1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Națiunilor »
  5. Olanda vs Italia. Ponturi Pariuri Liga Națiunilor, 07.09.2020. Derby la Amsterdam

Olanda vs Italia. Ponturi Pariuri Liga Națiunilor, 07.09.2020. Derby la Amsterdam

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-09-06 12:16:00

UEFA Nations League

07 Septembrie 2020, 21:45

Țările de Jos

Țările de Jos

versus
Italia

Italia

2.02

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Țările de Jos v Italia

Olanda și Italia se întâlnesc la Amsterdam, în etapa a 2-a din Liga Națiunilor. Cele două fac parte din grupa 1 și au debutat cu rezultate diferite. Olanda a învins Polonia, cu 1-0, în vreme ce Italia nu a putut trece de Bosnia, 1-1, pe teren propriu. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

Țările de Jos: Forma echipei, știri și statistici

Olanda trece printr-o perioadă de tranziție, după ce Ronald Koeman a ajuns la Barcelona. Omul care a reclădit naționala Olandei și a readus-o în prim-planul fotbalului european, după două turnee finale ratate, a fost înlocuit de Dwight Lodeweges, un fost jucător fără vreun nume mare în CV, și cu o carieră în antrenorat care nu spune mare lucru. La 62 de ani, Lodeweges a fost mai mult secund, inclusiv în mandatul lui Koeman. Olanda a început cu o victorie parcursul din Liga Națiunilor, 1-0 cu Polonia. A fost a 6-a victorie din ultimele 7 meciuri jucate de olandezi, care n-au mai pierdut din iunie 2019, când au cedat în fața Portugaliei, în finala Ligii Națiunilor. 

Olandezii au dominat categoric meciul cu Polonia, în care au avut 65% posesie și au trimis 15 șuturi către poarta lui Szczesny. De Roon și Hateboer au fost titulari și ar trebui să rămână în primul 11 și împotriva Italiei, pentru că întâlnesc adversari cu care sunt obișnuiți din Serie A. De Jong ar putea intra din primul minut, la fel ca Donny van de Beek, proaspăt transferat la Manchester United. Lodeweges ar putea trece de la 4-2-3-1 la 4-3-3, cu Depay, De Jong și Bergwijn, autorul golului cu Polonia, în ofensivă. 

În preliminariile Euro 2020, Olanda a terminat la două puncte în spatele Germaniei, în fața căreia a pierdut acasă (2-3), dar pe care a învins-o în deplasare (4-2). Rezultatul surpriză a fost un 0-0 cu Irlanda de Nord, în deplasare, rezultat care a trimis-o pe locul 2. Olanda a jucat finala ediției anterioare din Liga Națiunilor, 0-1 cu Portugalia. Olanda i-a luat 4 puncte Germaniei (3-0 și 2-2), a pierdut 1-2 în Franța și a câștigat acasă cu 2-0, iar în semifinale a trecut de Anglia, 3-1 (după prelungiri).

Italia: Forma echipei, știri și statistici

Italia a înviat sub comanda lui Roberto Mancini, în mandatul căruia a pierdut doar de două ori, în amicalul cu Franța (1-3) și în Liga Națiunilor, 0-1 cu Portugalia. Italia e neînvinsă de 15 meciuri, perioadă în care a obținut nu mai puțin de 12 victorii, cu o serie de 11 victorii, între remizele cu Portugalia (0-0) din noiembrie 2018, și Bosnia (1-1) din urmă cu 3 zile. Mancini a fost protagonistul unei anomalii rar întâlnite. A trimis în teren un jucător pe care nu l-ar fi titularizat, în mod normal, Acerbi, în locul lui Chiellini, și a motivat că nu a avut ochelarii la el când unul dintre oamenii din staff i-a prezentat foaia cu titularii.

Mancini va opera multe modificări față de meciul cu Bosnia. Siguri de titularizare sunt doar Bonucci și Barella. Alături de Bonucci ar trebui să joace Chiellini, iar în linia mediană, lângă Barella, vor evolua Jorginho și unul dintre Zaniolo și Locatelli. În atac, Belotti va fi înlocuit de Gheata de Aur a sezonul precedent, Ciro Immobile, flancat de Chiesa și Kean. Nu e exclus ca Sirigu să fie titularizat în locul lui Donnarumma, deși e puțin probabil.

Italia a fost una dintre cele mai ofensive echipe din preliminariile Euro 2020. A câștigat toate cele 10 meciuri, e adevărat, într-o grupă simplă, în care le-a dat 37 de goluri Armeniei, Bosniei, Finlandei, Greciei și selecționatei din Liechtenstein. În Liga Națiunilor, Italia a câștigat un singur meci, 1-0 cu Polonia, într-un moment în care orice alt rezultat ar fi dus la retrogradarea Squadrei Azzurra în liga B. 

Echipe probabile

Țările de Jos Echipă probabilă Țările de Jos
Portar Cillessen
Fundași Hateboer, Veltman, van Dijk, Ake
Mijlocaşi De Roon, De Jong, van de Beek,
Atacanţi Bergwijn, De Jong, Depay
Italia Echipă probabilă Italia
Portar Donnarumma
Fundași Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Spinazzola
Mijlocaşi Zaniolo, Jorginho, Barella
Atacanţi Chiesa, Immobile, Kean

Statistica meciurilor directe Țările de Jos v Italia

Olanda are doar 3 victorii în cele 21 de partide jucate cu Italia, care s-a impus de 10 ori. Italia e neînvinsă în ultimele 5 meciuri cu Olanda - două victorii și 3 remize. Olandezii nu au mai câștigat din 2008, când s-au impus la Campionatul European, cu 3-0, în grupa din care au mai făcut parte România și Franța. În 3 dintre ultimele 4 meciuri au marcat amble echipe. În ultimele 7 meciuri, o singură dată nu s-a marcat, într-un amical jucat în Italia, în noiembrie 2009.

Cote pentru Țările de Jos v Italia

Ambele echipe marchează e o variantă optimă, cu o cotă de 1.78. O altă variantă interesantă, din oferta de pariuri Unibet, e Over 2, la o cotă mai mică, dar cu șanse mari de reușită, 1.56.

Țările de Jos vs Italia Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

Ne așteaptă un meci extrem de interesant, între două naționale care au făcut istorie în fotbalul mondial. Olanda și Italia sunt echipe cu mare calitate, care vor da totul pentru a câștiga partida de la Amsterdam. Cred că Italia va avea o cu totul altă față decât în partida cu Bosnia și va juca mult mai bine și pentru că Mancini va schimba din temelii echipa. Mizez pe un meci în care să se marcheze încă din prima repriză. În 3 dintre ultimeel 4 meciuri directe s-a marcat cel puțin o dată în primele 45 de minute. Din oferta de pariuri Unibet, aleg varianta Over 1 în prima repriză. Cota este foarte generoasă.

Miza: 8/10
Cota: 2.02
Status: Anulat

Țările de Jos vs Italia Pont: GG - Ambele marchează

Italia se deplasează la Amsterdam pentru meciul cu Olanda. Italienii vin după doar o remiză cu Bosnia, 1-1 și speră să plece măcar cu un punct din Olanda. Doar că meciul va fi mult mai dificil, olandezii având un lot foarte bun. Totuși, cred că sunt premise suficiente pentru a avea goluri, ținând cont de ofensiva celor 2 naționale. Merg pe goluri din partea ambelor formații, la o cotă bună oferită de către cei de la Betano

Miza: 9/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Țările de Jos vs Italia Pont: Peste 1,5 goluri la pauză

Olanda și Italia promit spectacol în această seară, mai ales că Italia nu are de ce să se apere după ce au făcut egal în meciul precedent cu Bosnia. Olanda este o formație cu poftă mare de gol și chiar dacă are în față o apărare betonată, cred că lipsa de miză a competiției pentru formațiile de top ale Europei va conduce la un meci plin de goluri.

Miza: 7/10
Cota: 3.20
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici