1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. FC Barcelona vs Getafe CF – Ponturi pariuri Campionatul Spaniei 15.02.2020. Vibrează podiumul

FC Barcelona vs Getafe CF – Ponturi pariuri Campionatul Spaniei 15.02.2020. Vibrează podiumul

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2020-02-15 04:01:00

Fotbal Spania - Primera Division

15 Februarie 2020, 17:00

Barcelona

Barcelona

versus
Getafe

Getafe

1.45

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Barcelona v Getafe

Dacă luăm pozițiile din clasamentul la zi ale celor două combatante, acest meci ar trebui să-l considerăm derby-ul etapei a 24-a din La Liga. Doar se confruntă locul 2 contra locul 3. E drept, între ele este un ecart de 7 puncte, dar asta nu înseamnă că nu vibrează podiumul. Getafe are o comportare foarte bună care a adus-o foarte sus. Aș fi numit-o revelație, dar totuși această echipă a mai fost în zonele de sus ale clasamentului, nu chiar pe podium, dar prin preajmă. Chiar în sezonul trecut, a ocupat cel mai bun loc al său din istorie, 5. În prezent, pare mai în formă ca anul trecut, dar mai e mult până la final, când pot interveni atâtea schimbări. FC Barcelona nu va avea o misiune ușoară, dar nu-și poate permite pași greșiți, pentru că Real Madrid CF are deja 3 puncte în față. Pontul acestui joc poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Barcelona: Forma echipei, știri și statistici

De o competiție a „scăpat” FC Barcelona, e vorba Copa del Rey, pe care a părăsit-o în „sferturi”. Nu-i chiar așa o pagubă, mai multă dorință investind ca de obicei în celelalte două competiții care i-au mai rămas, La Liga și Liga Campionilor. De obicei o colecționară de meciuri consecutive fără înfrângere, de la începutul acestui an Barça a suferit 3 înfrângeri, 2-3 cu Atlético Madrid în Supercupa Spaniei, 0-2 cu Valencia în campionat și 0-1 cu Athletic Bilbao în cupă. Luat strict pe teren propriu, acolo are aproape 100% victorii. Vom decupa porțiunea din decembrie încoace pe Nou Camp: 5-2 cu Mallorca, 0-0 cu Real Madrid CF, 4-1 cu Alavés, 1-0 cu Granada, 5-0 cu Leganés și 2-1 cu Levante. Așadar, doar marea rivală Real a scăpat nebătută. Vor lipsi fundașul central Lenglet, suspendat după „roșul” de la meciul cu Betis, alături de atacanții L. Suárez și Dembélé, ambii accidentați.

Getafe: Forma echipei, știri și statistici

Excelentă formă pentru Getafe, care are 4 victorii consecutive, toate în La Liga, fără gol primit! Ceea ce arată chiar forță și competivitate pentru echipa lui José Bordalás. Iar printre învinse sunt Valencia și Athletic Bilbao. Adică acest urcuș al ei nu este o întâmplare. Vom decupa și pentru ea partidele din deplasare, începând din decembrie încoace: 1-0 la Eibar, 2-1 la El Palmar în cupă, 0-1 la Villarreal, 0-2 la Badalona în cupă, 3-0 la Leganés și 2-0 la Athletic Bilbao. În campionat, 3 victorii și o înfrângere, iar din cupă a suferit o eliminare rușinoasă în fața unei echipe de eșalon inferior, dar la ce rezultate a înregistrat în campionat este clar că nu a fost interesată de competiția KO. Fundașul dreapta D. Suárez este suspendat pentru cumul de cartonașe și nu va juca, nici Antunes și Manojlović care sunt accidentați.

