1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Națiunilor »
  5. Rusia – Turcia. Ponturi Pariuri Liga Națiunilor 11.10.2020

Rusia – Turcia. Ponturi Pariuri Liga Națiunilor 11.10.2020

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-10-09 14:41:00

Liga Natiunilor

11 Octombrie 2020, 21:45

Rusia

Rusia

versus
Turcia

Turcia

2.10

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Rusia v Turcia

Duminică cu începere de la ora 21:45 Stadion VTB Arena din Moscova găzduiește partida dintre Rusia și Turcia ce contează pentru etapa a 3-a din Nations League, Divizia B, Grupa 3. La finalul acestei avancronici vă vom oferi și un pont pe goluri.

Rusia: Forma echipei, știri și statistici

Rusia a început perfect grupa de Nations League, câștigând ambele partide disputate până acum: 3:1 acasă cu Serbia și 3:2 în deplasarea din Ungaria. Naționala pregătită de S. Cherchesov a mai disputat și un amical în urmă cu câteva zile, pierdut însă în fața Suediei, scor 1:2.

Sobolev a marcat singurul gol al rușilor din partida de joi din postura de rezervă, iar acesta speră ca reușita sa să fie suficientă pentru a fi introdus titular duminică. Însă presa locală anticipează că selecționerul Rusiei va începe în atac tot cu Artem Dzyuba pe post de vârf, așa cum a făcut și în partida precedentă. Se anunță însă și câteva schimbări în primul 11, una dintre ele fiind înlocuirea pe partea stângă a veteranului Yuri Zhirkov cu cea a lui Denis Cheryshev.

Georgy Dzhikiya și Guilherme sunt indisponibili deoarece au fost depistați pozitiv la testul COVID, deși cel din urmă ar fi fost oricum rezervă între buturile porții, acolo unde titular este Anton Shunin.

Turcia: Forma echipei, știri și statistici

Turcia a avut un început dezamăgitor în campania sa de Nations League, pierzând acasă cu Ungaria (0:1) și remizând în deplasarea din Serbia (0:0).

După două partide sărace în goluri, a venit amicalul cu Germania din urmă cu câteva zile încheiat cu un spectaculos 3:3, asta după ce nemții au condus în 3 rânduri! Este însă drept că Joachim Low a utilizat o formulă de start mai mult decât improvizată, însă nici Şenol Güneş nu a jucat cu primul 11.

Mert Gunok a fost titular între buturile porții în partida de miercuri, dar acesta probabil va fi lăsat pe banca de rezerve duminică și înlocuit de Ugurcan Cakir. Jucătorii lui Leicester, Caglar Soyuncu și Cengiz Under,  se vor întoarce și ei probabil în echipa de start, în timp ce Mert Muldur și Zeki Celik se luptă pentru un post de titular în dreapta apărării. Alți doi jucători care nu au jucat miercuri dar ar putea să o facă duminică sunt Hakan Calhanoglu și Burak Yilmaz.

Echipe probabile

Rusia Echipă probabilă Rusia
Portar Shunin
Fundași Fernandes, Semenov, Kutepov, Karavaev
Mijlocaşi Zobnin, Kuzyaev, Ionov, Bakaev, Cheryshev
Atacanţi Dzyuba
Turcia Echipă probabilă Turcia
Portar Cakir
Fundași Celik, Soyuncu, Ayhan, Meras
Mijlocaşi Yokuslu, Tufan; Omur, Calhanoglu, Under
Atacanţi Yilmaz

Statistica meciurilor directe Rusia v Turcia

Cele două echipe s-au întâlnit și în campania precedentă de Nations League, atunci când Rusia a câștigat ambele partide: 2:1 în deplasare și 2:0 acasă.

Cote pentru Rusia v Turcia

Winmasters vine la acest meci cu aproximativ 120 de opțiuni de pariere, inclusiv pariuri speciale, pariuri pe reprize, goluri sau intervale de timp. Dacă deschizi un cont acum poți beneficia și de un bonus Winmasters foarte atractiv: 110% până la 550RON.

Rusia vs Turcia Pont: Ambele echipe marchează

În toate cele 3 meciuri disputate din septembrie până acum, Rusia a marcat dar a și primit gol în fiecare. Ne așteptăm ca și în partida aceasta să vedem goluri în ambele porți, la o cotă de 2.10. Este drept că primele două partide ale Turciei din Nations League au fost destul de sărace în goluri, dar după remiza 3:3 cu Germania jucătorii lui Güneş sunt destul de entuziaști și au mai multă încredere în forțele proprii. Așa că ne și așteptăm să practice un fotbal ceva mai ofensiv, mai ales că o remiză nu ar ajuta-o prea mult pe naționala Turciei după ce aceasta a acumulat un singur punct în primele două etape.

Miza: 7/10
Cota: 2.10
Status: Castigat

Rusia vs Turcia Pont: Peste 1,5 goluri la pauză

Rusia și Turcia vin după 2 partide cu multe goluri, mai ales turcii au reușit un meci spectaculos cu Germania, terminat la egalitate, 3-3. Așadar, nu m-aș mira să avem o partidă deschisă în care golurile să curgă pe bandă rulantă, mai ales că și rușii joacă deschis, au marcat, dar au și primit gol în partidele recent disputate, terminate toate cu cel puțin goluri pe tabela de marcaj. De aceea aleg un pronostic la o cotă foarte bună preluată din oferta Unibet pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 3.45
Status: Pierdut

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici