1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Almeria vs Valladolid

UD Almeria – Real Valladolid. Ponturi pariuri Spania La Liga, 28.05.2023. Jos, unde-i durere și suspin

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2023-05-26 04:03:00

Fotbal Spania - La Liga

28 Mai 2023

Almeria

Almeria

versus
Valladolid

Valladolid

1.57

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Almeria v Valladolid

Cu excepția unui singur meci, toate celelalte ale penultimei etape din La Liga se dispută de la aceeași oră, pentru că mai sunt lucruri de decis, mai ales în partea din subsolul clasamentului. Un meci din acea zonă este și acesta de față, unde echipa gazdă UD Almeria este pe locul 15, cu 39 de puncte, iar Real Valladolid, chiar dacă a învins etapa trecută viitoarea campioană Barcelona, este pe primul loc retrogradant, 18, cu 38 de puncte. Deci doar un punct între ele. Ambele au promovat în primera acum aproape un an. De la locul 13 la 19, toate cele șapte echipe sunt încă implicate în această luptă de supraviețuire. Pontul acestui meci se găsește la finalul analizei.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Almeria: Forma echipei, știri și statistici

Revenită anul trecut în primul eșalon, după o absență de șapte ani, conform așteptărilor UD Almeria s-a încadrat în lupta pentru supraviețuire, așa cum o fac în general mai toate nou-promovatele, iar suporterii săi trăiesc mari emoții în acest final de sezon. A izbutit să păstreze mai mereu să fie dincoace de zona retrogradării, chiar dacă la distanță mică de puncte, ceea ce se întâmplă și acum și se speră să rămână și după etapa a 38-a. Faptul că pe banca tehnică a rămas același Rubi, care e la echipă din aprilie 2021, înseamnă că respectivul n-a făcut o treabă rea, comportamentul echipei fiind considerat logic cu valoarea lotului și contextul. Anul trecut pe vremea asta, Rubi ducea echipa andaluză la promovare, iar acum încearcă să o salveze de la retrogradare.

Rezultatele din campionat înregistrate cronologic în 2023: 0-2 (a) cu Sociedad, 1-1 (a) cu Atlético Madrid, 2-2 (d) cu Valencia, 3-1 (a) cu Espanyol, 0-2 (d) cu Rayo Vallecano, 2-3 (a) cu Betis, 2-6 (d) cu Girona, 1-0 (a) cu Barcelona, 0-2 (a) cu Villarreal, 1-2 (d) cu Sevilla, 1-1 (a) cu Cádiz, 2-2 (d) cu Celta, 2-1 (a) cu Valencia, 1-2 (d) cu Atlético Madrid, 1-2 (a) cu Athletic Bilbao, 2-1 (d) cu Getafe, 2-4 (d) cu Real Madrid, 2-1 (a) cu Elche, 1-3 (d) cu Osasuna, 3-0 (a) cu Mallorca și 0-1 (d) cu Sociedad. Cu două excepții îndepărtate, în toate meciurile de-acasă a marcat.

Sunt în continuare absenți Kaiky, E. Touré, Chumi și Léo Baptistão, accidentați. Însă, mai rău, va lipsi atacantul columbian L. Suárez, eliminat etapa trecută.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Valladolid: Forma echipei, știri și statistici

În cele 46 de ediții la care Real Valladolid a participat în total în primul eșalon spaniol, în 90% din situații, a luptat pentru supraviețuire. Ceea ce se întâmplă și în cea de față. Locul 4 din 1962/63, rămâne cea mai bună poziție pe care a ocupat-o până acum pentru foarte multă vreme și de-acum înainte. În ultimele sale 12 sezoane petrecute în La Liga, locurile ocupate de ea au avut două cifre. Iar startul celui actual a fost slab, așa cum era de așteptat, mai ales că era vorba de o nou-promovată. Apoi, încet-încet, a mai echilibrat situația, mai ciupind câte-un punct de ici, de colo. Cele mai bune momente de până acum au fost cele trei perechi de câte două victorii consecutive, în etapele 10 și 11, 19 și 20, 29 și 30. Ar putea egala aceste situații acum, după surprinzătoarea victorie cu viitoarea campioană Barcelona, 3-1 (Christensen 2aut, Larin 22pen, Plata 73 / Lewandowski 84), din etapa trecută, când a avut un start de joc excelent. După o asemenea victorie, moralul ar trebui să fie foarte ridicat, direct proporțional cu gravitatea poziție pe care o ocupă.

Rezultatele din campionat înregistrate cronologic în 2023: 0-1 (d) cu Mallorca, 0-1 (a) cu Rayo Vallecano, 0-3 (d) cu Atlético Madrid, 1-0 (a) cu Valencia, 1-0 (d) cu Real Sociedad, 0-0 (a) cu Osasuna, 1-2 (d) cu Betis, 0-3 (d) cu Celta, 2-1 (a) cu Espanyol, 1-1 (d) cu Elche, 1-3 (a) Athletic Bilbao, 0-6 (d) cu Real Madrid, 3-3 (a) cu Mallorca, 2-1 (d) cu Villarreal, 1-0 (a) cu Girona, 1-2 (d) cu Valencia, 2-5 (a) cu Atlético Madrid, 1-2 (d) cu Rayo Vallecano, 0-3 (a) cu Sevilla, 0-2 (d) cu Cádiz și 3-1 (a) cu Barcelona.

Nici la acest meci antrenorul uruguayan Paulo César Pezzolano nu va putea conta pe accidentații Tuhami, Amallah, El-Yamiq, Luis Pérez, trei marocani și un spaniol. Având în vedere răsunetul victoriei din etapa trecută, cu Barcelona, aproape sigur va fi folosit acel 11 inițial și acum.

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Echipe probabile

Almeria Echipă probabilă Almeria
Portar Fernando Martinez
Fundași Alejandro Pozo, Rodrigo Ely, Babić, Sergio Akieme
Mijlocaşi César de la Hoz, Samú Costa – Arnau Puigmal, Portillo, Lázaro
Atacanţi Dyego Sousa
Valladolid Echipă probabilă Valladolid
Portar Jordi Masip
Fundași Iván Fresneda, Joaquin Fernández, Javier Sánchez, Olaza
Mijlocaşi Roque Mesa, Álvaro Aguado – Plata, Óscar Plano, Machis
Atacanţi Larin

Statistica meciurilor directe Almeria v Valladolid

Din 2004, cele două s-au confruntat oficial de 25 ori (9 în primul eșalon, 16 în cel secund). Egalitate de victorii, câte 7 de fiecare parte, plus 11 egaluri. În tur, la Valladolid a fost 1-1 (Juan Villar 90+3 / Quique González 51).

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Almeria v Valladolid

Betano pariuri oferă o cotă de 1,72 pentru peste 2,5.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Almeria vs Valladolid Pont: GG - Ambele marchează

Pe stadionul Power Horse se dispută un meci foarte important în economia retrogradării, cele două combatante fiind despărțite de un singur punct. Așa că cine va câștiga acum va beneficia de acel gen de victorie despre care se spune că este de șase puncte. De fapt pentru echipa gazdă ar fi mai mult de-atât dacă ar reuși-o, fiind similară cu evitarea matematică a retrogradării. Cât despre Valladolid, aceasta se vede împinsă din spate și de recenta victorie clară cu viitoarea campioană, Barcelona. La un asemenea meci, combatantele fac tot ce pot pentru a câștiga. De aceea ne așteptăm să marcheze, mai ales că au făcut-o destul de des în ultima vreme.

Miza: 8/10
Cota: 1.57
Status: Pierdut

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
+16.08
Câștigate
5
Pierdute
1
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+12.3
Câștigate
7
Pierdute
4
3
Tudor Cosma
+6.4
Câștigate
5
Pierdute
3