1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Națiunilor »
  5. Franța vs. Austria

Franța vs. Austria, Ponturi pariuri, Fotbal Liga Națiunilor, 22.09.2022: O mulțime de absențe în tabăra gazdelor

Dan Bara
Dan Bara

2022-09-21 01:45:00

Liga Națiunilor

22 Septembrie 2022, 21:45

Franța

Franța

versus
Austria

Austria

2.50

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Franța v Austria

Aflate pe ultimele două locuri în grupa 1 a Ligii Națiunilor, Franța și Austria se întâlnesc joi în meci direct, în penultima etapă a actualei ediții. Aflați în continuare care este ponntul meu pentru pariuri. 

Franța: Forma echipei, știri și statistici

Pe măsură ce trece timpul, Liga Națiunilor se dovedește a fi, din ce în ce mai mult, o miză nesemnificativă pentru marile puteri de pe continent. În grupele 1 și 3 din Divizia A conduc Danemarca, respectiv Ungaria, iar grupele 2 și 4 au lideri mai de vază, Spania și Olanda, însă aceștia sunt restanți la capitolul „impresie artistică” în ultimii ani. 

Franța nu se omoară nici ea cu firea. Cu două etape înainte de final e pe ultimul loc, având doar două puncte, obținute după remizele din Austria și Croația. „Cocoșii” au pierdut însă ambele partide de acasă (cu Danemarca și Croația), iar perspectiva confruntării de joi nu e nici ea optimistă, deoarece lipsesc o mulțime de vedete. Vorbim despre Pogba, N’Golo Kante, Karim Benzema, Anthony Martial, Kingsley Coman, Hugo Lloris, Presnel Kimpembe, Ibrahima Konate, Theo Hernandez și Lucas Hernandez.

Desigur, rămâne valabilă vechea constatare, conform căreia francezii pot alinia lejer două-trei „naționale” diferite, a căror valoare să fie mult peste medie. Însă cum nici „cei mai titulari dintre titulari” nu au fost foarte convingători în ultima vreme, e de presupus că lucrurile sunt departe de a fi ideale. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Austria: Forma echipei, știri și statistici

Și oaspeții au absenți importanți. Sasa Kalajdzic, fostul vârf al lui Stuttgart, în prezent la Wolverhampton, este accidentat, iar din lot nu fac parte nici Konrad Laimer, Stefan Ilsanker și Martin Hinteregger. 

Austria e pe locul trei în grupă, cu 4 puncte. Trupa lui Ralf Rangnick a debutat cu o victorie neașteptată, 3-0 în Croația, apoi nu a mai luat decât un singur punct (1-1 cu Franța) din următoarele trei partide, pierzând ambele manșe disputate contra Danemarcei, 1-2 acasă și 0-2 în deplasare. 

Destul de probabil, nici Franța, nici Austria, nu și-au făcut prea multe speranțe prin participarea la ediția curentă a Nations League. Însă scopul întrecerii a fost, de la bun început, acela de a programa partidele amicale într-un mod organizat, dându-le și o mică miză. Iar noi nu trebuie să uităm că ne îndreptăm cu pași mari spre Mondialul din Qatar, care e programat peste două luni, așa că e de așteptat ca ceea a fost până acum în Liga Națiunilor să conteze mai puțin decât ceea ce va fi de acum înainte. Adică, selecționatele calificate la turneul final trebuie să înceapă să își ascută săbiile cât mai curând, pentru că foarte multe alte oportunități nu vor mai fi. 

Evident, Austria nu intră în categoria aceasta, deoarece a ratat calificarea. Însă Franța va fi acolo, iar Didier Deschamps probabil că are deja conturat un plan de atac. 

Echipe probabile

Franța Echipă probabilă Franța
Portar Maignan
Fundași Kounde, Saliba, Varane, Mendy
Mijlocaşi Guendouzi, Tchouameni, Camavinga, Griezmann
Atacanţi Dembele, Mbappe
Austria Echipă probabilă Austria
Portar Lindner
Fundași Lainer, Trimmel, Lienhart, Alaba
Mijlocaşi Schlager, Siewald, Sabitzer, Baumgartner
Atacanţi Gregoritsch, Arnautovic

Statistica meciurilor directe Franța v Austria

Franța a pierdut doar de două ori în istoria sa contra Austriei, așa că, statistic vorbind, „cocoșii” nu au prea multe motive să se teamă de jocul programat joia aceasta. 

10.06.22 UNL Austria - Franţa 1-1
14.10.09 WC Franţa - Austria 3-1
06.09.08 WC Austria - Franţa 3-1
28.03.07 AMI Franţa - Austria 1-0
27.03.93 WC Austria - Franţa 0-1

Cote pentru Franța v Austria

Victoria gazdelor are cota 1.40 la Betano, agenție care oferă o cotă de 1.75 pentru ca în confruntarea de joi să nu marcheze ambele formații. 

Pariază la Netbet pe meciul dintre Franța vs Austria cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Franța vs Austria Pont: Nu marchează ambele sau sub 2.5 goluri

Betano ne oferă posibilitatea de a miza pe o variantă foarte interesantă: Nu marchează ambele echipe sau sub 2.5 goluri, cu o cotă excelentă, 2.50. Asta înseamnă că vom câștiga dacă scorul final va fi 2-0, 1-0, 0-0, 0-1 sau 0-2. Cred că sunt șanse bune să se întâmple așa, date fiind numeroasele absențe din ambele loturi, dezinteresul pentru Liga Națiunilor manifestat mai ales de Franța și, de asemenea, luînd în calcul și imaginea de zgârie-brânză a lui Deschamps, un tehnician care a știut mereu să omoare spectacolul din exprimarea celei mai dotate echipe pe care fotbalul mondial o are de câțiva ani încoace.

Miza: 6/10
Cota: 2.50
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici