1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Națiunilor »
  5. Polonia vs Olanda

Polonia – Olanda. Ponturi pariuri Liga Națiunilor UEFA Liga A grupa 4, 22.09.2022. Favoritele

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2022-09-22 03:47:00

Liga Națiunilor UEFA

22 Septembrie 2022, 21:45

Polonia

Polonia

versus
Țările de Jos

Țările de Jos

2.07

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Polonia v Țările de Jos

Titlul acestei analize poate surprinde puțin, pentru că termenul favorit este la plural. Căci, conform ierarhiei la zi, doar Olanda are într-adevăr cele mai mari șanse de a se clasa prima în această grupă a 4-a și de a se lansa apoi în disputa pentru trofeu. Pluralul vine însă de la faptul că Polonia este favorită în a-și păstra locul în această primă ligă valorică, în fața Țării Galilor, în disputa lor (în această etapă a 5-a, de la distanță) de a evita retrogradarea. Olanda este pe primul loc în grupă, cu 10 puncte, trei mai multe decât Belgia, iar Polonia este pe poziția a 3-a, cu 4 puncte, și având tot trei mai multe decât Țara Galilor. Pontul acestui meci poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Polonia: Forma echipei, știri și statistici

Strict în această competiție, Liga Națiunilor UEFA, Polonia se va lupta cu Țara Galilor pentru evitarea retrogradării din Liga A. Cu trei puncte avans și victorie directă, slavii nordici au prima șansă în a atinge acest obiectiv. Însă nu-i va fi ușor, căci mai întâi, cu Olanda, chiar dacă joacă acasă, are șansa a doua, iar ultima partidă o va juca în deplasare, pe terenul contracandidatei la retrogradare, Țara Galilor. Dar cu siguranță, gândurile jucătorilor lui Czesław Michniewicz se duc mai departe, spre turneul final al CM din Qatar, unde se va confrunta cu Mexic, cu Arabia Saudită și cu Argentina.

Rezultatele Poloniei din acest an, în ordine cronologică: 1-1 (d) cu Scoția (amical), 2-0 (a) cu Suedia (baraj CM), 2-1 (a) cu Țara Galilor (LN UEFA), 1-6 (d) cu Belgia (LN UEFA), 2-2 (d) cu Olanda (LN UEFA) și 0-1 (a) cu Belgia (LN UEFA).

Vor lipsi, fiind accidentați, Cash și Góralski.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Țările de Jos: Forma echipei, știri și statistici

Olanda a început în forță această competiție, câștigând la scor chiar pe terenul marii rivale tradiționale Belgia, totodată și principala contracandidată la câștigarea grupei D. Pe lângă aceasta, batavii mai sunt aureolați și de o invincibilitate ce ține de 13 partide, ultimul eșec suferindu-l la 27.06.2021, 0-2 cu Cehia în optimile de finală ale turneului final al CE. Și ea este calificată la turneul final al CM din Qatar, unde are o grupă cu adversare sub valoarea ei, precum Senegal, Ecuador și Qatar.

Revenind la competiția de față, pentru a fi sigură de calificare, Olanda trebuie să câștige ambele partide pe care le mai are de jucat, acum în Polonia, precum și cel din ultima etapă, acasă cu rivala Belgia. Calculele sunt simple și nu mai are rost să insistăm asupra lor.

Rezultatele Olandei din acest an, în ordine cronologică: 4-2 (a) cu Danemarca (amical), 1-1 (a) cu Germania (amical), 4-1 (d) cu Belgia (LN UEFA), 2-1 (a) cu Țara Galilor (LN UEFA), 2-2 (a) cu Polonia (LN UEFA) și 3-2 (a) cu Țara Galilor (LN UEFA).

Hateboer și Lang nu au fost selecționați pentru aceste două partide.

Echipe probabile

Polonia Echipă probabilă Polonia
Portar Szczęsny
Fundași Bereszyński, Bednarek, Kiwior, Reca
Mijlocaşi Krychowiak, Linetty – Frankowski, Zieliński, Zalewski
Atacanţi Lewandowski
Țările de Jos Echipă probabilă Țările de Jos
Portar Cillessen
Fundași de Ligt, van Dijk, de Vrij
Mijlocaşi Dumfries, Berghuis, Koopmeiners, F. de Jong, Malacia
Atacanţi Gakpo, Memphis

Statistica meciurilor directe Polonia v Țările de Jos

Cele două s-au confruntat de 18 ori. Olanda conduce bilanțul, cu 8 victorii, față de cele 3 ale Poloniei, în 7 rânduri remizând. În partida din turul actualei competiții, Polonia a izbutit să plece neînvinsă din Olanda, remizând 2-2 (Klaassen 51, Dumfries 54 / Cash 18, Zieliński 49) după ce a condus chiar cu 2-0. Polonia nu a mai învins de 11 partide, ultima sa victorie în fața „Portocalei mecanice” s-a consemnat tocmai la 02.05.1979, 2-0 pe teren propriu, în cadrul preliminariilor CE. De-atunci, au urmat 6 victorii olandeze și 5 egaluri.

Cote pentru Polonia v Țările de Jos

Betano pariuri oferă cota de 1,87 pentru peste 2,5.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Polonia vs Țările de Jos cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Polonia vs Țările de Jos Pont: Țările de Jos victorie

Scriam pe parcursul analizei despre calculele calificării că sunt clare și de aceea nu mai are sens să insistăm asupra lor. Facem doar precizarea că Olanda numai dacă ea face vreun pas greșit neașteptat i-ar permite Belgiei să mai emită vreo pretenție la prima poziție a grupei. Cu alte cuvinte, pentru început trebuie să învingă în Polonia. Și are prima șansă să o facă, chiar dacă va juca în deplasare, căci are un lot foarte valoros, precum și un istoric al întâlnirilor cu polonezii net favorabil. De asemenea, privind la meciurile din acest an, constatăm că doar amicalul cu Germania nu a fost peste 2,5, însă absolut toate s-au soldat cu ambele marchează.

Miza: 8/10
Cota: 2.07
Status: Castigat

Polonia vs Țările de Jos Pont: Țările de Jos HA+0

Polonia nu pare a se simți în largul ei în acest sezon de Nations League, a suferit o dublă înfrângere cu Belgia cu scorul de 1-7 și a învins doar pe Țara Galilor. De cealaltă parte, Țările de Jos are 3 victorii în 4 partide și a marcat de fiecare dată de la 2 goluri în sus, arătând, ca de obicei, o poftă ofensivă ieșită din comun. Ce este drept, remiza a venit chiar în turul cu Polonia, 2-2, dar îl putem considera un accident. Astfel, mergem pe mâna oaspeților, dar cu returnare de miză în caz de egal, la o cotă oferită de Unibet pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.51
Status: Castigat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici