1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Națiunilor »
  5. Spania - Franța. Ponturi pariuri fotbal Liga Națiunilor. 10.10.2021

Spania - Franța. Ponturi pariuri fotbal Liga Națiunilor. 10.10.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-10-09 20:14:00

Liga Națiunilor

10 Octombrie 2021, 21:45

Spania U21

Spania U21

versus
Franța

Franța

1.82

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Spania U21 v Franța

În finala Ligii Națiunilor, la Milano, se întâlnesc Spania și Franța, două dintre cele mai puternice naționale ale momentului. Spania s-a calificat în dauna Italiei, de care a trecut cu 2-1, în timp ce Franța a învins Belgia cu 3-2. 

Spania U21: Forma echipei, știri și statistici

Spania și-a luat revanșa în fața Italiei, după eliminarea din semifinalele Campionatului European. Selecționata pregătită de Luis Enrique a deschis scorul prin Ferran Torres și a profitat de eliminarea lui Bonucci din minutul 42 pentru a controla mai bine partida. Același Torres, atacant la Manchester City, a punctat în repriza a doua, iar golul lui Peșșegrini nu a mai schimbat nimic. Spania a arătat momente bune de joc, cu o posesie excelentă, în care tânărul Gavi a excelat. Jucătorul Barcelonei a devenit cel mai tânăr jucător din istoria naționalei Spaniei, la 17 ani și 62 de zile. Totodată, cu 83 de minute jucate, a bifat cel mai lung meci al său la seniori. Spania are o zi în plus de odihnă, iar Luis Enrique va merge pe continuitate. Împotriva unei apărări solide ca a Franței ai nevoie de viteză în atac, de aceea Ferran Torres va rămâne titular. Pablo Sarrabia de la PSG și Oyarzabal de la Sociedad vor fi jucătorii care-l vor sprijini pe Torres. Spania are trei victorii consecutive, dar slăbiciunile arătate la înfrângerea cu Suedia, din urmă cu o lună, arată o echipă care mai are un drum lung de parcurs pentru a reveni la nivelul din urmă cu un deceniu. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Franța: Forma echipei, știri și statistici

Franța a fost ezitantă și fluctuantă în ultimele luni. Revenirea lui Benzema la națională, personalitatea sa din joc, a făcut ca selecționata lui Deschamps să nu mai aibă acea coeziune formidabilă din 2018. Dar, revenirea lui Benzema a adus un jucător în plus în ataca, capabil să marcheze oricând și din orice poziție. Așa s-a întâmplat cu Belgia, unde Karim a dat semnalul revenirii cu un gol dintr-o poziție imposibilă. Mbappe dintr-un penalty scos de Griezmann și Theo Hernandez au dus la capăt o revenire spectaculoasă de la 0-2 la pauză. Franța a fost dominantă în repriza a doua, a arătat forță de joc și o disciplină tactică exemplară. Mbappe a strălucit cu un gol, o pasă de gol și 80% pase reușite. Rabiot a fost înlocuit cu Tchouameni, iar jucătorul lui Monaco și-ar putea păstra locul în primul 11. În rest, Deschamps nu are motive să schimbe ceva la primul 11. Franța a fost condusă în șase din ultimele șapte partide și a reușit să revină de fiecare dată. Les Bleus au o singură înfrângere în 90 de minute în ultimele 25 de meciuri, acel 0-2 cu Finalnda din 2020

Echipe probabile

Spania U21 Echipă probabilă Spania U21
Portar Simon
Fundași Azpilicueta, Laporte, P. Torres, Alonso
Mijlocaşi Koke, Busquets, Gavi;
Atacanţi Sarabia, Torres, Oyarzabal
Franța Echipă probabilă Franța
Portar Lloris
Fundași Kounde, Varane, L. Hernandez
Mijlocaşi Pavard, Pogba, Tchouameni, T. Hernandez; Griezmann;
Atacanţi Mbappe, Benzema

Statistica meciurilor directe Spania U21 v Franța

Cele două naționale s-au înfruntat ultima oară într-un amical, în urmă cu patru ani, câștigat de Spania cu 2-0. În 2014, Franța s-a impus cu 1-0. La general, Spania conduce la numărul de victorii cu 16-12.

Cote pentru Spania U21 v Franța

Din oferta eFortuna pariuri am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 2,6 pentru o victorie a Franței și o cotă de 2,1 pentru PSF 2.

Spania U21 vs Franța Pont: DNB Franța

Franța este cea mai bună echipă națională din lume în acest moment, cu jucători extraordinari în toate compartimentele. Spania este un mix între fotbaliști cu experiență și tineri, dar nu pare o forță în acest moment și a arătat multe slăbiciuni, mai ales pe fază defensivă. Franța din repriza a doua cu Belgia este o echipă imposibil de învins, cu trei atacanți de superclasă puși pe treabă și cu o defensivă feroce, de care nu a trecut nimic. Cred că Franța este suficient de motivată, iar victoria cu Belgia i-a arătat că poate accesa un nivel pe care alte naționale nu au cum să-l atingă. Merg pe o victorie a Franței, dar cu banii înapoi la egal, deoarece fotbalul rămâne cel mai imprevizibil sport. Cota am ales-o din oferta eFortuna pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.82
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici