Share

Elveția vs Ucraina - Ponturi pariuri fotbal, Liga Națiunilor, 17.11.2020. Bătălia cruntă pentru a rămâne între granzi

Liga Națiunilor

Cota: 1.70

Adaugat de: Grigore Cartianu

17 Noi 2020 00:06 1,9k 0
Logo Elvetia
Logo Ucraina
Elvetia
Ucraina
VS
21:45 17 Noiembrie 2020
Fotbal - Liga Națiunilor

Analiză și informații pentru Elvetia v Ucraina

UPDATE: Meciul Elveția - Ucraina nu se dispută! Cauza: același Covid-19 care a anulat și partida România - Norvegia, cu două zile în urmă. Trei fotbaliști ucraineni au fost testați pozitiv în cantonamentul de la Lucerna.

Liga Națiunilor e împărțită în patru ligi valorice: Liga A (16 echipe), Liga B (16 echipe), Liga C (16 echipe) și Liga D (7 echipe).

În Liga A, printre superputerile tradiționale ale fotbalului european (Germania, Franța, Spania, Italia, Anglia, Olanda, chiar și Portugalia și Belgia), e loc și pentru echipe mai "pământești", mai accesibile, pentru a completa cele 4 grupe de câte 4 formații. De exemplu, în ediția viitoare, în Liga A va evolua fie Țara Galilor, fie Finlanda (au meci decisiv în ultima etapă).

Acest sistem a făcut posibil ca într-o grupă cu multiplele campioane mondiale și europene Germania și Spania (care se bat pentru primul loc, cu meci direct în ultima rundă) să aibă loc și două naționale care nu s-au calificat niciodată în vreo finală de acest nivel.

Calculele hârtiei s-au confirmat: într-o grupă cu destule surprize (Ucraina - Spania 1-0, Elveția - Spania 1-1, Elveția - Germania 1-1, Germania - Elveția 3-3), outsiderele Ucraina și Elveția ocupă ultimele două locuri după 5 etape. În ultima rundă, ele se întâlnesc la Luzern (Lucerna) pentru a stabili cine rămâne în Liga A și cine retrogradează în Liga B (în care se află și România în prezent). Pentru a-și atinge obiectivul, Elveția are nevoie de victorie. În schimb, Ucrainei îi este suficientă și o remiză. E drept, un succes ucrainean ar putea propulsa naționala lui Șevcenko chiar pe locul 2, înaintea Spaniei (în caz că Germania câștigă la Sevilla).

Chiar dacă se află pe ultimul loc, Elveția a arătat un nivel ridicat de joc în cele două remize cu Germania și una cu Spania. De aceea, o văd victorioasă în fața Ucrainei. Pronosticul meu va merge în această direcție.

Elvetia: Forma echipei, știri și statistici

E Î E Î Î

Elveția are cea mai neagră serie din ultimele decenii: 7 meciuri consecutive fără victorie! Dintre acestea, 5 au fost în Grupa 4 a Ligii A din Liga Națiunilor. Nici nu e ușor să câștigi când întâlnești de două ori Germania, de două ori Spania, plus deplasarea în Ucraina, amicalul din Belgia (1-2) și un alt amical, cu Croația, pe teren propriu (tot 1-2). Cu excepția Ucrainei, toate celelalte adversare au fost campioane mondiale (Spania 2010, Germania 2014), finalistă mondială (Croația 2018) sau semifinalistă mondială (Belgia 2018).

Echipa lui Vladimir Petkovic a fost foarte aproape de a întrerupe seria meciurilor fără victorie chiar sâmbătă, la Basel, când a fost egalată de Spania în minutul 89. E drept, în acel meci nebun, căpitanul spaniol Sergio Ramos a ratat două penalty-uri. Se poate spune și altfel: portarul Sommer a apărat două penalty-uri.

Fundașul Elvedi e suspendat, în urma eliminării din meciul cu Spania (două cartonașe galbene).

Ultimele 7 meciuri:

* 1-1 (a) cu Spania

* 1-2 (d) cu Belgia / amical

* 3-3 (d) cu Germania

* 0-1 (d) cu Spania

* 1-2 (a) cu Croația / amical

* 1-1 (a) cu Germania

* 1-2 (d) cu Ucraina

Ucraina: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V Î Î

Ucraina a pierdut 5 din ultimele 6 meciuri, unele chiar la scor (1-7 în amicalul din Franța, 0-4 în Spania). Excepția o constituie surprinzătoarea victorie cu Spania. 

E drept, înaintea acestei serii negre, Ucraina a avut 12 meciuri fără înfrângere. A fost perioada fastă în care Ucraina a reușit inclusiv promovarea în Liga A a Ligii Națiunilor.

Antrenorul ucrainenilor este fostul fotbalist de legendă Andrei Șevcenko (44 de ani). Acesta a format o echipă tânără, cu câțiva fotbaliști promovați de la naționala U20, campioană mondială în 2019.

În lotul Ucrainei se află și doi brazilieni naturalizați, din "legiunea" de la Șahtior Donețk: mijlocașul ofensiv Marlos și atacantul Junior Moraes (care în 2009-2011 a jucat la Gloria Bistrița).

Ultimele 7 meciuri:

* 1-3 (d) cu Germania

* 0-2 (d) cu Polonia / amical

* 1-0 (a) cu Spania

* 1-2 (a) cu Germania

* 1-7 (d) cu Franța / amical

* 0-4 (d) cu Spania

* 2-1 (a) cu Elveția

Echipe probabile

Elvetia

Echipă probabilă Elvetia
Portar Sommer
Fundași Fernandes, Akanji, Rodriguez, Zuber
Mijlocaşi Freuler, Shaqiri, Xhaka, Mehmedi
Atacanţi Embolo, Seferovic

Ucraina

Echipă probabilă Ucraina
Portar Pyatov
Fundași Konopya, Zabarmyi, Matvienko, Sobol
Mijlocaşi Malinovski, Stepanenko, Zinchenko - Marlos, Zubkov
Atacanţi Yaremchuk

Statistica meciurilor directe Elvetia v Ucraina

Au fost 3 confruntări directe, toate extrem de echilibrate. Ucraina are o victorie (cea din actuala ediție a Ligii Națiunilor), iar celelalte două meciuri s-au încheiat la egalitate.

Cele 3 confruntări drecte:

* 2020: Ucraina - Elveția 2-1

* 2010: Elveția - Ucraina 2-2

* 2006: Elveția - Ucraina 1-1

Cote pentru Elvetia v Ucraina

Din oferta Superbet pariuri sportive, pe lângă pontul principal, recomand alte două pariuri:

* Pauză sau Final: Elveția / cota 1,49

* Handicap Asiatic 1 (-1) / cota 2,20

Elvetia vs Ucraina Pont: Victorie Elveția

Sâmbătă, Elveția a fost la un pas de o victorie formidabilă în fața Spaniei, fiind egalată în minutul 89. Luna trecută, aceeași Elveție făcea 3-3, în deplasare, cu Germania. Aceste rezultate vorbesc despre forța echipei antrenate de bosniacul Vladimir Petkovic. O echipă care se află pe ultimul loc doar pentru că a făcut un pas greșit la Kiev: 1-2 cu Ucraina. Marți e ziua revanșei. O victorie helvetă e posibilă, chiar dacă Ucraina e insidioasă pe contraatac. Gazdele practică un joc total, fără o viteză grozavă, dar cu forță, angajament, determinare și cu destule realizări tehnice (golul lui Freuler, în poarta Spaniei, a fost o bijuterie).

Pont pariuri: Victorie Elveția

Miza: 10/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Grigore Cartianu

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Grigore Cartianu

Ponturi:

10

Castigate:

4

Pierdute:

2

Anulate:

4

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici