1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Barcelona vs. Real Madrid

Barcelona vs. Real Madrid. Ponturi pariuri. La Liga. 24.10.2021. El Clasico, întotdeauna așteptat, dar cu desfășurări neașteptate

Alin Buzărin
Alin Buzărin

2021-10-21 13:18:00

Fotbal Spania - La Liga

24 Octombrie 2021, 17:15

Barcelona

Barcelona

versus
Real Madrid

Real Madrid

1.52

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Barcelona v Real Madrid

Marele derby din La Liga, programat iarăși la un ceas al după-amiezii, astfel încât să poată fi televizat la ore rezonabile pe piața asiatică, nu găsește deloc grozav cele două legendare combatante. Nu vă uitați la ultimele lor rezultate, cele de la mijlocul săptămânii, din Champions League, pentru că la un asemenea nivel niște victorii contra unor formații din Ucraina înseamnă doar bifarea unor sarcini de serviciu. Nu vă uitați nici la clasamentul campionatului spaniol, unde cele două nu sunt în frunte (acolo se află, surprinzător, Real Sociedad), dar aceasta se datorează și amânării unor meciuri. Starea în general proastă a ambelor combatante e scoasă în evidență de tensiunile din sânul celor două cluburi, de niște campanii de transfer mai degrabă modeste, dar și la una, și la cealaltă dintre echipe, diagnosticul suferinței din ultimii ani e același: traversarea extrem de dificilă a perioadei care a urmat despărțirii de marile lor vedete, Messi, respectiv Cristiano Ronaldo.

Barcelona: Forma echipei, știri și statistici

Catalanii au bătut greu Kievul lui Lucescu, la fel de greu Valencia (au fost conduși) în ultima etapă internă, dar parcă au început să mai și câștige.

Primul unsprezece începe, încet-încet, să-și umple plombele, au revenit Lenglet, Ansu Fati, dar mai ales Aguero, care poate asigura, acolo, în față, măcar o parte din golurile pe care le marca Messi. De fapt, aceasta va fi problema Barcelonei în tot acest sezon, găsirea unui om de gol, care să dea măcar jumătate din cele 40-50 de goluri pe care le dădea anual Messi în toate competițiile.

Contra Realului e de așteptat ca Ronald Koeman să mizeze din start pe El Kun, care mai are până la forma sa fizică maximă, dar sub aspect psihologic poate da încredere celorlalți. Chiar dacă filozofia tactică a Barcelonei e mereu 4-3-3, al treilea atacant, cel din dreapta, care ar putea fi Sergi Roberto, sau chiar Dest, așa cum  fost cu Kievul, e de așteptat să coboare mult spre linia de mijloc.

De asemenea, va fi primul ”Clasico” al lui Gavi din postura de titular, de văzut cum va gestiona ”copilul-minune” această ipostază.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Real Madrid: Forma echipei, știri și statistici

Când te numești Real Madrid, poți să bați Șahtiorul nu cu 5-0, ci chiar cu 10-0, de ținut minte se va ține tot că ai pierdut acasă cu Șerif Tiraspol. Acea rușine se poate șterge nu doar câștigând toate celelalte meciuri din Champions League, ci mai ales învingând în El Clasico.

Pentru fanul madrilen (am onoarea de a mă autodenumi astfel) cel mai important meci al oricărui sezon e cel cu catalanii, unde nu se admite altceva decât victoria. E filozofia seculară a clubului, n-are cum să fie modificată.

Problemele Realului din acest sezon sunt mai degrabă defensive, la acel nivel Ancelotti trebuie să stabilească o dată pentru totdeauna dacă Nacho e titular sau rezervă, dacă Alaba e stoper sau fundaș stânga. Mijlocul, cu Kroos-Casemiro-Modric, e cel mai verificat (e posibil acum, pe Camp Nou, să i se alăture și Fede Valverde), iar în față Benzema și Vinicius jr. par să nu aibă probleme în a da goluri meci de meci.

Echipe probabile

Barcelona Echipă probabilă Barcelona
Portar Ter Stegen
Fundași S.Dest, Pique, Lenglet, J. Alba
Mijlocaşi Gavi, Busquets, F. De Jong
Atacanţi S. Roberto, K. Aguero, Depay
Real Madrid Echipă probabilă Real Madrid
Portar Courtois
Fundași L. Vasquez, Eder Militao, Nacho, Alaba
Mijlocaşi Kroos, Casemiro, Modric
Atacanţi F. Valverde, Benzema, Vinicius

Statistica meciurilor directe Barcelona v Real Madrid

Fanii Realului nu pot uita, de exemplu, o victorie cu 5-0 în El Clasico, Ivan Zamorano fiind vioara întâi. Dar de-atunci au trecut mai bine de două decenii. După cum nici suporterii catalani nu pot uita că și Barca a câștigat și ea cu 5-0, ceva mai spre zilele noastre. Însă în ultimele patru confruntări directe, trupa blau-grana n-a simțit gustul victoriei, ceea ce îi creează un complex în plus.

Cote pentru Barcelona v Real Madrid

Ideea de bază a acestui duel e echilibrul. Parcă, totuși, cu un mic avantaj pentru madrileni. Remiza pare probabilă, sunt argumente pentru ea, dar oricare semn e posibil, însă, X2 pare mai plauzibil decât 1X. Iar goluri se vor înscrie cu certitudine, măcar câte unul de fiecare parte. Vă propun ca pariuri secundare un peste 2,5 goluri la o cotă de 1,65 și Real Madrid HA+0 la o cotă de 1,87, ambele din oferta Betano pariuri sportive.

Barcelona vs Real Madrid Pont: Real Madrid HA+0,5 (X2)

Argumentele Realului pentru victorie sunt mai multe decât ale catalanilor prin faptul că în tricourile albe sunt mai mulți oameni care au noțiunea de El Clasico decât în tricourile blau-grana. Casemiro, Modric, Benzema, Kroos, Courtois, Nacho, ba chiar și Lucas Vasquez, sunt tăbăciți în astfel de meciuri, în timp ce dincolo doar Pique, Busquets, Jordi Alba și Ter Stegen se pot lăuda cu asta. Plus că Ancelotti (chiar dacă e mai nou în funcție) pare să-și știe mai bine echipa decât Koeman, olandezul trăind mereu cu teama de a fi demis, la madrileni schimbarea antrenorului nefiind un subiect la ordinea zilei. De aici reiese acest ușor avantaj de partea Realului. De aceea pariez că Real Madrid nu va pierde această partidă, varianta Real Madrid HA+0,5 (X2) având cota preluată din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 1.52
Status: Castigat

Barcelona vs Real Madrid Pont: Barcelona marchează 0-1 goluri

Mizez cu încredere pe un meci bun făcut de madrileni în deplasarea din Catalunya, în care să nu primească mai mult de 1 gol. Traseele de joc gândite de Koeman sunt cu greu puse în aplicare de fotbaliștii săi, iar forța ofensivă a Barcelonei a scăzut dramatic după plecarea lui Leo Messi. În primele 3 meciuri din Liga Campionilor, gruparea blaugrana a marcat doar o dată, iar în La Liga a avut multe partide cu sub1,5 goluri înscrise (cu Bilbao, Granada, Cadiz sau Atletico Madrid). Realul are ascendent moral în derby-uri, venind după 3 victorii consecutive și nu au mai primit peste 1,5 goluri pe Camp Nou din octombrie 2018. Am ales acest pont din oferta Superbet pariuri sportive de astăzi.

Miza: 10/10
Cota: 1.90
Status: Castigat

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am publicat în presa scrisă vreo 1 ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici