Belgia – Țara Galilor. Ponturi pariuri Liga Națiunilor UEFA Liga A grupa 4, 22.09.2022. Obiective diferite, oricum greu de-atins

Liga Națiunilor

Cota: 2.15

Adaugat de: Răzvan Toma

21 Sep 2022 04:05 928 0
Logo Belgia Belgia
Logo Țara Galilor Țara Galilor
VS
21:45 22 Septembrie 2022
Liga Națiunilor UEFA

Analiză și informații pentru Belgia v Țara Galilor

Etapa a 5-a este cea care ar trebui să mai regleze speranțele pentru un deznodământ favorabil. Chiar dacă unele sunt destul de mici, ca de exemplu galezii să bată în Belgia. Înaintea acestei etape, Belgia este pe locul 2, și vizează să-și depășească vecina și totodată rivala tradițională, Olanda, care este prima la 3 puncte distanță, dar și cu o victorie obținută în Belgia la trei gluri diferență. Cât despre Țara Galilor, aceasta are cu totul alte griji, acelea de a nu retrograda în Liga B, căci se situează pe ultimul loc în grupă, cu numai un punct obținut, Polonia, care este pe locul 3, având 4. Pontul acestui meci poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Belgia: Forma echipei, știri și statistici

V E V Î V

Reprezentativa Belgiei continuă să fie o forță a fotbalului european și mondial. Cu toate acestea, nu a izbutit încă să profite de această generație excepțională de jucători de valoare spre a câștiga vreun trofeu important, nici măcar prăpădita asta de Ligă a Națiunilor UEFA. A fost pe-aproape, atingând semifinalele acestor competiții, dar este prea puțin. Iar mulți dintre amintiții jucători încep să înainteze în vârstă. Și nu se știe dacă din urmă vor mai veni jucători la fel de valoroși precum Hazard, De Bruyne, Courtois, Lukaku, Witsel etc. Belgienii vor mai avea o tentativă în iarnă, la turneul final al CM din Qatar. Până atunci însă vor încerca să prindă faza finală a acestei competiții, mai ales că nu le este prea confortabil să știe că în locul lor s-ar putea duce marii rivali olandezi. Misiunea însă nu este prea ușoară. Pentru că trebuie să o bată acum pe Țara Galilor, ceea ce n-ar fi chiar imposibil. Însă dacă Olanda nu se va împiedica de Polonia, în ultima etapă „Les Diables Rouges” vor trebui să câștige în Olanda la cel puțin trei goluri diferență, ceea ce chiar și pentru o echipă puternică precum Belgia este foarte dificil.

Rezultatele înregistrate în acest an: 2-2 (d) cu Irlanda (amical), 3-0 (a) cu Burkina Faso (amical), 1-4 (a) cu Olanda (LN UEFA), 6-1 (a) cu Polonia (LN UEFA), 1-1 (d) cu Țara Galilor (LN UEFA) și 1-0 (d) cu Polonia (LN UEFA).

Selecționerul spaniol Roberto Martinez Montoliú nu are probleme de efectiv. Are însă o sarcină nu tocmai ușoară de a alege cei mai în formă jucători dintr-un lot atât de valoros.

Țara Galilor: Forma echipei, știri și statistici

Î E Î V Î

Reprezentativa Țării Galilor a atins deja un mare obiectiv, calificarea la turneul final al CM, ceea ce nu mai reușise tocmai din 1958. Așa că tot ceea ce va urma la turneul final din Qatar va fi un bonus. Față de importanța unei întreceri de anvergură cum este un Campionat Mondial, această Ligă a Națiunilor UEFA clar pălește. Așa că nu știu dacă jucătorii galezi chiar vor intra într-o depresie în cazul în care vor retrograda din Liga A a acestei competiții. Însă acest meci din Belgia este un bun prilej de a experimenta un adversar redutabil, în vederea meciurilor din Qatar, mai ales că nu mai are nimic de pierdut.

În afara rezultatelor favorabile prin intermediul cărora a ajuns în Qatar, celelalte din acest an sunt slabe. Iată-le, în ordine cronologică: 2-1 (a) cu Austria (baraj CM), 1-1 (a) cu Cehia (amical), 1-2 (d) cu Polonia (LN UEFA), 1-0 (a) cu Ucraina (baraj CM), 1-2 (a) cu Olanda (LN UEFA), 1-1 (a) cu Belgia (LN UEFA) și 2-3 (d) cu Țara Galilor (LN UEFA). Totuși, se poate observa, că în absolut toate a marcat.

Selecționerul Robert Page nu va putea beneficia de doi dintre obișnuiții săi titulari, J. Allen și Ramsey.

Echipe probabile

Belgia

Echipă probabilă Belgia
Portar Courtois
Fundași Boyata, Vertonghen, Alderweireld
Mijlocaşi Castagne, Tielemans, Witsel, Ferreira Carrasco
Atacanţi De Bruyne, Batshuayi, E. Hazard

Țara Galilor

Echipă probabilă Țara Galilor
Portar Hennessey
Fundași Rodon, Ampadu, Davies
Mijlocaşi N. Williams, Morrell, Smith, Norrington-Davies
Atacanţi James, Bale – Moore

Statistica meciurilor directe Belgia v Țara Galilor

Cele două s-au confruntat de-a lungul timpului de 16 ori. Bilanțul este destul de echilibrat, cu 6 victorii pentru belgieni, 5 pentru galezi și tot 5 egaluri. În partida din tur, la Cardiff, disputată în iunie, a fost 1-1 (Moore 32 / De Bruyne 12). În Ultimii 10 ani, cele două s-au confruntat de opt ori.

Cote pentru Belgia v Țara Galilor

Betano pariuri oferă o cotă de 1,83 pentru peste 2,5 goluri asiatic.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Belgia vs Țara Galilor cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITEBelgia vs Țara Galilor Pont: GG - Ambele marchează

Sunt două echipe destul de familiarizate una cu cealaltă, în ultimul deceniu confruntându-se de 8 ori. Iar Belgiei, care este totuși marea favorită a meciului de-acum, nu i-a fost prea comod în precedentele întâlniri cu galezii. Am explicat în analiză că, privitor la această Ligă a Națiunilor UEFA, cele două au obiective diferite, ambele însă destul de greu de atins. Înainte de toate, le trebuie neapărat victorii în fiecare din cele două partide rămase. De aceea, nu se anunță un joc închis, ambele fiind obligate să atace. Iar galezii, chiar dacă au numai un punct acumulat, au marcat în absolut toate partidele susținute în 2022, așa că ar putea-o face și la Bruxelles. Cât despre forța ofensivă a belgienilor, nu mai este nimic de pomenit, fiind bine-cunoscută de orice microbist.

Pont pariuri: GG - Ambele marchează

Miza: 8/10

Cota: 2.15

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Castigat

Belgia vs Țara Galilor Pont: Peste 2 goluri handicap asiatic

Belgia se află pe locul secund în această grupă de Nations League, însă are șanse relativ bune să o câștige. Distanța până la liderul Țările de Jos este de doar 3 puncte, iar în ultima etapă, săptămâna viitoare, are loc partida directă, în Olanda. Astfel, Belgia poate spera să câștige competiția, deși focusul este altul: Campionatul Mondial. Echipa este spectaculoasă, iar în ultimul meci de pe teren propriu a câștigat 6-1 cu Polonia. Țara Galilor are doar 1 punct, așadar este vizată de o retrogradare. Britanicii nu sunt slabi, însă în general nu se pot compara cu marile forțe ale continentului, de exemplu cu Țările de Jos pierzând tur-retur. Aici este ultimul mare test înainte de Mondial, acolo urmând să întâlnească Anglia. Cred că vor juca ofensiv, curajos. Consider astfel că vom vedea peste 2 goluri handicap asiatic (miză returnată în cazul în care se marchează fix 2 goluri), pariul mergând pe această idee la o cotă oferită de Unibet pariuri sportive.

Pont pariuri: Peste 2 goluri handicap asiatic

Miza: 1/10

Cota: 1.26

Adaugat de: Constantin Dinu

Status: Castigat

Răzvan Toma

Ponturi:

1

Castigate:

0

Pierdute:

0

Anulate:

0

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrează în presa sportivă începând din 1986, pe când era student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici