dintre echipele istorice ale fotbalului spaniol, Betis aflată la al 55-lea sezon în Primera, și Sociedad, la al 74-lea. Ele ocupă locurile 10, respectiv 8, în ierarhia all-time a primului eșalon spaniol. Ba chiar au reușit să se „strecoare” printre obișnuitele abonate la trofee și să își adjudece titlul, Betis o dată, în 1934/35, Sociedad de două, în 1980/81 și 1981/82. Venind la zi, cele două totodată au început destul de bine noul sezon, aflându-se în partea superioară a clasamentului. Având în vedere toate acestea, meciul de față este un punct de atracție al acestei etape a 6-a, așteptându-se o confruntare echilibrată, de bună calitate, practic o confruntare a competitivității. Pontul partidei poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Betis Sevilla: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V V

Arată mult mai bine Real Betis în actualul sezon, în care a fost preluată de reputatul tehnician Manuel Pellegrini. Acest lucru s-a văzut și în clasament, unde înaintea acestei etape se situa pe locul 2. Are până acum 3 victorii și 2 înfrângeri, fără vreun egal: 1-0 (d) cu Alavés, 2-0 (a) cu Real Valladolid, 2-3 (a) cu Real Madrid, 0-3 (d) cu Getafe și 2-0 (d) cu Valencia. Cel puțin în ultimul meci, la Valencia, andaluzii au dat o lecție de fotbal, de tactică.

Vor lipsi: fundașul dreapta Francis, portarul Dani Martin și mijlocaș central Camarasa, cu toții accidentați, jucători însă neesențiali pentru la zi pentru Pellegrini. Va reveni fundașul central algerian Mandi, după etapa de suspendare de la Valencia.

Real Sociedad: Forma echipei, știri și statistici

V Î V E E

Real Sociedad rămâne o echipă cu veleități, dar din cauza unei inconstanțe în rezultate, arătată din plin în returul ediției trecute, nu este în stare să păstreze un anumit ritm prin care chiar să conteze în lupta la vârf. Rezultatele sale din acest început de sezon: 1-1 (d) cu Real Valladolid, 0-0 (a) cu Real Madrid, 3-0 (d) cu Elche, 0-1 (a) Valencia și 3-0 (a) cu Getafe. Vine în sprijinul celor afirmate mai înainte în legătură inconstanța, înfrângerea de-acasă cu Valencia, care strică o serie altfel bună.

Listă mare de indisponibili pentru acest meci are Imanol Alguacil: fundașul dreapta Zaldúa, mijlocașul stânga Martin Merquelanz, mijlocașii defensivi Zubeldia și Illarramendi, mijlocașul ofensiv Sangalli, cu toții accidentați.

Echipe probabile

Betis Sevilla

Echipă probabilă Betis Sevilla
Portar Bravo
Fundași Emerson, Mandi, Marc Bartra, Álex Moreno
Mijlocaşi G. Rodriguez, William Carvalho – Joaquin, Canales, Fekir
Atacanţi Borja Iglesias

Real Sociedad

Echipă probabilă Real Sociedad
Portar Álex Remiro
Fundași Gorosabel, Elustondo, Le Normand, Nacho Monreal
Mijlocaşi Silva, Zubimendi, Mikel Merino
Atacanţi Portu, Isak, Mikel Oyarzabal

Statistica meciurilor directe Betis Sevilla v Real Sociedad

Cele două s-au confruntat pentru prima oară în ediția 1932/33, în Primera. De-atunci, pe prima scenă s-au întâlnit într-un total de 92 de partide, în 31 a învins Betis, în 37 Sociedad, de 24 de ori fiind egal. S-au mai înfruntat și în Segunda de 8 ori, cu 2 victorii Betis și 6 Sociedad, și în cupă de 6 ori, cu 3 victorii Betis și 3 egaluri. În sezonul trecut, fiecare și-a adjudecat avantajul terenului propriu, bascii cu 3-1, andaluzii cu 3-0. Ultima victorie a lui Sociedad pe „Benito Villamarin” a avut loc în returul ediției 2016/17, 3-2.

Cote pentru Betis Sevilla v Real Sociedad

Betano pariuri oferă o cotă de 1,65 pentru ambele marchează.

Betis Sevilla vs Real Sociedad Pont: 1x

Sunt două echipe bune, chiar puternice și la nivelul La Liga, cu mulți jucători valoroși, care au dovedit din plin acest lucru în primele etape ale noului sezon. Ambele au parcursuri promițătoare și promit că vor face parte dintre formațiile fruntașe care se vor lupta pentru ceva palpabil, probabil ca de obicei, pentru locurile de Liga Campionilor, mai ales, și cele de Liga Europa. În cazul de față, mai ales că se joacă fără spectatori, terenul propriu nu mai contează așa mult. Ambele având oameni ofensivi de bună calitate, ai tinde să optezi că ambele marchează. De multe ori însă acest argument nu s-a adeverit pe dreptunghiul verde, căci și oamenii defensivi sunt cam de aceeași bună calitate, astfel încât echipele pot izbuti să se închidă foarte bine. De aceea, mai degrabă mă gândesc la o „dublă” fără înfrângere pentru andaluzi, chiar dacă nu se oferă o cotă mare. Betis arată mai sigură în actualul sezon, cu Manuel Pellegrini pe bancă, motiv pentru care o văd capabilă măcar să nu piardă.

Pont pariuri: 1x

Miza: 8/10

Cota: 1.46

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Răzvan Toma

Ponturi:

20

Castigate:

11

Pierdute:

8

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici