Israel – Albania. Ponturi pariuri Liga Națiunilor UEFA Liga B grupa 2, 24.09.2022. Între calificare și încurcătură

Liga Națiunilor

Cota: 1.70

Adaugat de: Răzvan Toma

23 Sep 2022 04:27 529 0
Logo Israel Israel
Logo Albania Albania
VS
21:45 24 Septembrie 2022
Liga Națiunilor UEFA

Analiză și informații pentru Israel v Albania

Grupa a 2-a din Liga B a Ligii Națiunilor UEFA este una mai aparte, deoarece una dintre cele patru componente ale sale a fost suspendată, Rusia. Motivul este arhicunoscut, nemaifiind necesară vreo explicație. Cum Rusia era principala favorită la primul loc și astfel la promovarea în Liga A, prin neparticiparea ei lucrurile s-au dat complet peste cap, astfel încât toate celelalte componente ale grupei, Israel, Islanda și Albania, s-au trezit cu marea șansă de a promova în elită. Diferențele valorice dintre ele sunt destul de mici. Israel a avut cel mai bun start, fiind de fapt singura din grupă care a izbutit până acum vreo victorie, aceasta chiar pe terenul adversarei de-acum Albania, o victorie care ar putea conta foarte mult. Pentru evrei, acesta este de fapt ultimul meci, așa încât un succes i-ar situa definitiv pe prima poziție. Ei au 5 puncte, față de Islanda care are 3, iar Albania 1. Albania însă nu și-a spus ultimul cuvânt, căci mai are încă și ea șanse la primul loc, așa încât își va vinde scump pielea pe stadionul Blumfield. Pontul acestui meci poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Israel: Forma echipei, știri și statistici

E V E E Î

Reprezentativa Israelului pare a începe să culeagă roadele unei politici sănătoase dusă de mulți ani de către federația de la Tel-Aviv în ceea ce privește reprezentativele juvenile. O dovadă în acest sens a fost recentul argint european de la U19, obținut în acest an. Toți jucătorii talentați de la „under”, și nu sunt puțini, fac pasul firesc spre echipa mare. Iar echipa pregătită de Alon Hazan se află în evident progres. O eventuală promovare în Liga A a acestei competiții, Liga Națiunilor UEFA, ar fi primul lucru notabil izbutit de această reprezentativă de când a fost acceptată în cadrul UEFA. Partida retur cu Albania este ultima pentru ea din competiție, iar o eventuală victorie ar însemna ocuparea primului loc, indiferent de ce celelalte rezultate. Și la egal îi mai rămân șanse, dar cu condiția ca Albania să încurce și Islanda.

Rezultatele înregistrate în acest an, în ordine cronologică: 0-2 (d) cu Germania (amical), 2-2 (a) cu România (amical), 2-2 (a) cu Islanda (LN UEFA), 2-1 (d) cu Albania (LN UEFA) și 2-2 (d) cu Islanda (LN UEFA). Cu excepția partidei din Germania, unde a suferit și singura înfrângere, în toate celelalte partide a marcat, dar a și primit gol.

Probleme mari pentru Alon Hazan în ceea ce privește absențele, mai ales în ofensivă. Solomon, tocmai cel care a adus vitoria în Albania prin cele două goluri ale sale, nu este valid pentru acest meci, fiind în continuare în recuperare după o intervenție chirurgicală. De asemenea și veteranul Zahavi este indisponibil, iar Weissman este incert. În timp ce Dabbur s-a retras din echipa națională. Revine mijlocașul Karzev, suspendat la ultimul meci din Islanda.

Albania: Forma echipei, știri și statistici

E Î E E Î

Și Albania se află într-un evident progres de când pe banca sa au poposit tehnicieni italieni, mai întâi Giovanni De Biasi, apoi Christian Panucci și în fine Edoardo Reja. Punctul culminant a fost calificarea la Euro 2016. Apoi nu a mai izbutit ceva similar, dar nu s-a aflat foarte departe, izbutind niște scoruri remarcabile, nemaifiind „carnea de tun” de odinioară. Acum, din nefericire pentru ea, a început mai slab, de fapt repriza a doua a meciului tur cu Israel i-a legat o piatră de gât care atârnă tare greu acum, când se apropie de epilog. Atunci, după ce izbutise să deschidă scorul în minutele de prelungire ale primei reprize, când se zice că echipa care recepționează un asemenea gol îl resimte profund, a urmat partea a doua, când o lipsă de concentrare a balcanicilor i-a făcut să se vadă cu scorul întors, rămânând astfel până la final. Acum, este nevoită să își ia victoria înapoi în Israel, dacă vrea să mai aspire la primul loc. Un egal nu ar ajuta-o cu nimic.

Rezultatele înregistrate în acest an, în ordine cronologică: 1-2 (d) cu Spania (amical), 0-0 (a) cu Georgia (amical), 1-1 (d) cu Islanda (LN UEFA), 1-2 (a) cu Israel (LN UEFA) și 0-0 (a) Estonia (amical). Așadar, nicio victorie și goluri puține.

Va lipsi fundașul central Djimsiti, accidentat într-un meci din campionatul italian. Tot accidentați sunt Manaj, Roshi și Bare.

Echipe probabile

Israel

Echipă probabilă Israel
Portar Martziano
Fundași Dasa, Miguel Vitor, Goldberg, Leidner
Mijlocaşi Natcho, Karzev, Glazer
Atacanţi Atzili, Baribo, Abada

Albania

Echipă probabilă Albania
Portar Berisha
Fundași Ismajli, Veseli, Ajeti
Mijlocaşi Balliu, Abrashi, N. Bajrami, Asllani, Hysaj
Atacanţi Uzuni, Broja

Statistica meciurilor directe Israel v Albania

Cele două s-au confruntat de-a lungul timpului de numai 5 ori. Israel a câștigat de 3 ori, Albania de 2, nu a existat vreo remiză. În partida tur din actuala ediție a Ligii Națiunilor UEFA, Israel a câștigat la Tirana cu 2-1 (Solomon 57, 73 / Broja 45pen), izbutind să întoarcă în partea a doua scorul defavorabil la pauză.

Cote pentru Israel v Albania

Betano pariuri oferă o cotă de 1,83 pentru NU înscriu ambele.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Israel vs Albania cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Israel vs Albania Pont: Sub 2,5 goluri asiatic

Fiind echipă gazdă, având totodată și avantajul moral al victoriei din deplasare de la Tirana, reprezentativa Israelului pornește din postura de favorită a acestei partide. Albania însă este o nucă tară, mai ales că mai are șanse la ocuparea primei poziții la final, în cazul unei victorii. Dar să recapitulăm șansele: dacă Israelul va câștiga, va fi ocupanta locului 1; dacă va face egal, se va califica doar dacă Islanda nu câștigă în ultimul meci din Albania; dacă pierde, atunci încep încurcăturile, va rămâne cu cele 5 puncte, Albania va face 4 și în ultimul meci joacă acasă cu Islanda care are 3, iar care va învinge în această partidă se va situa prima în clasament, iar în caz de egalitate atunci se va face balotaj între Albania și Israel contând și scorul din acest meci, de la Tel-Aviv. Deci Albania va începe jocul din postura echipei care nu are ce pierde, motiv pentru care va aborda ofensiv. Dacă va deschide scorul repede, atunci tactica trebuie schimbată din mers, intrând în funcțiune defensiva. Fiind două echipe care sunt cam zgârcite cu golurile, nu ne așteptăm la o ieșire din această obișnuință, mai ales că Israelul are absențe importante în ofensivă.

Pont pariuri: Sub 2,5 goluri asiatic

Miza: 8/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Pierdut

Răzvan Toma

Ponturi:

1

Castigate:

0

Pierdute:

0

Anulate:

0

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrează în presa sportivă începând din 1986, pe când era student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici