1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. FC Barcelona vs Real Sociedad – Ponturi pariuri Campionatul Spaniei 07.03.2020. Adversara finalistă

FC Barcelona vs Real Sociedad – Ponturi pariuri Campionatul Spaniei 07.03.2020. Adversara finalistă

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2020-03-07 03:21:00

Fotbal Spania - Primera Division

07 Martie 2020, 19:30

Barcelona

Barcelona

versus
Real Sociedad

Real Sociedad

1.61

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Barcelona v Real Sociedad

Chiar dacă FC Barcelona rămâne marea favorită a partidei, va primi vizita unei echipe destul de incomode, care și-a lăsat câteva amprente importante pe acest sezon al fotbalului spaniol. În campionat, ocupă în prezent locul 6, dar a fost chiar pe podium, pe care îl va tot asalta până la finalul sezonului. Iar în Cupă a ajuns, tocmai după 23 de ani, în finală. Așadar, un moral extraordinar pentru echipa bască, spre deosebire de cea catalană, care vine după o înfrângere în fața marii rivale, Real Madrid CF, și un scandal intern cauzat tot de acest meci. O echipă mare, însă, are puterea de a trece mai ușor peste asemenea situații. Pontul partidei poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Barcelona: Forma echipei, știri și statistici

De obicei o colecționară de meciuri consecutive fără înfrângere, de la începutul acestui an 2020 campioana Spaniei a suferit 4 înfrângeri, ultima chiar în cea din urmă etapă, pe terenul marii rivale, Real Madrid CF, 0-2. Celelalte trei au survenit cu Atlético Madrid 2-3 în Supercupa Spaniei, cu Valencia 0-2 în campionat și cu Athletic Bilbao 0-1 în cupă. Luat strict pe teren propriu, acolo doar un egal, tot cu Real, a împiedică să aibă 100% victorii. Vom decupa doar porțiunea de meciuri de-acasă din acest an: 1-0 cu Granada, 5-0 cu Leganés, 2-1 cu Levante și Getafe, 5-0 cu Eibar. Vor lipsi în continuare mai vechii accidentați Sergi Roberto, L. Suárez și Dembélé.

Real Sociedad: Forma echipei, știri și statistici

Formă excelentă pentru echipa bască în acestă perioadă în care a izbutit să lege 6 victorii consecutive: 4-3 la Real Madrid CF (d) în cupă, 2-1 cu Athletic Bilbao (a) în campionat, 2-1 cu Mirandés (a) în cupă, 3-0 cu Valencia (a), 1-0 cu Valladolid (a) și 1-0 cu aceeași Mirandés (d) în cupă. În urma celui din urmă rezultat, s-a calificat în finala Copei del Rey, după 23 de ani. Așadar, unmoral foarte bun. Luând strict rezultatele sale din deplasare din acest an: 4-0 la Ceuta în cupă, 0-3 la Betis, 1-2 la Leganés, 4-3 la Real Madrid în cupă și 1-0 la Mirandés tot în cupă. Va lipsi în continuare accidentatul Illarramendi.

Echipe probabile

Barcelona Echipă probabilă Barcelona
Portar ter Stegen
Fundași Nélson Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba
Mijlocaşi Arthur Melo, Busquets, F.de Jong
Atacanţi Vidal – Messi, Griezmann
Real Sociedad Echipă probabilă Real Sociedad
Portar Álex Remiro
Fundași Gorosabel, Aritz Arambarri, Le Normand, Aihen Muñoz
Mijlocaşi Mikel Merino, Ander Guevara, Ødegaard
Atacanţi Portu, Isak, Mikel Oyarzabal

Statistica meciurilor directe Barcelona v Real Sociedad

De 145 de ori s-au confruntat în campionat cele două. Cum era de așteptat, FC Barcelona are întâietatea, câștigând de 81 de ori, față de cele 32 de victorii ale lui Real Sociedad, de 32 de ori fiind egal. În tur, la San Sebastian, a fost 2-2 (Mikel Oyarzabal 12pen, Isak 62 / Griezmann 38, L. Suárez 49). Ultima victorie a bascilor a fost consemnată tocmai pe 09.04.2016, pe Anoeta, 1-0. De-atunci au urmat 9 meciuri directe, 8 dintre ele fiind victorii catalane și 2 egaluri.

Cote pentru Barcelona v Real Sociedad

1,77 este cota pentru under 3,5.

Barcelona vs Real Sociedad Pont: Ambele marchează

Nou Camp este un examen de netrecut până acum pentru echipele din Primera División. L-au picat 12 din cele 13 echipe care l-au vizitat. Doar Real Madrid CF a scăpat nebătută, făcând 0-0. Real Sociedad a izbutit un echilibru în deplasările sale, câștigând și pierzând de câte 5 ori, în 2 rânduri făcând egal. În afară că balonul e rotund, echipa bască are un plus față de valoroasa sa adversară în ceea ce înseamnă moralul, legând 6 victorii consecutive, la capătul cărora a ajuns în finala Copei del Rey. Asta spre deosebire de echipa catalană care vine după înfrângerea de pe terenul marii rivale, Real Madrid CF, 0-2, care a și detronat-o din fotoliul de lider. De asemenea, după respectivul meci s-a produs și un scandal intern, în care au fost implicați oameni din echipa tehnică și unii fotbaliști. Totuși, FC Barcelona rămâne o mare echipă care reușește să depășească asemenea momente. Chiar dacă nu a pierdut niciun meci în acest sezon pe teren propriu, goluri a mai primit.

Fotbal Spania - Primera Division

Ambele marchează

1.61
Barcelona vs Real Sociedad

07 Mar 20, 19:30

Miza: 8/10
Cota: 1.61
Status: Pierdut

Barcelona vs Real Sociedad Pont: Barcelona victorie

După eșecul cu marea rivala Real Madrid, Barcelona nu își permite vreun pas greșit în confruntarea cu Real Sociedad. Deși mecil nu se anunță unul ușor, Barcelona are toate atuurile de a ieși victorioasă din această partidă, pe teren propriu este invincibilă în acest sezon de La Liga și a pierdut doar 2 puncte în urma unei remize cu Real Madrid, în rest are victorii pe linie și un golaveraj impresionant, 44-12. Sociedad respiră destul de greu afară în ultima perioadă, fiind învinsă consecutiv de Betis cu 0-3 și de Leganes cu 1-2. Mai mult de atât, istoria ultimilor 22 de ani ne arată un categoric 20-0 la victorii în meciurile jucate cu Barcelona drept gazdă, Sociedad plecând de fiecare dată cu coada între picioare, fără să scoată vreun punct. De aceea merg cu încredere pe un succes al catalanilor.

Fotbal Spania - Primera Division

Barcelona victorie

1.38
Barcelona vs Real Sociedad

07 Mar 20, 19:30

Miza: 10/10
Cota: 1.38
Status: Castigat

Barcelona vs Real Sociedad Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Barcelona trebuie să se replieze după eșecul din El Clasico și are la îndemâna un prilej numai bun pentru a realiza acest lucru pentru că Real Sociedad nu a mai câștigat pe Camp Nou din mileniul trecut. Cum Barcelona pe teren propriu a măturat cu adversarii mă încumet la un pariu pe goluri în prima repriză pentru că în meciurile Barcelonei din La Liga de pe teren propriu din acest sezon se înregistrează o medie de 2,6 goluri în primele 45 de minute.

Miza: 6/10
Cota: 3.45
Status: Pierdut

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici