1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Națiunilor »
  5. Irlanda de Nord vs România - Ponturi pariuri Liga Națiunilor, 18.11.2020. Cu gândul la urna a doua valorică

Irlanda de Nord vs România - Ponturi pariuri Liga Națiunilor, 18.11.2020. Cu gândul la urna a doua valorică

Caramavrov
Caramavrov

2020-11-17 12:54:00

Fotbal Liga Națiunilor

18 Noiembrie 2020, 21:45

Irlanda de Nord

Irlanda de Nord

versus
România

România

1.76

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Irlanda de Nord v România

Naționala de fotbal a României se deplasează în Irlanda de Nord pentru ultimul meci din faza grupelor Ligii Națiunilor, care se joacă pe 18 noiembrie, de la ora 21:45. În tribune vor fi 1.000 de spectatori. Partida va fi arbitrată de o brigadă elvețiană, cu Sandro Schärer (32 ani) la centru.

În concluzia acestei avancronici puteți citi pronosticul meu pentru meciul Irlanda de Nord vs România.

Irlanda de Nord: Forma echipei, știri și statistici

UEFA a anunțat că România a câștigat la masa verde meciul cu Norvegia. Nordicii au făcut deplasarea în Austria cu un lot restrâns, format din alți jucători decât cei obișnuiți, care nu pot părăsi țara. Irlanda de Nord e acum la 6 puncte de tricolori, deci nu mai poate prinde locul 3. Dar naționala nord-irlandeză luptă și pentru coeficientul UEFA.

Echipa antrenată de Ian Baraclough a pierdut ultimele patru meciuri din această competiție. Ultima înfrângere a fost dramatică, 1-2 în deplasarea din Austria, pe 15 noiembrie. Oaspeții au deschis scorul în minutul 75 prin Maggenis, dar austriecii au întors scorul în minutele 81 și 87, prin golurile marcate de Schaub, respectiv Grbic.

Baraclough a folosit un sistem 3-5-2 și probabil că va apela la aceeași tactică și pentru confruntarea cu România, Dallas (pe dreapta) și Ferguson (pe stânga) fiind jucători cu capacitate mare de efort, care fac repede tranziția între atac și apărare.

Sunt patru absențe, cauzate de accidentări: Evans (fundaș), McGinn (mijlocaș), Thomson (mijlocaș), Saville (mijlocaș).

România: Forma echipei, știri și statistici

Naționala României are șanse mari să se afle în urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru preliminariile CM 2022. „Tricolorii” trebuie să obțină în Irlanda de Nord un rezultat mai bun decât va obține Serbia în Rusia. În plus, avem șanse și la locul 2 în această grupă, dacă Norvegia pierde în Austria. Așadar, obiectivul echipei antrenate de Mirel Rădoi pentru partida de la Belfast nu poate fi decât victoria. Cu toate acestea, e puțin probabil ca Rădoi să folosească un sistem ofensiv 4-3-3, precum în amicalul cu Belarus (5-3), având nevoie de doi mijlocași în fața apărării.

Partida cu bielorușii a arătat că naționala noastră stă destul de bine cu atacul, dar are momente în care își pierde concentrarea în apărare, atunci când are avantaj pe tabela de scor. E posibil, totuși, ca situația să fie diferită la Belfast, pentru că în jocul de verificare nu au evoluat din start toți titularii obișnuiți. 

Iulian Cristea și Nedelcearu au cele mai mari șanse să formeze cuplul de fundași centrali. Camora ar putea reintra în primul „unsprezece”, iar de la mijloc nu poate lipsi Maxim. În atac, Alibec îi va lua locul, probabil, lui Pușcaș.

Chiar și așa, Rădoi nu va putea alinia cea mai bună echipă. Sunt mulți absenți: Vlad Chiricheș (fundaș central), Mihai Bălașa (fundaș central), Nicușor Bancu (fundaș stânga) și Alexandru Cicâldău (mijlocaș central) sunt accidentați, Alexandru Crețu (mijlocaș defensiv) era bolnav de Covid-19 în momentul lansării convocărilor, Nicolae Stanciu (mijlocaș central) nu a fost convocat, Alexandru Mitriță (mijlocaș ofensiv) nu a fost chemat după transferul la arabi, iar Claudiu Keșeru (atacant) a avut probleme medicale și a fost lăsat să se pregătească cu echipa de club.

O victorie l-ar putea face pe Rădoi să continue la echipa națională. În acest moment, sunt tot mai multe vocile care susțin că selecționerul ia în calcul să accepte oferta venită de la Universitatea Craiova.

Echipe probabile

Irlanda de Nord Echipă probabilă Irlanda de Nord
Portar McGovern
Fundași Ballard, McLaughlin, Flanagan
Mijlocaşi Dallas, McNair, Smith, McCann, Ferguson
Atacanţi Magennis, Boyce
România Echipă probabilă România
Portar Tătărușanu
Fundași V. Crețu, I. Cristea, Nedelcearu, Camora
Mijlocaşi R. Marin, Nistor – Man, Tanase, Maxim
Atacanţi Alibec

Statistica meciurilor directe Irlanda de Nord v România

România a mai întâlnit-o pe Irlanda de Nord în 5 meciuri, dintre care 4 oficiale. „Tricolorii” s-au impus în 2 din ultimele 3 confruntări, remizând în cea de-a treia.

La jocul din tur, de la București, echipa antrenată de Mirel Rădoi a dominat cu autoritate și a ratat multe ocazii mari de gol, la scorul de 1-0. Insularii au egalat pe final, în 10 oameni.

Cote pentru Irlanda de Nord v România

În afară de meciul cu Norvegia, „tricolorii” au mai jucat o partidă în deplasare, în Austria, pe care au câștigat-o cu 3-2. Cota pentru „România -0.25 handicap asiatic” este 2.07 acum, dar cu siguranță va crește după fluierul de start, deci poate fi încercat în pariu pe www Unibet com live betting.

Tot la Unibet pariuri sportive, selecția „România peste 1.5 goluri” are cota 2.75. Într-unul dintre meciurile directe din preliminariile Euro 2016, România a câștigat cu 2-0.

Irlanda de Nord vs România Pont: România 0 handicap asiatic

România și-a mai reparat moralul prin victoria din amicalul cu Belarus și este favorită în meciul de la Belfast. Deși sunt mulți jucători absenți, Mirel Rădoi are la dispoziție un lot destul de valoros pentru o confruntare cu Irlanda de Nord care, totuși, este cea mai slabă echipă din grupă. Contăm pe forma lui Dennis Man și pe șiretenia lui Denis Alibec în atac si cred că vom învinge. Aleg însă un pronostic cu un grad mai mic de risc din oferta Unibet pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.76
Status: Anulat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici