Share

Pont Brazilia – Serie A: Sao Paulo – EC Vitoria, îşi respectă gazdele tradiţia?

Ponturi Fotbal

Cota: 1.45

Adaugat de: Matei Udrea

12 Iun 2018 12:13 641 0
Logo Sao Paulo
Logo Vitoria
Sao Paulo
Vitoria
VS
03:30 13 Iunie 2018
Serie A Brazilia

Analiză și informații pentru Sao Paulo v Vitoria

Partida Sao Paulo – EC Vitoria Salvador, prima din etapa a 12-a a campionatului Braziliei, se joacă în această noapte, ora României 3.30, şi aduce faţă-n faţă două echipe care traversează momente destul de diferite. Sao Paulo e în lupta pentru titlu, Vitoria are doar un mic avans faţă de zona retrogradării, Sao Paulo are o constanţă bună în startul sezonului, Vitoria are evoluţii contrastante, Sao Paulo înscrie destul de puţin şi primeşte şi mai puţine goluri, Vitoria înscrie mult şi are cea mai slabă apărare din campionat.

Sao Paulo: Forma echipei, știri și statistici

V V Î E V

Sao Paulo (locul 3, 20 de puncte, golaveraj 15-11) este la 6 puncte de liderul Flamengo, dar are nevoie de ceva mai multă consistenţă în meciurile de acasă, pentru a ţine pasul. În acest moment pe podium, Sao Paulo îşi datorează poziţia constanţei şi rezultatelor bune din deplasare. Pe propriul teren, în 5 partide, a pierdut 4 puncte (remize cu Atletico Mineiro, scor 2-2 în etapa a 4-a, şi cu Internacional, scor 0-0 în etapa a 9-a). Cele 11 puncte s-au adăugat altor 9 obţinute în cele 6 meciuri din deplasare (2 victorii, 3 egaluri, o înfrângere).

Ar mai trebui menţionat că, deşi nu are un număr impresionat de goluri înscrise (15), Sao Paulo se remarcă prin faptul că a înscris constant: în 9 din cele 11 etape jucate până acum.

Vitoria: Forma echipei, știri și statistici

E Î Î V E

EC Vitoria (locul 15, 12 puncte, golaveraj 16-20) nu stă prea bine în clasament, deşi are unele argumente să pretindă asta. A înscris mult în acest campionat – în 9 din cele 11 etape –, dar a primit şi mai multe goluri: în 10 meciuri. Are evoluţii oscilante, dar în ansamblu defensiva firavă o împiedică să valorifice alte atuuri. În cele 6 meciuri jucate în deplasare în această ediţie de campionat a obţinut o victorie, două egaluri şi trei înfrângeri cu golaveraj 8-12.
Ar merita menţionat şi un detaliu relevant, poate, pentru forţa psihică a echipei: Vitoria nu a reuşit niciodată să ia puncte, în deplasare, dacă gazdele au deschis scorul. Exceptând remiza 0-0 cu Corinthians, din etapa trecută, formaţia din Bahia a înscris şi a primit goluri în toate celelalte 5 partide disputate în deplasare. În cele 3 jocuri pierdute, cu Santos, America Mineiro şi Atletico Mineiro, gazdele au reuşit, de fiecare dată, să deschidă scorul, iar Vitoria n-a mai reuşit să revină. În schimb, în partidele jucate la Vasco da Gama (3-2) şi Botafogo (1-1), oaspeţii au fost cei care au înscris primii şi au reuşit să nu piardă.

Echipe probabile

Sao Paulo

Echipă probabilă Sao Paulo
Portar Sidao
Fundași Eder Militao, Bruno Alves, Anderson Martins, Reinaldo
Mijlocaşi Felipe Araruna, Hudson, Jucilei, Everton
Atacanţi Nene – Diego Souza

Vitoria

Echipă probabilă Vitoria
Portar Elias
Fundași Cedric, Kanu, Aderllan Santos, Jeferson
Mijlocaşi Ramon, Lucas Marques – Rhayner, Neilton, Wallyson
Atacanţi Andre Lima

Statistica meciurilor directe Sao Paulo v Vitoria

Anul trecut, în Serie A, Sao Paulo a câştigat ambele partide cu Vitoria, 2-1 în deplasare şi 2-0 acasă. În 2016, situaţia a fost mai echilibrată, fiecare echipă şi-a câştigat meciul de acasă la acelaşi scor, 2-0.

În total, Sao Paulo şi Vitoria s-au întâlnit de 23 de ori. De 17 ori a câştigat echipa din cel mai mare oraş al Americii Latine, de 6 ori a câştigat formaţia din Bahia. N-au fost egaluri. Interesantă este şi statistica meciurilor jucate la Sao Paulo: victorii pe linie pentru gazde, golaveraj 24-8.

Cote pentru Sao Paulo v Vitoria

Sao Paulo a marcat cel puţin două goluri în 4 din cele 11 partide jucate până acum. Vitoria are un atac bun şi o apărare foarte slabă (cea mai proastă din Serie A braziliană după 11 etape). Oaspeţii au marcat (şi primit gol) în 5 din cele 6 jocuri disputate până acum în deplasare. La NetBet, cota pentru un meci cu peste 2,5 goluri marcate este 1,95. Pariul că ambele echipe înscriu primeşte cota 2,1. Pentru cine „simte“ meciul există şi pariul „câştigă Sao Paulo şi ambele echipe marchează“ – cota 3,3. Pariul „Ambele echipe înscriu şi se marchează peste 2,5 goluri“ are cota 2,6.

Pont Sao Paulo vs Vitoria: Sao Paulo câştigă

Sao Paulo este pe locul 3, are un joc echilibrat, singura înfrângere a fost la Palmeiras (până în acest moment), palmaresul partidelor cu Vitoria o indică favorită certă. Oaspeţii înscriu mult şi primesc şi mai multe goluri şi sunt oscilanţi. Au remizat, în ultima etapă, la Corinthians (locul 9), dar cu o săptămână înainte pierduseră cu 5-2 la Santos (locul 16). Recomandată de constanţă, valoare şi tradiţie, e destul de probabil ca Sao Paulo să păstreze tradiţia victoriilor acasă cu Vitoria Salvador. La NetBet, cota pentru un succes al gazdelor este 1,45.

Pont pariuri: Sao Paulo câştigă

Miza: 7/10

Cota: 1.45

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Matei Udrea

Ponturi:

36

Castigate:

16

Pierdute:

17

Anulate:

2

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0