1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Almeria - Alcorcon: Ponturi Pariuri Spania Segunda Division. 25.06.2020

Almeria - Alcorcon: Ponturi Pariuri Spania Segunda Division. 25.06.2020

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-06-24 22:12:00

Fotbal - Spania La Liga 2

25 Iunie 2020, 20:30

Almeria

Almeria

versus
Alcorcon

Alcorcon

1.62

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Almeria v Alcorcon

În runda cu numărul 35 din liga secundă spaniolă, față în față se vor afla Almeria și Alcorcon. Partida este programată joi, de la ora 20:30. În continuare puteți citi analiza ei, iar la final veți găsi pontul oferit.

Almeria: Forma echipei, știri și statistici

Moralul Almeriei este unul bun după victoria din etapa precedentă de pe terenul liderului Real Zaragoza. Golurile gazelor de joi au fost marcate de Appiah și Villalba. Obiectivul Almeriei este revenirea pe prima scenă a fotbalului spaniol. După 34 de etape, formația antrenată de celebrul Guti este clasată pe poziția a patra, la doar 5 puncte de lider. Almeria nu este o practicantă a jocului-spectacol, acest lucru se poate vedea și din statistica recentă: au fost cel mult două goluri marcate în ultimele trei etape din Segunda. 

Alcorcon: Forma echipei, știri și statistici

Forma recentă a celor de la Alcorcon nu este de speriat. Formația din vecinătatea Madridului a luat doar un punct în ultimele două etape. Ca urmare, trupa lui Fran Fernández a căzut pe locul 12 în clasament. Ecartul până la ultimul loc de play-off, obiectivul echipei în acest sezon, s-a mărit la cinci puncte. Meciurile împotriva celor de la Almeria le convin de minune: o singură înfrângere în ultimele șase confruntări directe. Inaintea deplasării de pe Estadio del Mediterraneo, oaspeții au fost implicați în două meciuri de sub 2.5 goluri: Cadiz (1-1) și Gijon (0-2).

Statistica meciurilor directe Almeria v Alcorcon

Patru dintre ultimele cinci meciuri directe au adus sub 2.5 goluri, iar trei dintre ele s-au încheiat cu scorul de 0-0.

Cote pentru Almeria v Alcorcon

Confruntarea dintre cele două echipe se anunță una pe muchie de cuțit. În condițiile în care e mai important să nu piardă decât să câștige, mă aștept la un joc cu puțin spectacol. Pentru o miză moderată puteți încerca și varianta NG (nu înscriu ambele) la o cotă de 2.00.

Almeria vs Alcorcon Pont: Sub 2.5 goluri

Statistica este extrem de clară în ceea ce privește numărul de goluri. Partidele directe au adus puține reușite, iar în istoria recentă avem și 3 de 0-0. Atât Almeria, cât și Alcorcon nu-și permit pași greșiți; de aceea mă aștept la un meci în care să se asume puține riscuri. Principala grijă a ambelor echipe va fi să nu piardă, iar remizele sunt foarte des întâlnite în liga secundă iberică. Consider că nici la acest meci nu se vor marca mai mult de două goluri, iar cota oferită de Superbet este una atractivă. Succes!

Fotbal - Spania La Liga 2

Sub 2.5 goluri

1.62
Almeria vs Alcorcon

25 Jun 20, 20:30

Miza: 10/10
Cota: 1.62
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

Cele mai recente avancronici