1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Almeria vs. Girona, Ponturi pariuri fotbal Spania 2, 05.06.2021: Oaspeții sunt cu un pas în finală

Almeria vs. Girona, Ponturi pariuri fotbal Spania 2, 05.06.2021: Oaspeții sunt cu un pas în finală

Dan Bara
Dan Bara

2021-06-04 13:25:00

Fotbal - Spania La Liga 2

05 Iunie 2021, 22:00

Almeria

Almeria

versus
Girona

Girona

3.30

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru Almeria v Girona

Almeria și Girona se întâlnesc sâmbătă, de la ora 22:00, în returul semifinalei barajului pentru promovarea în La Liga. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Almeria: Forma echipei, știri și statistici

Almeria a terminat pe locul 4 sezonul regulat și a intrat în barajul pentru promovare, însă lucrurile nu au mers bine, pierzând prima manșă a semifinalei, 0-3 la Girona. Șansele de a mai îndrepta situația sunt foarte mici, cu atât mai mult cu cât liga a doua spaniolă e recunoscută prin faptul că se marchează puține goluri. Glumind puțin, în condițiile date, acest 0-3 e un fel de 0-6 :)

Pe parcursul sezonului regulat, Almeria a fost a doua cea mai bună echipă de deplasare din campionat. Totuși, la Girona a avut un singur șut pe tot parcursul confruntării, iar acela s-a dus pe lângă poartă. Pe de altă parte, avantajul terenului propriu ar putea să îi ofere mai multă încredere în retur. În actuala ediție, în 21 de meciuri jucate acasă a adunat 10 victorii, 8 remize și doar 3 înfrângeri. 

De asemenea, sunt și alte argumente care subliniază că Girona nu mai poate pierde calificarea în finala playoff-ului. Statistica ne arată că Almeria a primit gol în fiecare dintre precedentele șase jocuri de pe propria arenă, dar a și marcat în cinci dintre acestea.  Pe Estadio de los Juegos Mediterráneos, gazdele au o singură victorie și 5 remize în ultimele 7 partide. 

Girona: Forma echipei, știri și statistici

După victoria din turul cu Almeria, 3-0, Girona e cu un pas în finala playoff-ului, acolo unde o va întâlni, cel mai probabil, pe Vallecano, care a trecut și ea de Leganes cu același scor, 3-0, în confruntarea de pe teren propriu. Poate că oaspeții nu își vor permite să menajeze prea mulți jucători în retul cu Almeria însă, la adăpostul succesului din prima manșă, e de așteptat să facă tot posibilul pentru a închide și controla jocul. 

Trupa lui Francisco Rodriguez a făcut niște meciuri foarte bune pe ultima sută de metri a campionatului, reușind să obțină 7 victorii și o remiză în ultimele 8 etape. Fără acest forcing, nu ar fi prins playoff-ul. De asemenea, pe parcursul sezonului regulat, Girona a fost a patra cea mai bună echipă de deplasare din campionat. Statistica ne mai arată că a punctat în fiecare dintre ultimele 15 runde, iar în precedentele 7 partide a încasat doar două goluri. 

Statistica meciurilor directe Almeria v Girona

Scorul din turul semifinalei pentru promovarea în La Liga era foarte greu de prevăzut, dat fiind că în întâlnirile directe de pe parcursul sezonului Almeria obținuse 4 puncte și că, în total, în acestea se marcase un singur gol. Mergând ceva mai în urmă, putem constata că duelurile dintre cele două echipe au fost deseori echilibrate. În ultimii 10 ani, pe Estadio de los Juegos Mediterráneos, Almeria are 4 victorii, 3 remize și o singură înfrângere contra Gironei.

02.06.21 LL2 Girona - Almeria 3 : 0
07.03.21 LL2 Girona - Almeria 0 : 1
01.11.20 LL2 Almeria - Girona 0 : 0
16.08.20 LL2 Almeria - Girona 1 : 2
13.08.20 LL2 Girona - Almeria 1 : 0

Cote pentru Almeria v Girona

Cota oferită de Netbet pentru ca rezultatul să fie egal la pauză sau la final e 1.52, iar acest deznodământ pare destul de probabil, dat fiind scorul din prima manșă. Același bookmaker propune cota 2.35 pentru ca scorul să fie 0-0 după primele 45 de minute.

Almeria vs Girona Pont: Egal

Mă aștept ca oaspeții să facă tot posibilul pentru a controla partida, abordare care, de altfel, le-a și adus victoria în tur. Cei de la Almeria au fost sufocați de Girona și nu au reușit nici măcar un șut pe poartă în prima manșă. Dar, în perspectiva finalei cu Vallecano, care a evoluat foarte bine contra lui Leganes, e posibil ca Francisco Rodriguez să menajeze câțiva fotbaliști.

Fotbal - Spania La Liga 2

Egal

3.30
Almeria vs Girona

05 Jun 21, 22:00

Miza: 5/10
Cota: 3.30
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici