1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Athletic Bilbao - Betis Sevilla. Ponturi pariuri Campionatul Spaniei. 23.11.2020

Athletic Bilbao - Betis Sevilla. Ponturi pariuri Campionatul Spaniei. 23.11.2020

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2020-11-22 22:41:00

Fotbal Spania - Primera Division

23 Noiembrie 2020, 22:00

Athletic Bilbao

Athletic Bilbao

versus
Betis Sevilla

Betis Sevilla

2.20

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Athletic Bilbao v Betis Sevilla

În etapa a zecea din campionatul Spaniei, Athletic Bilbao joacă pe teren propriu cu Betis Sevilla, iar noi am selectat un pronostic din oferta Superbet pariuri. Bilbao ocupă locul 15, cu nouă puncte, în timp ce Betis este pe 10, cu 12 puncte.

Athletic Bilbao: Forma echipei, știri și statistici

Athletic Bilbao a început greu sezonul și se chinuie să adune puncte. Retragerea lui Aritz Aduriz în sezonul precedent a lăsat un gol mare în linia de tac, pe care Inaki Williams și Raul garcia nu-l pot umple deocamdat. Raul Garcia încă nu a marcat pentru basci în acest sezon, dar va face parte din primul 11 la acest meci. Bilbao a câștigat ultimele două meciuri jucate pe teren propriu, dintre care unul a fost cu Sevilla. A urmat însă o înfrângere în deplasare cu Valladolid și Athletic se află la doar două puncte de ultimul loc. Pentru acest meci, doar Jokin Ezkieta este indisponibil, astfel că Garitano are de unde alege. Raul Garcia va fi număr nouă, sprijinit de Muniain și Williams. Cei trei vor trebui să producă mai mult, deoarece Bilbao are al doilea cel mai slab atac din campionat, cu doar șapte reușite. Apărarea, cu Yeray și Martinez în centru, a primit doar nouă goluri. Bascii sunt pe locul al doilea la numărul de cornere obținute. 

Betis Sevilla: Forma echipei, știri și statistici

Betis Sevilla este o echipă de totul sau nimic, cu patru victorii și cinci înfrângeri. Echipa pregătită de Manuel Pellegrini are mulți fotbaliști talentați, dar nu a reușit să producă rezultatele așteptate de suporteri. În deplasare, Betis are două victorii și trei înfrângeri, cu doar cinci goluri marcate. SUnt mari probleme de lot pentru acest meci. Fundașul central Aisa Mandi este suspendat, iar Canales, Fekir, Juanmi, Dani Martin și Camarasa sunt accidentați. Canales este cel mai bun pasator al echipei, cu patru assisturi în acest sezon. Sanabria și-ar putea păstra locul în atac, sprijinit de Tello și veteranul Joaquin. Betis este cea mai indisciplinată echipă, cu patru cartonașe roșii la activ și 25 de cartonașe galbene. Apărarea a încasat 17 goluri și este a doua cea mai slabă din Primera Division. 

Echipe probabile

Athletic Bilbao Echipă probabilă Athletic Bilbao
Portar Simon;
Fundași Capa, Martinez, Alvarez, Berchiche;
Mijlocaşi Vesga, D Garcia; Berenguer, Muniain, Williams;
Atacanţi R Garcia
Betis Sevilla Echipă probabilă Betis Sevilla
Portar Bravo;
Fundași Moreno, Bartra, Ruiz, Emerson;
Mijlocaşi Rodriguez, Carvalho; Ruibal, Joaquin, Tello;
Atacanţi Sanabria

Statistica meciurilor directe Athletic Bilbao v Betis Sevilla

Athletic Bilbao a câștigat ultimele șapte meciuri jucate pe teren propriu cu Betis. Betis Sevilla nu a marcat în ultimele trei meciuri jucate la Bilbao

Cote pentru Athletic Bilbao v Betis Sevilla

Descarcă oferta Superbet pariuri pentru a avea acces la alte două cote pentru acest meci. Avem o cotă de 1,84 pentru PSF 1 și o cotă de 3.6 pentru 1 pauză/ 1 final.

Athletic Bilbao vs Betis Sevilla Pont: Athletic Bilbao câștigă

Athletic Bilbao are de partea ei tradiția meciurilor jucate acasă cu Betis și forma bună arătată la ultimele două apariții pe San Mames. Leii basci evoluează cu mai multă responsabilitate pe teren propriu și au o atitudine mult mai bună. Betis are absențe grele la mijloc, unde Canales și Fekir sunt greu de înlocuit. Apărarea lui Betis nu este la un nivel prea bun și cred că va avea probleme cu jucători ca Raul Garcia, Muniain sau WIlliams. Merg pe gazde, la o cotă excelentă

Miza: 8/10
Cota: 2.20
Status: Castigat

Athletic Bilbao vs Betis Sevilla Pont: Athletic Bilbao DNB

Athletic Bilbao a început destul de slab acest campionat, însă poziția a 16-a pe care o ocupă momentan nu reflectă adevărul, Bilbao având două meciuri mai puțin decât unele competitoare. Athletic însă a jucat sub nivelul său, având doar 3 victorii în aceste 8 meciuri, începând treptat să-și revină și să domine oponenții, cel puțin pe teren propriu. Astfel, acasă, Bilbao vine după victorii cu Levante și Sevilla, lucru îmbucurător. Real Betis este o echipă de mijlocul clasamentului, având 3 puncte peste oponenții de astăzi. Echipa însă traversează o formă destul de modestă, având 3 înfrângeri în ultimele 4 meciuri, primind și foarte multe goluri, având de fapt a doua cea mai slabă defensivă din La Liga, iar în deplasare venind după 0-2 la Atletico și 2-5 la Barcelona. Consider astfel că Bilbao este favorită, pariul mergând pe victoria loc dnb (miză returnată în cazul în care meciul se termină la egalitate), la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Fotbal Spania - Primera Division

Athletic Bilbao DNB

1.50
Miza: 1/10
Cota: 1.50
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici