1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Atletico Madrid - Valencia

Atletico Madrid - Valencia. Ponturi pariuri fotbal Campionatul Spaniei. 18.03.2023

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2023-03-17 22:44:00

Fotbal Spania - Primera Division

18 Martie 2023, 22:00

Atletico Madrid

Atletico Madrid

versus
Valencia

Valencia

1.85

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Atletico Madrid v Valencia

În etapa a 26-a din campionatul Spaniei, Atletico Madrid joacă pe teren propriu cu Valencia, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Atletico Madrid ocupă locul al treilea, cu 48 de puncte, în timp ce Valencia este pe 18, cu 26 de puncte. 

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Atletico Madrid: Forma echipei, știri și statistici

Atletico Madrid continuă să se uite peste umăr, deși nu pierde de opt etape, în care a înregistrat cinci victorii și trei remize. Sunt șase puncte peste Betis Sevilla, ocupanta locului cinci și zece peste Villarreal, ocupanta locului șase. Echipa pregătită de Simeone s-a impus în ultima rundă în deplasare, la Girona, cu un gol al lui Morata în minutul 90. Deși are trei goluri în ultimele două meciuri, Morata ar putea începe tot pe bancă, deoarece Simeone îi preferă pe Griezmann și Depay în față. Atletico și-a regăsit soliditatea în defensivă, deoarece nu a primit mai mult de un gol în ultimele nouă etape. Doar Villarreal și Barcelona au scăpat fără gol primit pe Metropolitano în acest sezon. 

Reinildo și Reguillon sunt singurii absenți pentru acest meci. Rodrigo de Paul a revenit pe teren după o accidentare și a făcut-o la un nivel foarte bun, astfel că ar putea prinde primii 11. Molina și Carrasco vor fi pe benzi, iar Koke și Llorente la mijlocul terenului. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Valencia: Forma echipei, știri și statistici

Valencia tremură serios în acest sezon, în care lupta pentru evitarea retrogradării este mai strânsă ca niciodată. Liliecii s-au redresat puțin sub comanda lui Baraja, dar trebuie să găsească puncte și în deplasare, nu doar pe teren propriu. Cu Baraja pe bancă, Valencia are două victorii acasă și două înfrângeri în deplasare, acolo unde a pierdut toate meciurile în acest an și nu a marcat. Este adevărat, din cele cinci înfrângeri în deplasare, patru au fost cu 1-0. Valencia nu a mai câștigat pe terenul lui Atletico din 2011. Victoria cu Sociedad, echipă aflată pe locul patru, din runda precedentă, ar putea fi folosită drept impuls moral pentru acest meci. Revine Edinson Cavani după o lună, dar uruguayan-ul nu va intra de la început. Hugo Duro va juca vârf, cu Castillejo și Kluivert pe benzi. Nu sunt probleme de lot față de meciul cu Sociedad. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Atletico Madrid Echipă probabilă Atletico Madrid
Portar Oblak;
Fundași Molina, Savic, Gimenez, Hermoso, Carrasco;
Mijlocaşi Llorente, Koke, De Paul;
Atacanţi Griezmann, Memphis
Valencia Echipă probabilă Valencia
Portar Mamardashvili;
Fundași Foulquier, Diakhaby, Ozkacar, Gaya;
Mijlocaşi Musah, Guillamon, Almeida;
Atacanţi Castillejo, Duro, Kluivert

Statistica meciurilor directe Atletico Madrid v Valencia

În tur, Atletico s-a impus cu 1-0, iar la ultimul meci jucat acasă a câștigat cu 3-2. Atletico Madrid nu poerde de 16 meciuri împotriva Valenciei. 

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Atletico Madrid v Valencia

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,5 pentru o victorie a lui Atletico Madrid și o cotă de 2,1 pentru un meci cu cel puțin trei goluri.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Atletico Madrid vs Valencia Pont: Atletico Madrid marchează peste 1,5 goluri

Atletico Madrid este în mare formă și pornește favorită în acest meci, dar Valencia o poate încurca. Liliecii sunt disperați și vin să ia punct sau puncte, deoarece bate vântul rece al retrogradării. Doar în două din ultimele șapte meciuri nu au marcat ambele, iar Atletico are o concurență benefică în atac, unde Depay, Morata și Griezmann se luptă pentru întâietate. Merg pe cel puțin două goluri din partea gazdelor, la o cotă bună oferită de Superbet pariuri, deoarece Atletico a marcat de șase ori cu Sevilla și are fotbaliști capabili să depășească apărarea Valenciei.

Miza: 10/10
Cota: 1.85
Status: Castigat

Atletico Madrid vs Valencia Pont: Victorie Atletico Madrid

Atletico Madrid nu mai este implicată în cupele europene, nici în Copa del Rey, așadar singurul obiectiv este campionatul, o clasare cât mai bună. Momentan, trupa lui Simeone ocupă locul 3, însă lupta pentru un loc de Champions League nu este încheiată, Sociedad și Betis fiind relativ aproape. Forma gazdelor este excelentă, 7 meciuri consecutive fără eșec, în ultima partidă de acasă trecând 6-1 de Sevilla. Valencia este pe 17, prima deasupra liniei retrogradării. "Liliecii" sunt într-o situație dramatică, iar forma din deplasare nu este încurajatoare: doar 1 victorie în 12 meciuri și doar 8 goluri marcate. Consider astfel că Atletico este favorită, pariul mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Superbet.

Fotbal Spania - Primera Division

Victorie Atletico Madrid

1.60
Atletico Madrid vs Valencia

18 Mar 23, 22:00

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici