1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Pontul pentru Real Betis - Real Sociedad, LaLiga: Goluri și imprevizibil

Pontul pentru Real Betis - Real Sociedad, LaLiga: Goluri și imprevizibil

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2020-01-18 20:03:00

Fotbal Spania - Primera Division

19 Ianuarie 2020, 15:00

Betis Sevilla

Betis Sevilla

versus
Real Sociedad

Real Sociedad

1.53

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Betis Sevilla v Real Sociedad

Meciul de pe „Benito Villamarin” este unul dintre cele mai interesante al primei etape a returului. Chiar dacă e o anume distanță între cele două în clasament, Real Sociedad pe locul 6 cu 31 puncte, Betis pe 13 cu 24, partida se anunță foarte echilibrată. Ambele sunt echipe cu potențial, având ofensive promițătoare, dar sunt și destul de imprevizibile, având nu de puține ori rezultate contrastante. De această dată însă niciun rezultat nu ar mai mira, deoarece este posibil orice. Pontul pentru acest meci va fi găsit la sfârșitul analizei.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Betis Sevilla: Forma echipei, știri și statistici

Doar o înfrângere pentru Betis, în ultimele 6 meciuri de campionat, plus alte două victorii în cupă, dar la formații de eșalon inferior, precum Antoniano sau Portugalete. Așadar, zonă de formă destul de bună pentru echipa antrenată de Rubi. Amintita înfrângere însă a venit pe teren propriu, acolo unde a avut următoarele rezultate în acest sezon: 1-2 cu Valladolid, 2-1 cu Leganés, 1-1 cu Getafe, 3-1 cu Levante, 1-1 cu Eibar, 2-1 cu Celta, 1-2 cu Sevilla, 2-1 cu Valencia, 3-2 cu Aathletic Bilbao și 1-2 cu Atlético Madrid. Inconstanță în ceea ce înseamnă victoriile, constanță însă în a marca goluri, reușind acest lucru în absolut toate cele 10 partide de pe „Benito Villamarin”. Pentru acest meci, echipa andaluză va fi lipsită de accidentații Francis, Pedraza, William Carvalho, Juanmi, dar și de suspendații Feddal și Fekir, primul pentru cartonașul roșu primit în jocul cu Alavés, al doilea în aceeași partidă a făcut cumul de „galbene”.

Real Sociedad: Forma echipei, știri și statistici

Ultimul meci, înfrângerea de-acasă cu Villarreal, a cam învolburat apele la San Sebastian, suporterii sperând la mai mult în actualul sezon și săturându-se de ratarea unor momente bune de a asalta primele poziții. De aceea, se așteptă mult de la acest meci de la Sevilla, mai ales că echipa bască s-a descurcat binișor în deplasare: 1-1 la Valencia, 1-0 la Mallorca, 0-2 la Athletic Bilbao, 3-1 la Espanyol, 2-3 la Sevilla, 1-0 la Celta, 2-1 la Granada, 1-3 la Real Madrid, 0-0 la Valladolid, 4-3 la Osasuna. Așadar, 5 victorii, 2 egaluri și doar 3 înfrângeri, acestea la adversari redutabili. Așadar, doar în două partide nu a marcat. Să amintim și cele două victorii din cupă cu adversare de eșaloane inferioare, 8-0 la Becerril Campos și 4-0 la Ceuta. Nu vor juca la Sevilla accidentații Elustodno, Zurutza, Illarramendi, Nacho Monreal, ca și suspendatul Zubeldia. Așadar, apărarea bascilor are de suferit, după aceste probleme cu fundașul central Zubeldia și fundașul stânga Nacho Monreal, cele mai noi nume apărute pe lista indisponibililor.

Echipe probabile

Betis Sevilla Echipă probabilă Betis Sevilla
Portar Joel Robles
Fundași Bartra, Edgar González, Mandi
Mijlocaşi Emerson, Aleñà, Guardado, Álex Moreno
Atacanţi Canales, Borja Iglesias, Joaquin
Real Sociedad Echipă probabilă Real Sociedad
Portar Remiro
Fundași Zaldúa, Llorente, Le Normand, Aihen Muñoz
Mijlocaşi Merino, Ander Guevara, Ødegaard
Atacanţi Mikel Oyarzabal, Willian José, Portu

Statistica meciurilor directe Betis Sevilla v Real Sociedad

Cele două s-au întâlnit de-a lungul timpului în campionat de 93 de ori. Betis a învins de 31 de ori, Sociedad de 38, în 24 rânduri fiind egal. În tur, cele două s-au întâlnit în prima etapă la San Sebastian, unde gazdele au învins cu 3-1. În sezonul trecut, cele două s-au întâlnit de 4 ori, de două ori în campionat, unde fiecare a învins pe propriul teren, Betis cu 1-0, Sociedad cu 2-1, și de alte două ori în cupă, unde a fost de două ori egal, 0-0 la Sevilla și 2-2 la San Sebastián.

Cote pentru Betis Sevilla v Real Sociedad

1,65 este cota pentru over 2,5.

Betis Sevilla vs Real Sociedad Pont: Ambele vor înscrie

Așa cum scriam și la începutul analizei, meciul de pe „Benito Villamarin” este unul dintre cele mai interesante din prima etapă a returului, aflându-se față în față două echipe cu potențial ofensiv, dar foarte imprevizibile, care în egală măsură pot obține rezultate peste sau sub așteptări. Betis nu prea leagă victoriile pe teren propriu, dar nici înfrângerile. Iar ultima oară a pierdut cu Atlético Madrid. Are constanță însă în ceea ce înseamnă a marca, reușind acest lucru în absolut toate cele 10 partide de pe „Benito Villamarin”. Real Sociedad a învins până acum în jumătate din partidele susținute în deplasare. De asemenea, în mai toate, cu două excepții, a marcat. Așa că sunt așteptate destule goluri în acest meci.

Fotbal Spania - Primera Division

Ambele vor înscrie

1.53
Miza: 8/10
Cota: 1.53
Status: Pierdut

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici