1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Betis Sevilla - Granada

Betis Sevilla - Granada. Ponturi pariuri fotbal Campionatul Spaniei. 15.05.2022

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2022-05-15 01:04:00

Fotbal Spania - Primera Division

15 Mai 2022, 20:30

Betis Sevilla

Betis Sevilla

versus
Granada

Granada

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Betis Sevilla v Granada

În etapa a 37-a din campionatul Spaniei, Betis Sevilla joacă pe teren propriu cu Granada, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Betis ocupă locul cinci, cu 61 de puncte, în timp ce Granada este pe 16, cu 37 de puncte.

Betis Sevilla: Forma echipei, știri și statistici

Betis Sevilla mai are șanse matematice de a prinde locul patru, dar are nevoie de ajutor de la adversarele Sevillei în ultimele două runde. Echipa pregătită de Manuel Pellegrini a învins-o în runda precedentă pe Valencia, ca o confirmare a victoriei la penalty-uri în finala cupei în fața aceleiași echipe. Willian Jose, Canales și Borja Iglesias au marcat în repriza a doua, iar Betis continuă să spere la un loc de Liga Campionilor. Pe teren propriu, Betis are două înfrângeri consecutive, cu Elche și Barcelona. Bartra este suspendat pentru cumul de galbene, în timp ce Junami, Borja Iglesias și Miranda pot să apară printre titulari. Borja Iglesias are 19 goluri marcate, în timp ce Willian Jose a ajuns la cota zece și el. Sezonul lui Betis este unul de succes, după câștigarea cupei, dar elevii lui Pellegrini vor să termine cu pedala de accelerație apăsată la maxim.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Granada: Forma echipei, știri și statistici

Granada este neînvinsă în ultimele patru etape și s-a îndepărtat la patru puncte de zona retrogradării. Numirea lui Karanka pe banca tehnică a ridicat semne de întrebare, dar fostul fundaș al lui Real Madrid a reușit să scoată echipa din zona roșie. După victoria formidabilă cu 6-2 de pe terenul Mallorcăi, Granada a câștigat pe teren propriu cu Bilbao, datorită unui gol marcat de Alex Collado. Cu un meci în ultima etapă pe teren propriu cu Espanyol, speranțele de a rămâne în Primera sunt mari. Fundașul stânga Escudero este suspendat pentru această deplasare, locul său va fi luat de Quini. Fundașul central Victor Diaz s-a accidentat și el cu Bilbao și va fi înlocuit de German Sanchez. Veteranul Molina va conduce atacul, sprijinit de Puertas și Uzuni. Granada a câștigat doar trei partide din 18 în deplasare, însă un punct ar fi binevenit la acest meci.

Echipe probabile

Betis Sevilla Echipă probabilă Betis Sevilla
Portar Silva;
Fundași Sabaly, Pezzella, Gonzalez, Moreno;
Mijlocaşi Carvalho, Rodriguez; Juanmi, Canales, Fekir;
Atacanţi Jose
Granada Echipă probabilă Granada
Portar Maximiano;
Fundași Arias, Diaz, Duarte, Quini;
Mijlocaşi Collado, Gonalons, Milla;
Atacanţi Puertas, Molina, Uzuni

Statistica meciurilor directe Betis Sevilla v Granada

În tur, Betis s-a impus cu 2-1. În sezonul precedent, Betis a câștigat cu 2-1 pe teren propriu. 

Cote pentru Betis Sevilla v Granada

Din oferta Betano pariuri sportive am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,52 pentru o victorie a lui Betis și o cotă de 2,25 pentru 1 pauză/ 1 final.

Betis Sevilla vs Granada Pont: Peste 2,5 goluri

Betis și Granada au oferit un spectacol de calitate în ultimele întâlniri directe. Betis are jucători de atac excelenți, în frunte cu Fekir și își va juca șansa de a evolua în Liga Campionilor până la capăt. Granada este periculoasă pe contraatac și știe că singura șansă de a pleca măcar cu un punct de pe Benito Villamarin este să marcheze. Merg pe o partidă cu cel puțin trei goluri, așa cum au fost ultimele patru meciuri jucate pe terenul lui Betis și cum a fost și partida din tur. Cota am ales-o din oferta Betano pariuri sportive.

Fotbal Spania - Primera Division

Peste 2,5 goluri

1.70
Betis Sevilla vs Granada

15 May 22, 20:30

Miza: 10/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici