1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Națiunilor »
  5. Albania vs. Islanda

Albania - Islanda. Ponturi pariuri Liga Națiunilor, 27.09.2022. Un amical oficial între două naționale fără obiectiv

Matei Udrea
Matei Udrea

2022-09-26 19:54:00

Fotbal - Liga Națiunilor

27 Septembrie 2022, 21:45

Albania

Albania

versus
Islanda

Islanda

2.10

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Albania v Islanda

Albania - Islanda, partidă programată marți, de la ora 21.45, în etapa a 6-a (ultima) din Grupa 2 a Ligii Națiunilor B, opune formațiile clasate pe locurile 3 și, respectiv, 2. Acesta este un meci oficial doar în acte, pentru că, de fapt, n-are nicio miză, așa cum n-a avut aproape toată campania. După ce s-a clarificat (destul de repede) că Israelul va câștiga grupa, Islanda și Albania au jucat de amorul artei, pentru că a patra componentă a campaniei, Rusia, a fost exclusă. Singurul lucru pentru care ar putea să mai lupte cele două naționale ar fi orgoliul de a termina pe locul 2.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Albania: Forma echipei, știri și statistici

Albania (locul 3, 1 punct, golaveraj 3-5) a părut mulțumită de la început cu îndeplinirea obiectivului (acela de a nu retrograda) la masa verde, prin excluderea Rusiei. A înscris în toate cele 3 partide de până acum, dar a luat un singur punct, la Reykjavik. Din acest punct de vedere, naționala antrenată de italianul Edoardo Reja a făcut un pas înapoi, ținând cont că precedenta campanie, din preliminariile pentru Mondiale, a fost terminată de albanezi pe locul 3 din 6 posibile, după Anglia și Polonia, dar cu 6 victorii în 10 meciuri (inclusiv două cu Ungaria).
Ultimele 5 partide: 0-0 acasă cu Georgia în amical, 1-1 în deplasare cu Islanda, 1-2 acasă cu Israel în grupa Ligii Națiunilor, 0-0 acasă cu Estonia în amical, 1-2 în deplasare cu Israel în grupa Ligii Națiunilor.
Albanezii vor fi lipsiți de mijlocașii Endri Cekici și Keidi Bare, ambii accidentați.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Islanda: Forma echipei, știri și statistici

Islanda (locul 2, 3 puncte, golaveraj 5-5) s-a străduit în această campanie să-și regăsească încrederea și ritmul după ce anul trecut, în preliminariile Mondialelor, a terminat pe un dezamăgitor loc 5 din 6 posibile, cu doar 9 puncte. Naționala antrenată de Arnar Vidarsson poate trece la lucruri pozitive că e neînvinsă în grupă, dar faptul că a înregistrat 3 remize din 3 posibile nu putea s-o ducă, bineînțeles, nicăieri. Dar, chiar și așa, pentru insulari, meciul de marți putea fi unul al marilor speranțe dacă în urmă cu două zile Israelul n-ar fi câștigat cu Albania în minutul 90+2.
Ultimele 5 partide: 2-2 în deplasare cu Israel, 1-1 acasă cu Albania în grupa Ligii Națiunilor, 1-0 în deplasare cu San Marino în amical, 2-2 acasă cu Israel în grupa Ligii Națiunilor, 1-0 acasă cu Venezuela în amical.
Oaspeților nu le lipsește niciun jucător.

Echipe probabile

Albania Echipă probabilă Albania
Portar Strakosha
Fundași Balliu, Ismajli, Ajeti, Hysaj
Mijlocaşi Gjasula, Abrashi, Asllani, Laci
Atacanţi Uzuni, Broja
Islanda Echipă probabilă Islanda
Portar Runarsson
Fundași Palsson, Bjarnasson, Magnusson, Olafsson
Mijlocaşi Sigurdsson, Porsteinsson, Haraldsson
Atacanţi Gunnarsson, Poroarson, Finnbogason

Statistica meciurilor directe Albania v Islanda

Astă-vară, în turul acestei campanii, a fost Islanda – Albania 1-1.
Precedentele jocuri au fost în preliminariile pentru Euro 2020. În anul 2019, victoriile s-au împărțit: Islanda – Albania 1-0 și Albania – Islanda 4-2.
În campania de calificare la Mondialele din 2014, Islanda a obținut două victorii identice, 2-1 atât acasă, cât și în deplasare.
S-au jucat, până acum, 8 partide. Albania a câștigat 3, Islanda 4, o dată a fost remiză.

Cote pentru Albania v Islanda

O remiză cu goluri ar împăca pe toată lumea marți: cele două echipe și suporterii deopotrivă. Superbet pariuri sportive are cota 3,4 pentru X.
Fiind un meci lipsit de miză, cred că ne putem uita spre posibilitatea de a vedea mai mult de două goluri. Betano pariuri are cota 1,8 pentru totalul asiatic +2.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Albania vs Islanda cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Albania vs Islanda Pont: Ambele echipe marchează

Albania și Islanda nu mai au niciun obiectiv și, deci, putem aștepta un meci deschis, fără prea multă încrâncenare. Albanezii și islandezii au avut GG în toate partidele disputate în această campanie de Liga Națiunilor și n-avem de ce să credem că acum, când nu mai contează rezultatul, nu vom vedea măcar câteva goluri. Superbet pariuri sportive ne dă cota 2,1 pentru GG.

Fotbal - Liga Națiunilor

Ambele echipe marchează

2.10
Albania vs Islanda

27 Sep 22, 21:45

Miza: 5/10
Cota: 2.10
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici