Share

Pontul pentru Albacete Balompié - RCD Mallorca, Segunda División: este 2-0 un scor periculos?

Fotbal Spania

Cota: 1.60

Adaugat de: Răzvan Toma

16 Iun 2019 02:44 789 0
Logo Albacete
Logo Mallorca
Albacete
Mallorca
VS
20:00 16 Iunie 2019
Spania

Analiză și informații pentru Albacete v Mallorca

Cu acest meci, manșă a doua, se vor încheia semifinalele barajului care are miza promovării în Primera División. După ce am aflat numele primei finaliste, RC Deportivo La Coruña, acum urmează să vedem cu cine se va lupta aceasta pentru revenirea pe prima scenă, Albacete sau Mallorca. În tur, în insulă, pe Iberostar, Mallorca s-a impus cu 2-0 (goluri Leo Suárez 23, Dani Rodriguez 89) și prin aceasta are acum prima șansă. E adevărat, 0-2 nu e un scor imposibil de întors, dar în asemenea condiții de echilibru este foarte dificil de realizat. Așadar vom vedea dacă 2-0 este periculos și ca scor final, nu doar rezultat provizoriu. Aflați la finalul analizei pontul propus.

Pariază pe România U21 vs Croația U21 la o cotă mărită de 50.00!

Albacete : Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V Î

Chiar dacă a pierdut în prima manșă, antrenorul Luis Miguel Ramis a spus că nu are ce să le reproșeze jucătorilor săi. Ca dovadă, la partida retur nu va schimba nici primul 11, nici sistemul de joc. El consideră că cele două echipe sunt egale valoric și că în asemenea situații șansa va fi cea care va decide. Albacete a pierdut ultimele 2 jocuri de pe teren propriu, 0-1 cu Granada (la 20 mai) și 1-2 cu Málaga (la 4 iunie), fiind singurele eșecuri sezonale de pe teren propriu! Să fi fost o oboseală de final sau având deja asigurat locul de baraj să fi tratat mai ușor aceste partide? Greu de spus, eșecul din primul meci de la Palma de Mallorca pare a indica prima variantă. 

Mallorca: Forma echipei, știri și statistici

V E E Î V

Tehnicianul Vicente Moreno a fost foarte încântat de victoria echipei sale din prima manșă, dar îndeamnă la calm, afirmând pe bună dreptate că acel 2-0 a fost o simplă victorie care dacă nu va fi dublată de un rezultat bun la retur nu va însemna nimic. Este și el fidel acelei vorbe împământenite în fotbal potrivit căreia „echipa care câștigă nu se schimbă”, așa că va trimite la start același „11” ca acum trei zile. Moreno știe că deplasările n-au fost tocmai punctul forte al echipei sale, în ultimele 13 izbutind doar 2 victorii, 2-1 la Las Palmas (17 martie) și 1-0 la Málaga (27 aprilie). În rest, 4 egaluri, 7 înfrângeri și goluri puține marcate. Totuși aceste jocuri din timpul sezonului tind să ne păcălească, deoarece în aceste confruntări la baraj este cu totul alta abordarea.

Echipe probabile

Albacete

Echipă probabilă Albacete
Portar Tomeu Nadal
Fundași Tejero, Gorosito, Gentiletti, Fran Garcia
Mijlocaşi Susaeta, Daniel Torres, Aleix Febas, Bela
Atacanţi Manaj, Zozulya

Mallorca

Echipă probabilă Mallorca
Portar Manolo Reina
Fundași Joan Sastre, Valjent, Raillo, Estupiñán
Mijlocaşi Marc Pedraza – Leo Suárez, Salva Sevilla, Dani Rodriguez, Lago
Atacanţi Abdón Prats

Statistica meciurilor directe Albacete v Mallorca

Din 1996 încoace, cele două s-au întâlnit de doar 13 ori (de 4 ori în Primera și de 9 ori în Segunda). Albacete a învins în 6 rânduri, Mallorca în 4 și de alte 3 ori a fost egal. În acest sezon, Albacete a câștigat în ambele partide din campionat, 3-1 la Mallorca (23.09.2018) și 2-0 acasă (20.02.2019), însă a pierdut prima manșă a acestei semifinale cu 0-2.

Cote pentru Albacete v Mallorca

1,97 pentru pauză X. Mallorca se apără bine, iar Albacete nu pare capabilă să marcheze până la pauză.

Pont Albacete vs Mallorca: Sub 2,5 goluri

Recuperarea handicapului de două goluri este scopul principal al celor de la Albacete în această a doua manșă. Ușor de zis, greu de realizat, căci în ultimele meciuri ofensiva lor n-a prea funcționat. Iar Mallorca va încerca să se apere exact și să fie cât mai eficientă în joc fără alte "floricele" în plus, astfel încât scorul general să-i fie favorbil. În partidele din deplasare a marcat și în timpul sezonului de puține ori. Așa că nu văd condiții pentru o ploaie de goluri.

Pont pariuri: Sub 2,5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Răzvan Toma

Ponturi:

8

Castigate:

2

Pierdute:

5

Anulate:

1

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici