1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Atletico Madrid - Barcelona. Ponturi pariuri Campionatul Spaniei. 21.11.2020

Atletico Madrid - Barcelona. Ponturi pariuri Campionatul Spaniei. 21.11.2020

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2020-11-20 11:30:00

Fotbal Spania - Primera Division

21 Noiembrie 2020, 22:00

Atletico Madrid

Atletico Madrid

versus
Barcelona

Barcelona

1.57

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Atletico Madrid v Barcelona

În etapa a zecea din campionatul Spaniei, Atletico Madrid joacă pe teren propriu cu Barcelona, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Atletico Madrid ocupă locul al treilea cu 17 puncte, în timp ce Barcelona este pe opt, cu 11 puncte.

Atletico Madrid: Forma echipei, știri și statistici

Atletico Madrid a început excelent sezonul și ar putea profita de degringolada din tabăra Barcelonei și problemele Realului pentru a câștiga titlul. Echipa pregătită de Diego SImeone este la trei puncte de primul loc, dar cu două meciuri mai puțin jucate. Cu toate acestea, madrilenii au al doilea cel mai bun atac, cu 17 goluri și cea mai bună apărare, cu două goluri primite. Din păcate pentru Atletico, Luis SUarez, autor a cinci goluri în șase meciuri, a fost testat pozitiv cu COVID și va lipsi la acest meci, împreună cu compatriotul său Lucas Torreira. Suarez se afla într-o formă remarcabilă și orice microbist și-ar fi dorit să-l vadă jucând împotriva Barcelonei și a celui mai bun prieten, Leo Messi. Mexicanul Hector Herrera, Savic, HErmoso și Vrsaljko sunt accidentați și nu pot evolua. Și-a revenit Diego Costa, dar ar putea începe meciul pe bancă, deoarece nu este la 100% din punct de vedere fizic. Joao Felix, care are șase goluri în ultimele patru partide și a marcat și la națională, va juca în atac alături de Correa și Marcos Llorente. Atletico Madrid are 23 de meciuri fără înfrângere în camionat, de la un 0-1 cu Real Madrid pe teren propriu. În ultimele zece meciuri jucate acasă împotriva Barcelonei, Atletico nu a marcat mai mult de un gol.

Barcelona: Forma echipei, știri și statistici

Barcelona merge excelent în Liga Campionilor, unde are trei victorii din trei meciuri, dar în campionat este abia pe opt, cu 11 puncte, la nouă puncte de prima poziție și la șase de Atletico Madrid. O înfrângere cu Atletico ar face ca diferența să crească la nouă puncte, una semnificativă și care poate fi greu de surmontat. Catalanii au obținut o victorie cu Betis după patru meciuri fără succes, un 5-2 în care Messi a strălucit. Argentinianul a revenit destul de nervos de la echipa națională și poate fi afectat de diferența majoră de fus orar existentă între cele două continente. Ansu Fati și Busquets sunt indisponibili pentru acest meci. Pjanic va juca la mijloc alături de De Jong, iar în atac vor evolua Pedri, Griezmann și Dembele. Dembele este în formă și arată din nou ca un jucător ce poate face diferența și ar putea juca un rol important în acest meci. Coutinho revine după o accidentare care l-a ținut pe tușă câteva săptămâni, dar va începe partida ca rezervă.  Barcelona a marcat doar de patru ori în cele trei deplasări susținute, cu un bilanț de o victorie, un egal și o înfrângere. Messi are 12 goluri în cele 17 meciuri jucate împotriva lui Atletico.

Echipe probabile

Atletico Madrid Echipă probabilă Atletico Madrid
Portar Oblak;
Fundași Trippier, Felipe, Gimenez, Lodi;
Mijlocaşi Llorente, Kondogbia, Koke, Saul;
Atacanţi Felix, Correa
Barcelona Echipă probabilă Barcelona
Portar Ter Stegen;
Fundași Roberto, Pique, Lenglet, Alba;
Mijlocaşi Pjanic, De Jong; Dembele, Messi, Pedri;
Atacanţi Griezmann

Statistica meciurilor directe Atletico Madrid v Barcelona

Atletico Madrid nu a mai câștigat în campionat de 10 ani un meci cu Barcelona. Pe teren propriu sunt 10 meciuri consecutive fără succes, cu numai trei rezultate de egalitate.

Cote pentru Atletico Madrid v Barcelona

Descarcă oferta Superbet pariuri pentru a avea acces la alte două cote pentru acest meci. Avem o cotă de 2,9 pentru o victorie a gazdelor și o cotă de 2,08 pentru DNB Atletico.

Atletico Madrid vs Barcelona Pont: Atletico Madrid nu pierde (1X)

Atletico Madrid traversează un moment excelent de formă, dar absența lui SUarez reprezintă un handicap greu de surmontat. CU Suarez aș fi mers pe o victorie a gazdelor, dar fără el, cred că un egal este mai aproape de realitate. Atletico va miza pe contraatac, unde Correa, Felix și Llorente pot pune probleme unei defensive greoaie. Barcelona a jucat modest în deplasare, iar Messi vine după zece zile petrecute pe alt fus orar, ceea ce-i poate afecta randamentul. Merg pe 1X la o cotă deloc de neglijat, deși cred că a venit momentul pentru prima victorie a lui Simeone în campionat pe banca lui Atletico.

Miza: 10/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici