1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Betis Sevilla - Huesca. Ponturi pariuri Campionatul Spaniei. 16.05.2021

Betis Sevilla - Huesca. Ponturi pariuri Campionatul Spaniei. 16.05.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-05-16 00:22:00

Fotbal Spania - Primera Division

16 Mai 2021, 19:30

Betis Sevilla

Betis Sevilla

versus
Huesca

Huesca

1.90

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Betis Sevilla v Huesca

În etapa a 37-a din campionatul Spaniei, Betis Sevilla joacă pe teren propriu cu Huesca, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Betano pariuri. Betis Sevilla ocupă locul șase, cu 55 de puncte, în timp ce Huesca este pe 17, cu 33 de puncte.

Betis Sevilla: Forma echipei, știri și statistici

Betis Sevilla luptă pentru a-și asigura un loc în Europa League și se află la egalitate de puncte cu Villarreal și la un punct în spatele lui Real Sociedad. Andaluzii au șapte egaluri și o victorie în ultimele opt etape, iar pe teren propriu are patru victorii și trei egaluri în ultimele șapte apariții. Echipa lui Manuel Pellegrini a remizat pe terenul ultimei clasate Eibar, unde a condus cu 1-0 până în minutul 83. Canales și Joaquin ar putea reveni printre titulari la acest meci, într-o linie ofensivă condusă de Borja Iglesias și Fekir. Nu sunt nume noi pe lista accidentaților. Apărarea a încasat doar opt goluri în ultimele zece etape, însă atacul ar trebui să dea mai mult deoarece are mulți fotbaliști talentați în componență. 

Huesca: Forma echipei, știri și statistici

Huesca a ieșit din zona retrogradării datorită unui succes surprinzător pe teren propriu cu Bilbao. Sandro Ramirez a marcat în repriza a doua și a adus trei puncte vitale în lupta pentru supraviețuire. Cu o victorie pe terenul lui Betis, Huesca ar fi aproape salvată, însă acest lucru se anunță extrem de dificil. Huesca are trei înfrângeri consecutive în deplasare, în care a marcat un singur gol. Fundașul Insua și portarul Valera sunt indisponibili pentru acest meci. Rafa Mir și Sandro Ramirez vor forma perechea de atacanți, care poate pune mari probleme defensivei lui Betis. În deplasare, Huesca a încasat 31 de goluri, o medie de peste 1,5 goluri pe meci. 

Echipe probabile

Betis Sevilla Echipă probabilă Betis Sevilla
Portar Bravo;
Fundași Emerson, Bartra, Ruiz, Moreno;
Mijlocaşi Rodriguez, Guardado; Joaquin, Fekir, Canales;
Atacanţi Iglesias
Huesca Echipă probabilă Huesca
Portar Fernandez;
Fundași Vavro, Pulido, Siovas;
Mijlocaşi Maffeo, Ferreiro, Seoane, Rico, Galan;
Atacanţi Mir, Sandro

Statistica meciurilor directe Betis Sevilla v Huesca

În tur, Betis s-a impus cu 2-0

Cote pentru Betis Sevilla v Huesca

Din oferta Betano pariuri am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 2 pentru un meci cu cel puțin trei goluri și o cotă de 1,65 pentru PSF 1.

Betis Sevilla vs Huesca Pont: Betis Sevilla câștigă

Betis Sevilla are nevoie de victorie pentru a continua lupta pentru un loc de Europa League, în timp ce Huesca s-ar mulțumi și cu un egal la acest meci. Totuși, diferența de valoare este mare în favoarea lui Betis, care s-a impus și în tur cu 2-0. Cred că andaluzii pot repeta prestația din tur, când a dominat partida și a avut mai multe ocazii. Cu Fekir, Canales, Iglesias sau Joaquin, Betis are suficiente arme la dispoziție pentru a tranșa acaestă dispută.

Fotbal Spania - Primera Division

Betis Sevilla câștigă

1.90
Betis Sevilla vs Huesca

16 May 21, 19:30

Miza: 10/10
Cota: 1.90
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici