Share

Pronostic Sepidrood Rasht - Persepolis, Iran Pro League - reușesc gazdele să întrerupă seria neagră ?

Ponturi Fotbal

Cota: 1.80

Adaugat de: Marius Cătălin

06 Dec 2017 01:02 646 0
Logo Sepidrood Rasht
Logo Persepolis
Sepidrood Rasht
Persepolis
VS
13:30 06 Decembrie 2017
Iran - Pro League

Analiză și informații pentru Sepidrood Rasht v Persepolis

Mergem într-un alt campionat pe care se pariază mai puțin, cel al Iranului, acolo unde de la ora 13:30 avem meciul dintre Sepidrood și Persepolis, și pentru care am selectat și un pronostic. Campionatul Iranului are 16 echipe, iar ultimele două retrogradează. 

Sepidrood - Persepolis

Am ales acest meci în mare parte datorită echipei oaspete, Persepolis, cea mai titrată echipă a Iranului cu 10 titluri de campioană dar și una dintre cele mai iubite echipe, cunoscută și pentru devotamentul fanilor și atmosfera creată de aceștia. Persepolis a reușit să câștige sezonul trecut un nou titlu după o pauză de 9 ani și își dorește un nou titlu și în acest sezon și are toate șansele să-l obțină având în vedere că echipa se află la jumătatea sezonului pe primul loc cu 30 de puncte, la 4 puncte de locul 2 ocupat surprinzător de o nou-promovată, Pars Jam. Echipa din Teheran a pierdut o singură dată în acest sezon, 0-1 acasă cu Peykan, și a reușit să obțină 9 victorii și 3 remize. În deplasare Persepolis a mers aproape perfect reușind 6 victorii și o singură remiză, și un golaveraj de 16-4. Persepolis a participat și în Liga Campionilor Asiei acolo unde a fost eliminată de Al Hilal în semifinale după 2-6 la general. Persepolis vine cu un moral ridicat și după victoria de etapa trecută, 4-0 cu Zob Ahan una din marile rivale. 

De cealaltă parte Sepidrood Rasht este o echipă nou-promovată și are ca obiectiv salvearea de la retrogradare aflându-se în acest moment pe penultimul loc cu 12 puncte la un singur punct în spatele celor de la Naft Teheran și la 4 în fața ultimei clasate. Rasht a reușit 3 victorii, 3 remize și a pierdut de 8 ori până acum și are un golaveraj negativ, 13-18. Rasht a reușit însă toate cele 3 victorii chiar pe teren propriu și a pierdut doar 3 meciuri, fără să termine vreun meci la egalitate. Meciurile celor de la Sepidrood au o medie destul de mare de goluri, campionatul iranian fiind cunoscut și pentru faptul că media de goluri este una destul de mică. Gazdele de astăzi vin după o serie foarte slabă de 4 înfrângeri consecutive, dar a reușit totuși să înscrie în ultimele 7 jocuri. De altfel Rasht a reușit să înscrie până acum în toate cele 6 meciuri jucate acasă în prima ligă, și a ajuns la un total de 12 meciuri consecutive în care a marcat pe teren propriu dacă adăugăm și meciul din cupă dar și pe cele din liga secundă. Vor avea în față însă cel mai puternic adversar din campionat, Persepolis pierzând ultimul meci în deplasare în campionat chiar în ultima etapă din sezonul trecut.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 4 ori însă acum foarte mult timp, mai exact la începutul anilor 2000, toate meciurile fiind câștigate de Persepolis, dar cu mențiunea că Rasht a reușit să înscrie de fiecare dată. 

 

Deschide cont și pariază pe victorie Tottenham cu APOEL la o cotă mărită de 4.00!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei!

Descoperă și alte promoții atractive valabile miercuri 6 decembrie 2017!

Pont Sepidrood Rasht vs Persepolis: Persepolis peste 1,5 goluri în meci

Persepolis se află într-o formă foarte bună și dacă lucrurile vor decurge ca în ultimul joc nu ar trebui să aibă mari probleme în această deplasare. Rasht a pierdut ultimele 4 jocuri și a primit de fiecare dată cel puțin 2 goluri cu echipe mai slabe decât adversara de astăzi. Chiar dacă nu se poate baza pe cel mai valoros jucător, Mehdi Taremi ( suspendat de tribunalul sportiv până în 20 ianuarie 2018 ) Persepolis are totuși o echipă foarte valoroasă și cred că va reuși să se impună în această deplasare. Cota la victorie este una mică, 1,38 așa că voi alege un pronostic bazat pe goluri și anume peste 1,5 goluri înscrise în meci de Persepolis la o cotă de 1,80 oferită de betano. Etapa trecută campioana entitre a reușit să facă scor, 4-0, cu una din echipele bune ale Iranului, Zob Ahan, și cred că poate înscrie 2 goluri și celor de la Rasht, mai ales că aceștia traversează o perioadă foarte slabă.

Pont pariuri: Persepolis peste 1,5 goluri în meci

Miza: 6/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Marius Cătălin

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marius Cătălin

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici