1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Betis Sevilla - Alaves. Ponturi pariuri Spania Primera Division. 16.07.2020

Betis Sevilla - Alaves. Ponturi pariuri Spania Primera Division. 16.07.2020

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2020-07-15 22:06:00

Fotbal Spania - Primera Division

16 Iulie 2020, 22:00

Betis Sevilla

Betis Sevilla

versus
Alaves

Alaves

2.45

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Betis Sevilla v Alaves

În penultima etapă din Primera Division, Alaves se deplasează pe terenul lui Betis Sevilla, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci. Betis Sevilla ocupă locul 13, cu 41 de puncte, iar Alaves este pe 17, cu 36 de puncte.

Betis Sevilla: Forma echipei, știri și statistici

Betis Sevilla este pe cale să încheie un sezon modest, deși lotul recomanda cel puțin o clasare în prima jumătate a clasamentului. Andaluzii au pierdut pe terenul lui Atletico Madrid și revin pentru ultimul meci pe teren propriu, în încercarea de a mai adăuga trei puncte în clasament. Betis a fost destul de solidă acasă, unde a câștigat nouă partide din 18 și a pierdut doar de cinci ori. La ultima apariție pe teren propriu, Betis s-a impus cu 3-0 în fața Osasunei, o echipă într-o formă foarte bună. Pentru sezonul următor a fost antamat chilianul Manuel Pellegrini pentru postul de antrenor, iar andaluzii vor să încheie sezonul cu două victorii, deoarece în ultima etapă vor juca împotriva lui Valladolid. Nu sunt probleme de lot pentru acest meci. 

Alaves: Forma echipei, știri și statistici

Alaves a pus capăt seriei de șase înfrângeri consecutive cu un egal fără goluri cu Getafe. Acest ăpunct ar putea fi suficient, deoarece distanța față de locurile retrogradabile este de patru puncte. Totuși, cu un meci împotriva Barcelonei în ultima etapă, Alaves trebuie să ia măcar un punct pe Benito Villamarin. Alaves a marcat un singur gol în ultimele cinci deplasări, pe care le-a și pierdut. Joselu și Lucas Perez nu sunt deloc în formă, dar rămân favoriți să înceapă titulari. aguiregabirria este suspendat, de aceea Ximo Navarro va evolua fundaș dreapta. Tomas Pina și Manu Garia sunt la un galben de suspendare, dar vor fi pe teren de la început. Alaves a câștigat doar două partide din 18 în deplasare și a primit 39 de goluri, adică o medie de două pe meci. 

Echipe probabile

Betis Sevilla Echipă probabilă Betis Sevilla
Portar Martin;
Fundași Emerson, Mandi, Sidnei, Moreno;
Mijlocaşi Rodriguez, Carvalho; Fekir, Canales, Pedraza
Atacanţi Moron
Alaves Echipă probabilă Alaves
Portar Jimenez
Fundași Burke, Garcia, Pina, Mendez;
Mijlocaşi Navarro, Ely, Laguardia, Marin
Atacanţi Perez, Joselu

Statistica meciurilor directe Betis Sevilla v Alaves

Ultimele trei întâlniri directe s-au încheiat la egalitate. În tur, a fost 1-1.

Cote pentru Betis Sevilla v Alaves

Pentru acest meci, vă invit să mai încercați două cote. Avem o cotă de 1,74 pentru Betis câștigă o repriză și o cotă de 1,96 pentru PSF 1.

Betis Sevilla vs Alaves Pont: Betis Sevilla câștigă

Betis încearcă să termine într-o notă pozitivă sezonul și a dat semne de revenire din punct de vedere al jocului. Chiar dacă a pierdut cu Atletico, jocul a fost solid, de acea voi merge pe mâna lor. Alaves se confruntă cu o criză ofensivă profundă, iar presiunea este una majoră. Betis are jucători de clasă și o echipă care ar fi trebuit să fie mai sus în clasament. Cota este foarte bună pentru victoria gazdelor și cred că trebuie jucată

Fotbal Spania - Primera Division

Betis Sevilla câștigă

2.45
Betis Sevilla vs Alaves

16 Jul 20, 22:00

Miza: 10/10
Cota: 2.45
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici