1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Barcelona - Espanyol.

Barcelona - Espanyol. Ponturi pariuri fotbal Campionatul Spaniei. 31.12.2022

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2022-12-30 22:38:00

Fotbal Spania - Primera Division

31 Decembrie 2022, 15:00

Barcelona

Barcelona

versus
Espanyol Barcelona

Espanyol Barcelona

1.60

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Barcelona v Espanyol Barcelona

În etapa a 15-a din Primera Division, Barcelona o întâlnește pe Espanyol, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Barcelona ocupă primul loc, cu 37 de puncte, în timp ce Espanyol este pe 17, cu 12 puncte. 

110 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Barcelona: Forma echipei, știri și statistici

Barcelona avea cinci victorii consecutive înainte de întreruperea campionatului, cu un singur gol primit. Echipa pregătită de Xavi speră să continue seria pozitivă, mai ales că întâlnește o echipă în suferință, aflată aproape de zona retrogradării. Vestea cea mare pentru fanii Barcelonei este că Lewandowski va putea fi folosit, deoarece i-a fost suspendată suspendarea de trei etape primită în urma cartonașului roșu văzut la Osasuna. O decizie controversată, care avantajează enorm Barca în perspectiva acestui derby. Barcelona are cel mai bun atac, cu 33 de reușite și cea mai bună apărare, cu doar cinci goluri primite. Dembele și Raphina îl vor însoți pe Lewandowski în atac, în timp ce De Jong și Pedri vor fi alături de Busquets la mijloc. În apărare, Araujo s-a refăcut și va juca alături de Eric Garcia în centru. 

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Espanyol Barcelona: Forma echipei, știri și statistici

Espanyol Barcelona nu a mai câștigat un meci în campionat din luna octombrie, cu trei remize și două înfrângeri în această perioadă. Victoriile au venit în cupă, o palidă consolare, deoarece situația din clasament este una critică. Echipa pregătită de Diego Martinez are doar două victorii în 14 partide, iar cu 16 goluri marcate, are a cincea cea mai slabă ofensivă din campionat. Apărarea a arătat că poate ține piept, cu doar 22 de goluri încasate, iar în sezonul precedent, a fost nevoie de un penalty transformat de Depay pentru ca Barcelona să câștige. Fundașul Cabrerra revine după suspendare și își va relua locul în defensivă. Joselu va fi atacantul care să pună probleme, sprijinit de Braithwaite, fostul jucător al Barcelonei în căutarea unei revanșe. Espanyol a pierdut doar două meciuri din șapte deplasări și speră să obțină prima victorie după 13 ani în campionat, în fața Barcei.

FREEBETS, ROTIRI GRATUITE ȘI MULTE ALTE CADOURI – CLICK AICI

Echipe probabile

Barcelona Echipă probabilă Barcelona
Portar Ter Stegen;
Fundași Balde, Araujo, E Garcia, Alonso;
Mijlocaşi Pedri, Busquets, De Jong;
Atacanţi Raphinha, Lewandowski, Dembele
Espanyol Barcelona Echipă probabilă Espanyol Barcelona
Portar Lecomte;
Fundași Gil, Cabrera, Calero, Olivan;
Mijlocaşi Melamed, Souza; Braithwaite, Darder, Puado;
Atacanţi Joselu

Statistica meciurilor directe Barcelona v Espanyol Barcelona

Barcelona a câștigat cu 1-0 pe teren propriu, meciul din sezonul precedent cu Espanyol. Espanyol nu s-a mai impus în campionat în fața Barcelonei din 2009. Sunt 11 victorii consecutive pentru Barcelona pe teren propriu, în campionat, împotriva lui Espanyol.

211 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ EXCLUSIV– CLICK AICI

Cote pentru Barcelona v Espanyol Barcelona

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,85 pentru ca Barcellona să marcheze cel puțin trei goluri și o cotă de 2,4 pentru o victorie a Barcelonei la cel puțin trei goluri diferență. 

299 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Barcelona vs Espanyol Barcelona Pont: Barcelona câștigă cu h(-1,5)

Barcelona este dornică să-și păstreze poziția de lider și după această rundă, mai ales că e un derby, acest meci cu Espanyol. Lewandowski s-a întors cu forțe proaspete, după ce a marcat la Campionatul Mondial și și-a îndeplinit astfel o mare dorință. Espanyol s-a descurcat mai bine în deplasare decât pe teren propriu, dar nu are anvergura necesară să țină piept unei forțe ofensive ca a Barcei. Merg pe un succes clar al gazdelor, la o cotă bună oferită de Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Barcelona vs Espanyol Barcelona Pont: Barcelona marchează în fiecare repriză

Barcelona, liderul campionatului, n-ar trebui să aibă probleme cu concitadina Espanyol. Echipa antrenată de Xavi și-a câștigat ultimele 3 meciuri de campionat acasă cu 3-0, 4-0 și 2-0. Cred că gazdele se vor impune repede în acest meci. Cota pentru cel puțin un gol dat de Barcelona în fiecare repriză este de 1,70 în oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici