1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Națiunilor »
  5. Kosovo – Cipru

Kosovo – Cipru. Ponturi pariuri Liga Națiunilor UEFA Liga C grupa 2, 27.09.2022. Pentru evitarea retrogradării

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2022-09-27 04:31:00

Liga Națiunilor UEFA

27 Septembrie 2022, 21:45

Kosovo

Kosovo

versus
Cipru

Cipru

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Kosovo v Cipru

Reprezentativa Ciprului va călători în Kosovo, sperând să evite retrogradarea în Liga D. Pentru aceasta va trebui să câștige, fiind așadar la mâna ei. Ar mai putea evita ultimul loc și cu un egal, însă cu condiția ca Irlanda de Nord să piardă în Grecia, ceea ce nu este chiar imposibil. Kosovo, care la un moment dat părea că se luptă pentru promovare în Liga B, va retrograda dacă va pierde acest meci, iar Irlanda de Nord nu e învinsă în Grecia. La zi, Kosovo este pe locul 2 cu 6 puncte, iar Irlanda de Nord și Cipru sunt pe locurile 3 și 4, cu același număr de puncte, câte 5. Grecia este deja promovată. Pontul meciului de la Prishtinë poate fi găsit la finele analizei.

Kosovo: Forma echipei, știri și statistici

Reprezentativa Kosovo nu a mai izbutit o prestație la fel de calitativă precum în 2018 și 2019, pe când pe bancă se afla elvețianul Bernard Challandes. Chiar dacă începuse bine competiția, crezându-se că se va lupta pentru șefia grupei cu Grecia, iat-o acum, înaintea ultimului meci, temându-se să nu retrogradeze. Dacă înaintea precedentei etape, părea că va fi scutită de asemenea emoții, ultimele rezultate au fost împotriva-i, aducând-o în această situație. Așa cum scriam în prolog, va retrograda dacă va pierde acest meci, iar Irlanda de Nord nu e învinsă în Grecia.

Rezultatele sale din acest an, în ordine cronologică: 5-0 (a) cu Burkina Faso (amical), 1-1 (d) cu Elveția (amical), 2-0 (d) cu Cipru (LN UEFA), 0-1 (a) cu Grecia (LN UEFA), 3-2 (a) cu Irlanda de Nord (LN UEFA), 0-2 (d) cu Grecia (LN UEFA) și 1-2 (d) cu Irlanda de Nord (LN UEFA). Doar cu Grecia nu a marcat, după cum se poate observa.

Selecționerul Alain Giresse are doi absenți importanți pentru acest meci, exact cei doi care au marcat în victoria din Cipru, V. Berisha și Zhegrova.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cipru: Forma echipei, știri și statistici

Naționala Ciprului a avut un start foarte slab în Liga Națiunilor UEFA, strângând numai 2 puncte după 4 partide. Însă în pauza dintre meciurile acestei competiții, s-a făcut o schimbare pe banca tehnică, Nikos Kostenoglou fiind înlocuit cu Temuri Kețbaia. Iar debutul georgianului a fost excelent, ciprioții săi câștigând neașteptat în fața fraților greci, victoria aducându-le astfel o nesperată șansă de a evita retrogradarea. Dacă va câștiga și acum la Prishtinë, se va întâmpla un asemenea epilog. Numai că nu este deloc ușor pentru insulari.

Rezultatele Ciprului din acest an, în ordine cronologică: 0-0 (d) cu Estonia (baraj LN UEFA), 2-0 (a) cu Estonia (baraj LN UEFA), 0-2 (a) cu Kosovo (LN UEFA), 0-0 (a) cu Irlanda de Nord (LN UEFA), 0-3 (d) cu Grecia (LN UEFA), 2-2 (d) cu Irlanda de Nord (LN UEFA) și 1-0 (a) cu Grecia (LN UEFA).

Nu există probleme de efectiv pentru acest meci.

Echipe probabile

Kosovo Echipă probabilă Kosovo
Portar Muriç
Fundași Hadërgjonaj, Fazliji, Aliti, Rrudhani
Mijlocaşi Celina, Drešević, Muslija
Atacanţi Rashica, Muriqi, Rashani
Cipru Echipă probabilă Cipru
Portar Panagē
Fundași Andreou, Roberge, Katelarēs, Iōannou
Mijlocaşi Kyriakou, Kastanos, Artymatas
Atacanţi Loizou, Tzionēs, Sōtēriou

Statistica meciurilor directe Kosovo v Cipru

Cu prilejul acestor meciuri din Liga Națiunilor UEFA cele două echipe s-au întâlnit pentru prima oară. Meciul din tur a fost prima lor confruntare, când la Larnaca, Kosovo a învins cu 2-0 (V. Berisha 65, Zhegrova 78).

Kosovo vs Cipru Pont: Peste 2 goluri asiatic

Pentru aceste două echipe mici, competiția Liga Națiunilor UEFA este importantă, pentru că le poate oferi mai multe avantaje. De aceea, vor încerca din răsputeri să evite retrogradarea care le-ar împinge spre periferia fotbalului european, în Liga D. Kosovo, jucând acasă, având și un ascendent moral grație antecedentelor victoriei din Cipru, pornește cu prima șansă, totodată, spre deosebire de adversara sa, având și opțiunea meciului egal pentru a evita retrogradarea. În plus, Cipru nu a izbutit până acum vreo victorie în deplasare în această competiție. Dar a fost aproape de curând, în Irlanda de Nord, la doar câteva minuțele de o asemenea premieră. Se zice că totul are un început. Kosovo însă pe teren propriu obișnuiește să atace în valuri, să=și domine adversarele, ceea ce i-ar permite să marcheze, în timp ce ciprioții vor răspunde cu contraatacuri tăioase.

Liga Națiunilor UEFA

Peste 2 goluri asiatic

1.65
Kosovo vs Cipru

27 Sep 22, 21:45

Miza: 8/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici