1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Atlético Madrid vs Sevilla

C Atlético Madrid – Sevilla FC – Ponturi pariuri Spania La Liga, 15.05.2022. Pentru locul 3 sau punct de Liga Campionilor

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2022-05-15 05:24:00

Fotbal Spania - La Liga

15 Mai 2022, 20:30

Atletico Madrid

Atletico Madrid

versus
Sevilla FC

Sevilla FC

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Atletico Madrid v Sevilla FC

În această penultimă etapă din La Liga, s-a jucat un meci sâmbătă, iar duminică urmează să se joace toate celelalte nouă, care vor începe la aceeași oră, conform regulamentului. Dacă judecăm după locurile ocupate în clasament, meciul acesta de pe Wanda Metropolitano se arată a fi cel mai tare. Căci Atlético este pe locul 3, cu 67 de puncte, iar Sevilla pe 4, cu 66. Așadar un singur punct distanță. Demn de menționat că pe locul 5 este Betis, cu 61 de puncte. Deci mai există șanse teoretice ca Sevilla să piardă locul 4, care duce în Liga Campionilor, pentru asta fiind necesar să piardă ambele meciuri pe care le mai are de jucat, în timp ce concitadina Betis ar trebui să le câștige pe amândouă. Revenind la meciul de la Madrid, se poate spune și că este un fel de finală pentru locul 3, între două dintre cele mai puternice echipe ale campionatului. Pontul acestei partide se regăsește la sfârșitul analizei de față.

Atletico Madrid: Forma echipei, știri și statistici

Prin victoria de miercuri, din etapa intermediară, de la Elche, Atlético Madrid și-a asigurat locul pentru viitoarea ediție a Ligii Campionilor, căci nici măcar matematic nu mai poate fi trimisă dincolo de cele patru locuri care permit accederea spre cea mai importantă competiție intercluburi din lume. Astfel, încă campioana en titre, Atlético și-ar salva sezonul cu un loc 3, chiar dacă nu s-a ales cu niciun trofeu, fiind eliminată și din Copa del Rey, și din Liga Campionilor.

Rezultatele sale de-acasă din 2022, în La Liga, în ordine cronologică: 2-0 cu Rayo Vallecano, 3-2 cu Valencia, 4-3 cu Getafe, 0-1 cu Levante, 2-0 cu Celta, 2-1 cu Cádiz, 4-1 cu Alavés, 2-1 cu Espanyol, 0-0 cu Granada, 1-0 cu Real Madrid CF. Cum afirmam mai sus, în ultima etapă a învins cu 2-0 la Elche.

Vor lipsi în continuare Lemar și João Félix, accidentați, iar Vrsaljko este incert. Revine Marcos Llorente după suspendare.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Sevilla FC: Forma echipei, știri și statistici

După un ritm susținut în primele trei sferturi ale acestui sezon, spre final, Sevilla FC a obosit, pierzând teren. Astfel, după ce la un moment dat părea candidată la titlu chiar, iat-o acum ajungând pe locul 4 și având chiar mici emoții că l-ar putea pierde și pe acesta. De aceea, dincolo de orgoliul de a se situa pe podium, echipa lui Unai Emery chiar are nevoie să se întoarcă în Andalusia măcar cu punct din această deplasare, acesta fiindu-i suficient pentru a rămâne și matematic între primele patru.

Rezultatele sale în deplasare din 2022, în La Liga, în ordine cronologică: 1-0 cu Cádiz, 1-1 cu Valencia, 0-0 cu Osasuna, 1-1 cu Espanyol, 0-0 cu Alavés, 1-1 cu Rayo Vallecano, 0-1 cu Barcelona, 3-2 cu Levante și 1-1 cu Villarreal.

Nu sunt noutăți cu privire la absenți, aceiași vechi accidentați Rekik, Fernando și Suso.

Echipe probabile

Atletico Madrid Echipă probabilă Atletico Madrid
Portar Oblak
Fundași Savić, Giménez, Reinildo
Mijlocaşi Marcos Llorente, De Paul, Kondogbia, Koke, Ferreira Carrasco
Atacanţi Matheus Cunha, Griezmann
Sevilla FC Echipă probabilă Sevilla FC
Portar Bounou
Fundași Jesús Navas, Koundé, Diego Carlos, Acuña
Mijlocaşi Joan Jordán, Delaney, Rakitić
Atacanţi Ocampos, Martial, Corona

Statistica meciurilor directe Atletico Madrid v Sevilla FC

Din 1993 încoace, cele două s-au confruntat oficial de 56 de ori (49 în Primera, 2 în Seguna, 5 în cupă). Echilibrat bilanțul, cu 18 victorii pentru Atlético, 19 pentru Sevilla și tot de 19 ori a fost egal. În tur, la Sevilla, echipa gazdă a câștigat cu 2-1 (Rakitić 7, Ocampos 88 / Felipe 33).

Cote pentru Atletico Madrid v Sevilla FC

Betano pariuri oferă o cotă de 1,52 pentru Atlético sub 1,5.

Atletico Madrid vs Sevilla FC Pont: Sub 2,5 goluri asiatic

Cum afirmam și în prolog, despre acest meci se poate spune că este un fel de finală pentru locul 3, între două dintre cele mai puternice echipe ale campionatului. Atlético va juca ceva mai deconectată, având în vedere că matematic este deja în primele patru clasate. Pentru Sevilla însă este important să ia punct, pentru a fi și ea matematic în aceste prime patru locuri care duc în ediția viitoare a Ligii Campionilor. De aceea, presupun că va fi un meci echilibrat în care apărările vor duce greul și vor fi mai la înălțime decât atacurile, cum s-a întâmplat de atâtea ori în cazul ambelor, ceea ce înseamnă că nu vom avea prea multe goluri.

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici