1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Barcelona - Valladolid. Ponturi pariuri Campionatul Spaniei. 05.04.2021

Barcelona - Valladolid. Ponturi pariuri Campionatul Spaniei. 05.04.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-04-04 23:00:00

Fotbal Spania - Primera Division

05 Aprilie 2021, 22:00

Barcelona

Barcelona

versus
Valladolid

Valladolid

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Barcelona v Valladolid

În etapa cu numărul 29 din campionatul Spaniei, Barcelona joacă pe teren propriu cu Valladolid, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci. Barcelona ocupă locul al treilea, cu 62 de puncte, în timp ce Valladolid este pe 16, cu 27 de puncte. 

Barcelona: Forma echipei, știri și statistici

Barcelona continuă cursa de urmărire a lui Atletico și va încerca să continue forma extraordinară din campionat, unde a ajuns la cinci victorii consecutive. Înainte de pauza internațională, Barcelona a zdrobit-o pe Real Sociedad în deplasare cu 6-1, cu Lionel Messi autor al unei duble. Argentinianul a ajuns la 23 de goluri și este golgheterul campionatului, cu patru goluri mai multe decât Luis Suarez. Pentru catalani ar trebui să fie o repetiție utilă înainte de El Clasico, meci care se va juca la Madrid. Sergi Roberto este din nou disponibil pentru selecție, dar Ansu Fati, Coutinho și Pique sunt indisponibili. Mingueza ar putea fi preferat în apărare alături de Lenglet, iar în atac, Dembele, Griezmann și Messi vor încerca să facă diferența. De Jong și Messi sunt la un galben de suspendare și trebuie să evolueze cu precauție. 

Valladolid: Forma echipei, știri și statistici

Valladolid luptă pentru evitarea retrogradării și se află la doar trei puncte de zona periculoasă. Echipa pregătită de Sergio traversează o perioadă bună și este neînvinsă de patru etape, în care a remizat cu Sevilla, Osasuna și Celta Vigo și a învins-o pe Getafe. În deplasare, Valladolid a pierdut doar cinci meciuri din 14, lucru remarcabil pentru o echipă aflată atât de jos în clasament. Sergio are probleme uriașe de lot. Jota, Hervias, Kike Olivas și Raul Garcia sunt accidentați, Orellana este suspendat, iar Fernando, Michel, Kike Perez, Luis Perez și Jimenez au ieșit pozitiv la testul COVID. 

Echipe probabile

Barcelona Echipă probabilă Barcelona
Portar Ter Stegen;
Fundași Mingueza, De Jong, Lenglet;
Mijlocaşi Dest, Busquets, Pedri, Alba;
Atacanţi Dembele, Messi, Griezmann
Valladolid Echipă probabilă Valladolid
Portar Masip;
Fundași Sanchez, Gonzalez, El Yamiq;
Mijlocaşi Janko, Alcaraz, Mesa, Olaza; Plano;
Atacanţi Weissman, Guardiola

Statistica meciurilor directe Barcelona v Valladolid

Barcelona a câștigat ultimele cinci întâlniri directe, inclusiv partida tur, 3-0. În meciul din sezonul precedent de pe Camp Nou, Barca s-a impus cu 5-1

Cote pentru Barcelona v Valladolid

Din oferta Betano, am ales alte două cote pentru acest meci, pe care vă invit să le încercați. Avem o cotă de 2 pentru o victorie la cel puțin trei goluri a Barcelonei și o cotă de 1,62 pentru ca una dintre echipe  să nu marcheze.

Barcelona vs Valladolid Pont: Barcelona câștigă cu h(-2) asiatic

Meciul va fi la discreția Barcelonei, rămâne de văzut cât de dornică este să facă scor. Valladolid are mari probleme de lot și îi va fi greu să țină pasul. Barcelona are nevoie de o victorie fără emoții, de aceea cred că diferența va fi una clară la finalul celor 90 de minute, mai ales că Ronald Koeman are toți jucătorii importanți de atac disponibili. Am ales totuși handicapul asiatic pentru a ne proteja banii, la o cotă foarte bună oferită de Betano.

Miza: 10/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici