1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Națiunilor »
  5. Croația - Portugalia, Ponturi Pariuri Liga Națiunilor, 17.11.2020, Miză doar pentru gazde

Croația - Portugalia, Ponturi Pariuri Liga Națiunilor, 17.11.2020, Miză doar pentru gazde

Guest
Guest

2020-11-16 21:49:00

Liga Națiunilor

17 Noiembrie 2020, 21:45

Croatia

Croatia

versus
Portugalia

Portugalia

1.80

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Croatia v Portugalia

Ultima etapă din faza grupelor Ligii Națiunilor debutează marți, iar noi venim cu un pont de la partida de la Split, dintre Croația și Portugalia, meci ce este programat de la ora 21 45. Partida se va juca fără spectatori. Mai multe detalii, dar și pronosticul pe care l-am găsit, în cele ce de mai jos.

Croatia: Forma echipei, știri și statistici

Croația e penultima în grupă, cu doar un meci înainte de finalul acestei ediții a Ligii Națiunilor, iar un eșec o poate duce pe selecționata lui Zlatko Dalic în urna a doua valorică. Mai ales că Suedia va juca cu Franța, care e deja câștigătoarea grupei și va alinia un prim 11 cu mai multe rezerve, mai ales că jucătorii de bază vor avea meciuri importante în week-end la echipele de club.

Croația nu se va putea baza în această confruntare pe Caleta-Car, suspendat pentru cumulul de cartonașe galbene, însă în schimb va reveni Lovren, tot după o suspendare. Croația a pierdut ultimul meci, 1-2 în deplasarea din Suedia, fix la același scor cu care câștigase partida contra scandinavilor în manșa tur. Moralul nu este unul prea bun, Croația încasând în utimele 3 meciuri 7 goluri. Atacul arată bine, cu Vlasic, Brakalo și Perisic în spatele atacantului de la Osasuna, Budimir.

Cum Portugalia nu mai are șanse la locul 1, va veni în Croația cu gândul la meciurile pe care le au de disputat fotbliștii lui Santos în week-end. Asta nu înseamnă că lusitanii vor veni în plimbare la Split, dar concentrarea lor nu mai este deloc la fel ca și cum Ronaldo & compania ar juca pentru locul 1 în grupă. Nu ar fi deloc exclus o victorie a croaților, care și-ar asigura prezența în Liga A.

Portugalia: Forma echipei, știri și statistici

Portugalia a cedat în finala pentru locul 1 din grupă, 0-1 cu Franța, într-un meci în care portughezii i-au dominat pe alocuri pe francezi, însă la final naționala cocoșului galic a fost cea care a luat toate cele 3 puncte și implicit și locul 1 în grupă. După ce pe Stade de France a remizat la 0, Portugalia avea nevoie să nu încaseze gol sau să obțină cele 3 puncte. Așa, va merge în Croația, în ultima etapă din faza grupelor, fără să o mai intereseze în mod special acest meci.

Tocmai din acest motiv, Fernando Santos va face mai multe modificări în primul 11 și le va da șansa să joace fotbaliștilor care au evoluat mai puțin în ultima perioadă la națională. Ronaldo și Felix sunt anunțați rezerve, în timp ce în apărare, lângă Dias va fi trimis Domingos Duarte, jucătorul celor de la Granada. Va lipsi Raphael Guerreiro, care are o preblemă medicală, iar stafful a hotărât ca jucătorul lui Dortmund să nu fie forțat în acest ultim meci. 

Vor apărea în primul 11 Paulinho, golgheterul celor de la Braga, dar care are doar 2 prezențe la naționala Portugaliei, Trincao, jucătorul Barcelonei sau Ruben Neves, fotbalist ce evoluează la Wolverhampton. Chir dacă selecționerul Santos va trimite în primul 11 jucători care au evoluat mai puțin de-a lungul acestei campanii în Liga Națiunilor, Portugalia e capabilă să se impună la Split. Văd oricum un meci cu goluri, miza reală lipsind de la această confruntare.

Echipe probabile

Croatia Echipă probabilă Croatia
Portar Livakovic
Fundași Juranovic, Pongracic, Lovren, Barisic
Mijlocaşi Modric, Kovacic; Brekalo, Vlasic, Perisic
Atacanţi Budimir
Portugalia Echipă probabilă Portugalia
Portar Lopes
Fundași Semedo, Dias, Duarte, Rui
Mijlocaşi Neves, Moutinho, Bruno Fernandes
Atacanţi Trincao, Paulinho, Jota

Statistica meciurilor directe Croatia v Portugalia

De 6 ori s-au mai întâlnit cele 2 naționale, iar Portugalia s-a impus de 5 ori, în timp ce un meci s-a încheiat la egalitate. Două dintre partide au avut loc la campionatul european. În ultimul meci direct, cel din tur, Portugalia s-a impus cu un categoric 4-1! 

Cote pentru Croatia v Portugalia

Pe lângă pontul oferit, din oferta de pariuri Unibet se mai poate merge și pe over 2,5 goluri, la o cotă de 2,02.

Croatia vs Portugalia Pont: Ambele echipe marchează

Va fi un meci fără o miză pe măsură. Croația trebuie să nu piardă în fața Portugaliei pentru a rămâne în League A, însă chiar și o retrogradare în B, nu ar fi un capăt de țară pentru selecționata lui Zlatko Dalic. Sigur, nu ar da bine pentru Croația o retrogradare, chiar și în această competiție, astfel că Modric & compania vor trage tare pentru un succes. Portugalia în schimb, nu are nici cea mai mică miză, astfel că va veni foarte relaxată în Croația. Cred însă că jucătorii lui Santos vor dori să arate că merită să joace mai mult la naționala Portugaliei și nu e exclus să vedem gol sau goluri din partea lusitanilor. Merg oricum pe un meci deschis și consider că golurile nu vor lipsi. Mizez pe reușite din partea ambelor naționale, la o cotă bună oferită de către cei de la Unibet.

Miza: 5/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici