Share

Pontul pentru The New Saints - Ludogoreț, Liga Europa: turism în Țara Galilor

Liga Europa

Cota: 1.57

Adaugat de: Răzvan Toma

14 Aug 2019 22:10 641 0
Logo The New Saints
Logo Ludogorets
The New Saints
Ludogorets
VS
20:30 15 August 2019
Fotbal Europa League

Analiză și informații pentru The New Saints v Ludogorets

Două campioanele naționale decăzute de rezultate însă din Liga Campionilor în Liga Europa. Pentru The New Saints este o obișnuință, această grupare numărându-și pe degetele unei mâini calificările din cupele europene, cu toate că a avut numeroase ocazii s-o facă. Pentru Ludogoreț, unde ambițiile și așteptările sunt mari, este un pas înapoi. O eventuală calificare în grupele Ligii Europa însă ar mai drege busuiocul. După victoria echipei bulgare de la Razgrad cu 5-0 în primul meci, acestei de-a doua manșe i s-a evaporat miza. Din acest motiv va fi pentru cei de la Ludogoreț mai mult o evadare din arșița de vară a Balcanilor, chiar o vizită turistică în Țara Galilor, garnisită cu puțintică mișcare în aerul răcoros al serii de la Wrexham. O mișcare cam de vreo 90 de minute.

Deschide cont la Betano și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

The New Saints: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V E

The New Saints a supraviețuit două tururi în Liga Campionilor. În primul a trecut de campioana Kosovo, Feronikeli, după 2-2 acasă (Draper 49pen, Edwards 77) în care a condus cu 2-0 și a fost egalată în ultimele două minute, dar la retur a învins cu 1-0 în deplasare (Ebbe 67). În turul următor însă, cu FC Copenhaga, nu a avut vreo șansă, cedând ambele partide, acasă cu 0-2 și apoi 0-1 în deplasare. Iar acum, în Liga Europa, a cedat clar pe terenul lui Ludogoreț, 0-5. În acest weekend va începe și competiția internă.

Ludogorets: Forma echipei, știri și statistici

E V E V V

După 5 etape scurse din campionatul Bulgariei, Ludogoreț e prima, cu un punct mai mult decât Lokomotiv Plovdiv și Levski, fiind neînvinsă, cu 3 victorii și 2 egaluri. Rezultatele sale au fost următoarele, în ordine cronologică: 2-0 acasă cu Țarsko Selo (goluri Keserü 7pen, 66), 4-2 în deplasare cu Beroe (Jorginho 8, 35, Keserü 53, 55), 2-0 acasă cu Vitoșa Bistrița (Świerczok 79, Lukoki 90), 1-1 în deplasare cu Lokomotiv Plovdiv (Wanderson 64) și 0-0 acasă cu ȚSKA Sofia. Înaintea campionatului și-a adjudecat Supercupa Bulgariei, învingând-o pe Lokomotiv Plovdiv cu 2-0 (Tchibota 3, Lukoki 90). În cupele europene, a părăsit prematur Liga Campionilor fiind eliminată cu dublă înfrângere de Ferencváros, 1-2 la Budapesta (Świerczok 31) și 2-3 la Razgrad (Terziev 24, Heister 69aut). Ajunsă în Liga Europa, a avut parte de adversare ușoare, mai întâi Valur Reykjavik, pe care după un 1-1 obținut cu noroc în Islanda (Andrianaintenaina 90), a învins-o la retur categoric cu 4-0 (Hedlund 7aut, Ikoko 24, Świerczok 82, 84). Iar acum, 5-0 acasă cu The New Saints (Harrington 10 autogol, Tchibota 28, Lukoki 43, Keșerü 65, Moți 76).

Echipe probabile

The New Saints

Echipă probabilă The New Saints
Portar Harrison
Fundași Spender, Harrington, Marriott, Redmond
Mijlocaşi Routledge, Edwards – Mullan, Brobbell, Cieślewicz
Atacanţi Ebbe

Ludogorets

Echipă probabilă Ludogorets
Portar Iliev
Fundași Ikoko, Rafael Forster, Moți, Nedialkov
Mijlocaşi Andrianantenaina, Góralski – Lukoki, Biton, Tchibota
Atacanţi Keșerü

Statistica meciurilor directe The New Saints v Ludogorets

Singura întâlnire dintre cele două s-a consumat în tur, la Razgrad, adjudecată de Ludogoreț cu 5-0.

Cote pentru The New Saints v Ludogorets

1,50 e cota pentru 0-1 scor corect oricând, cotă adiacentă cu cea de la pont.

Pont The New Saints vs Ludogorets: Victorie Ludogorets

Diferența de valoare dintre cele două combatante este evidentă. A dovedit-o din plin și scorul din prima manșă. Singurul pericol pentru a nu se înfăptui pontul propus ar veni doar dinspre o relaxare mult prea mare a echipei bulgare, care este deja cu un picior în turul următor. Totuși Ludogoreț va ținti victoria, care o ajută din multe puncte de vedere. De aceea la ultimul meci de campionat, antrenorul Stoicio Stoev a folosit mai mulți jucători de rezervă, pentru a odihni câțiva titulari.

Pont pariuri: Victorie Ludogorets

Miza: 9/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Răzvan Toma

Ponturi:

18

Castigate:

7

Pierdute:

8

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Inter vs Fiorentina, Cupa Italiei
Cota: 1.76 29 Ian 2020 21:45 0