Echipe probabile

Barcelona Echipă probabilă Barcelona
Portar ter Stegen
Fundași Nélson Semedo, Piqué, Umtiti, Jordi Alba
Mijlocaşi Arthur Melo, Busquets, F. de Jong
Atacanţi Fati, Messi, Griezmann
Getafe Echipă probabilă Getafe
Portar David Soria
Fundași Nyom, Dakonam, Etxeita, M. Olivera
Mijlocaşi Kenedy, Maksimović, Arambarri, Marc Cucurella
Atacanţi Jorge Molina, Mata

Statistica meciurilor directe Barcelona v Getafe

Cele două s-au întâlnit în Primera División de 29 de ori. Barcelona a câștigat de 21 de ori, Getafe doar de 2, în 6 rânduri fiind egal. În tur, la Getafe, Barcelona a învins cu 2-0. Ultimele trei întâlniri au revenit echipei catalane. De fapt, în ultimele 8 meciuri directe, Barcelona a învins în 7, unul fiind remiză. Ultima victorie a lui Getafe s-a produs tocmai la 26.11.2011, 1-0, acasă.

Cote pentru Barcelona v Getafe

1,53 este cota pentru over 1,5 Barcelona.

Barcelona vs Getafe Pont: Barcelona victorie

FC Barcelona va da de această dată de o nucă tare, pe numele ei Getafe CF. Cel puțin așa o recomandă ultimele sale rezultate, care au dus-o pe ultima treaptă a podiumului. Și dacă ne gândim că a bătut la Valencia, acolo unde Barcelona a pierdut, atunci... Dar asemenea gen de logică nu este prea valabil în fotbal. Pe Nou Camp va fi cu totul alt meci, alte condiții, alte situații. Acum, echipa catalană este presată să câștige, pentru că altfel distanța de Real Madrid CF se va mări. Cum urmează și meciurile din Liga Campionilor, se va aglomera programul iar lucrurile se pot complica. Așa că va forța să câștige acest meci, și o poate face, doar e Barcelona și mai joacă și pe teren propriu, acolo unde doar marea rivală Real Madrid CF a plecat nebătută în acest sezon. Getafe a bătut-o ultima oară pe Barcelona acum 8 ani. Iar punct pe Nou Camp a scos acum 2 ani.

Fotbal Spania - Primera Division

Barcelona victorie

1.45
Barcelona vs Getafe

15 Feb 20, 17:00

Miza: 8/10
Cota: 1.45
Status: Castigat

Barcelona vs Getafe Pont: Barcelona HA-1

Deși avem un meci între locurile 2 și 3 în clasament, diferența este una uriașă între cele 2 echipe. Cota pentru victoria celor de la Barcelona mi se pare umflată deoarece chiar dacă în deplasare nu joacă deloc bine, având un golaveraj ce nu-i face cinstre, 18-17, pe teren propriu blaugrana este un monstru, 10 victorii și un singur egal cu rivala Real Madrid, golaveraj 37-11. Chiar dacă Getafe trece printr-o formă de moment excelentă, cu 4 victorii consecutive, adversarele ei nu au fost de calibrul Barcelonei de astăzi. În tur blaugrana au învins lejer cu 2-0, așa că și în această după-amiază sunt șanse mari să se repete acest scor, ba chiar să se lase cu un duș rece pentru Getafe, formație nu prea este obișnuită cu asemenea loc în clasament și cred că va claca sub presiune. De aceea, voi miza pe un succes clar al gazdelor și pariul merge pe Barcelona handicap asiatic -1 la o cotă oferită de Netbet.

Fotbal Spania - Primera Division

Barcelona HA-1

1.68
Barcelona vs Getafe

15 Feb 20, 17:00

Miza: 10/10
Cota: 1.68
Status: Anulat

Barcelona vs Getafe Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Merg cu încredere pe formația blaugrana pentru că mi se pare că au cote foarte bune deși pe teren propriu au făcut prăpăd în acest sezon de La Liga, doar liderul Real Madrid a scăpat cu un 0-0, în rest formațiile vizitatoare au plecat cu câte 4-5 goluri primite. Deși lipsesc Suarez și Semedo, Barcelona îi are pe Messi, Griezmann și pe tânărul Fati, destule atuuri pentru ca pariul să aibă șanse de reușită la o cotă foarte bună.

Fotbal Spania - Primera Division

Peste 2 goluri asiatic la pauză

5.10
Barcelona vs Getafe

15 Feb 20, 17:00

Miza: 9/10
Cota: 5.10
Status: Anulat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici