1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Pont Barcelona - Granda, Quique Setien vrea să debuteze cu dreptul pe banca Barcelonei

Pont Barcelona - Granda, Quique Setien vrea să debuteze cu dreptul pe banca Barcelonei

Guest
Guest

2020-01-18 23:27:00

Fotbal Spania - La Liga

19 Ianuarie 2020, 22:00

Barcelona

Barcelona

versus
Granada

Granada

1.45

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Barcelona v Granada

Venim cu un pont din La Liga, de la meciul Barcelonei de pe Camp Nou cu Granada, din cadrul etapei cu numărul 20,  meci ce va începe de la ora 22 00. Mai multe amănunte, dar și pronosticul oferit, în cele de mai jos.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Barcelona: Forma echipei, știri și statistici

Barcelona a schimbat antrenorul în această săptămână, după ce l-a demis pe Erneste Valverde și l-a înlocuit cu fostul tehnician al celor de la Betis Sevilla, Quique Setien. Jocul slab din ultima perioadă i-a determinat pe șefii catalanilor să recurgă la această decizie, cu toate că Barca sub comanda lui Valverde a avut rezultate în ultimii 3 ani.

Sigur, pretențiile formației de pe Camp Nou au fost mereu la cele mai înalte standarde și nu se acceptau rezultate la întâmplare. Acum această schimbare poate avea efectul scontat, dar Barca nu are nevoie doar pe moment de schimbare, ci pe termen lung. Ideea e că tehnicianul spaniol vrea să înceapă cu o victorie mandatul la Barcelona, iar primul adversar este unul la îndemână.

Pentru primul meci pe banca catalanilor, Quique Setien are câteva absențe importante. Cea mai importantă e cea a lui Luis Suarez, atacantul uruguayan fiind supus unei intervenții chirurgicale, care îl va ține pe tușă tot restul sezonului. Ousmane Dembele e și el accidentat, în timp ce mijlocașul olandez, Frankie De Jong e suspendat. În ciuda absențelor, Barca are un lot numeros și cu siguranță noul antrenor va reuși să trimită un prim 11 care să asigure victoria fără emoții.

Granada nu e cel mai facil adversar pe care Quique Setien îl putea avea la debut, însă nu e loc de dubii. Tehnicianul spaniol vrea un debut cu dreptul și mai mult decât atât, un joc convingător, dar și spectaculos.

Granada: Forma echipei, știri și statistici

Granada se află la jumătatea clasamentului după 19 etape și e lipsită momentan de orice griji. Sigur, echipa e la doar 4 lungimi de ultimul loc ce duce în cupele europene, astfel că mirajul participării în Europa nu e chiar un vis. Însă pentru a ajunge acolo, Granada trebuie să fie la un nivel cât mai înalt și să evolueze și mai bine decât a făcut-o până acum.

Forma nu este una bună, Granada având doar 2 victorii în ultimii 5 meciuri din campionat. Iar în deplasare, formația antrenată de Diego Martinez stă și mai prost, cu numai 2 succese în 9 etape și 19 goluri primite. Ultima victorie pe teren străin a fost tocmai în luna septembrie, pe terenul celor de la Celta Vigo. Așadar deplasarea de pe Camp Nou se anunță una extrem de dificilă, mai ales că în toate deplasările Catalunya s-au soldat cu eșecuri. Și doar 3 goluri marcate! 

Fede Vico, Neyder Lozano și Quini sunt accidentați și vor lipsi, în timp ce mijlocașul Angel Montoro e suspendat pentru această partidă. Yangel Herrera și Yan Eteki sunt incerți, dar au făcut deplasarea cu echipa. Meciul se anunță unul foarte greu, mai ales că echipa vine după o perioadă slabă. Victoria la limită din etapa trecută, 1-0 cu Mallorca nu a făcut decât mai liniștească lucrurile pentru moment, dar premisele nu sunt deloc îmbucurătoare.

Granada va veni pe Camp Nou să iasă cu capul sus la debutul lui Quique Setien pe banca Barcei, însă nu știu în ce măsura va reuși acest lucru. Cert e că va fi un test adevărat, care-i va teste limitele formației de pe locul 10 din La Liga.

Echipe probabile

Barcelona Echipă probabilă Barcelona
Portar Ter Stegen
Fundași Semedo, Pique, Lenglet, Alba
Mijlocaşi Rakitic, Busquets, Vidal
Atacanţi Messi, Griezmann, Fati
Granada Echipă probabilă Granada
Portar Silva
Fundași Diaz, Sanchez, Duarte, Neva
Mijlocaşi Eteki, Herrera; Puertas, Fernandez, Machis
Atacanţi Soldado

Statistica meciurilor directe Barcelona v Granada

În ultimele 5 meciuri directe, Barcelona s-a impus de 4 ori, iar Granada s-a impus în ultima confruntare directă, 2-0, în luna septembrie, în partida tur.

Cote pentru Barcelona v Granada

Pe lângă pontul oferit se mai poate merge și pe victoria Barcelonei conturată încă de la pauză, la o cotă de de 1,53 sau chiar o victorie la un H și mai mare, H-2, la o cotă de 2,15.

Barcelona vs Granada Pont: Victorie Barcelona la H-1

Se anunță un meci la îndemâna Barcelonei. Catalanii au schimbat antrenorul și vor și o schimbare de atitudine în primul rând. Noul tehnician vine cu o filosofie ce se bazează pe un joc spectaculos și un fotbal total. Iar cu asemenea vedete la dispoziție, nu are cum să fie prea greu de pus în aplicare o asemenea tactică. Suarez va lipsi în restul sezonului din tripleta fantastică a catalanilor, însă șefii se gândesc deja la un înlocuitor până la vară. Însă contra unui adversar ca Granada, nu ai nevoie de un super star. Sunt de ajuns Messi, Rakitic, Griezmann, Alba sau Sergi Roberto pentru a face spectacol în fața unui oponent mult mai slab cotat. Merg pe victoria categorică a catalanilor, la o cotă mică, dar cu șanse mari de reușită!

Fotbal Spania - La Liga

Victorie Barcelona la H-1

1.45
Barcelona vs Granada

19 Jan 20, 22:00

Miza: 10/10
Cota: 1.45
Status: Pierdut

Barcelona vs Granada Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Barcelona intră în era Setién și vrea să debuteze en-fanfare sub noul antrenor chiar pe teren propriu cu Granada, o echipă pe care a învins-o pe Nou Camp în cele mai recente 6 confruntări, 5 din aceste victorii fiind la 0 și 4 din ele cu mai mult de 4 goluri înscrise de către echipa blaugrana. În afară de remiza albă cu Real Madrid, Barcelona a făcut prăpăd în porțile echipelor adverse care au venit în vizită și cu gânduri de pace. 8 victorii a acumulat Barcelona cu 34 de goluri marcate din care 19 înscrise în prima repriză, fapt ce demonstrează că echipa catalană începe ca din pușcă aceste partide jucate în fața propriilor fani. Acest lucru mă determină să pariez peste 2 goluri asiatic la pauză.

Miza: 10/10
Cota: 3.10
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici