1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Steaua Roșie – Slovan Liberec. Ponturi Pariuri Liga Europa, Grupa L, 29.10.2020. Derby estic cu deznodământ imprevizibil

Steaua Roșie – Slovan Liberec. Ponturi Pariuri Liga Europa, Grupa L, 29.10.2020. Derby estic cu deznodământ imprevizibil

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-10-28 21:34:00

Liga Europa

29 Octombrie 2020, 19:55

Steaua Roşie Belgrad

Steaua Roşie Belgrad

versus
Slovan Liberec

Slovan Liberec

2.12

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Steaua Roşie Belgrad v Slovan Liberec

Steaua Roșie Belgrad – Slovan Liberec, partidă programată joi, de la ora 19.55, în etapa a 2-a din Grupa L a Ligii Europa, este foarte importantă pentru șansele celor două echipe de a trece de această fază a competiției. Steaua Roșie, într-o formă destul de slabă, este constrânsă să atace și să câștige. Oaspeții au și varianta egalului.

Întâlnirea se va disputa fără spectatori din cauza epidemiei de coronavirus.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Steaua Roşie Belgrad: Forma echipei, știri și statistici

Steaua Roșie Belgrad (locul 4, 0 puncte, golaveraj 0-2) are reputația unei formații greu de învins acasă. N-a mai fost înfrântă pe teren propriu din 26 noiembrie anul trecut (0-6 cu Bayern), iar de atunci a înregistrat 20 de victorii și 3 egaluri.

Dar aceasta e partea plină a paharului. Reversul este că, în acest interval, a jucat meciuri “la kilogram”, de obicei cu formațiile de mâna a 3-a sau a 4-a din Serbia. Nenumăratele victorii cu adversari ca Subotica, Novi Pazar, Radnik, Vozdovac sau Backa Topola, în campionatul intern, nu spun absolut nimic. Singura echipă mai tare primită acasă în aceste 11 luni a fost rivala Partizan, astă-primăvară, pe care n-a reușit s-o învingă: 0-0.

În ultimele săptămâni, Steaua Roșie – departe de renumele de odinioară – a dat rateuri. După un 1-1 în deplasare, la Partizan Belgrad, în campionatul intern, a venit o înfrângere la Hoffenheim, 0-2 în prima etapă din Liga Europa. Acum doar 3 zile, criza s-a prelungit: 0-0 acasă, în campionat, cu anonima Javor.

La meciul de joi vor lipsi Ivanic și Kanga, bolnavi. Boakye e sub semnul întrebării, fiind accidentat.

Slovan Liberec: Forma echipei, știri și statistici

Slovan Liberec (locul 2, 3 puncte, golaveraj 1-0) este într-o formă foarte bună. De la începutul sezonului a suferit două înfrângeri în toate competițiile. În rest, are 9 victorii și un egal.
După ultimul eșec, 0-3 la Pardubice, în campionat, acum o lună, au venit 4 victorii: 1-0 acasă cu APOEL Limassol în preliminariile Ligii Europa, 3-0 acasă cu Pribram în campionat, 3-0 acasă cu Dukla Praga într-un amical și, săptămâna trecută, un important 1-0 tot pe teren propriu cu belgienii de la Gent, în prima etapă din grupele Ligii Europa.

Cehii primesc greu gol. De asta s-au convins și românii de la FCSB, învinși chiar la București cu 2-0 de Slovan, în preliminariile Ligii Europa.

Echipa n-a primit gol în ultimele 4 partide, după cum se poate vedea mai sus. În plus, are un bun bilanț în deplasare. A disputat afară în acest sezon, din care a câștigat 3 și a pierdut două. Pe lângă victoria cu FC FCSB (2-0 pe Arena Națională) și eșecul cu Pardubice (0-3) enunțate mai sus, au mai fost un 0-1 la Sigma Olomouc, 2-0 la Ceske Budejovice (ambele în campionat) și 5-1 la Riteriai (Lituania), în preliminariile Ligii Europa.

Echipe probabile

Steaua Roşie Belgrad Echipă probabilă Steaua Roşie Belgrad
Portar Borjan
Fundași Erakovic, Milunovic, Degenek
Mijlocaşi Gajic, Sanogo Junior, Nikolic, Rodic
Atacanţi Katai, Spiridonovic – Falcinelli
Slovan Liberec Echipă probabilă Slovan Liberec
Portar Nguyen
Fundași Koscelnik, Tijani, Jugas, Mikula
Mijlocaşi Beran, Mara, Hromada, Pesek
Atacanţi Yusuf, Mosquera

Statistica meciurilor directe Steaua Roşie Belgrad v Slovan Liberec

Între cele două formații s-au disputat doar două meciuri în 2006, în Cupa UEFA. Slovan Liberec le-a câștigat atunci pe amândouă: 2-0 acasă, 2-1 la Steaua Roșie Belgrad.

Cote pentru Steaua Roşie Belgrad v Slovan Liberec

Nu cred că va fi un meci cu multe goluri, mai ales că Slovan Liberec se dovedește o echipă care e depășită greu în apărare, în timp ce sârbii au avut dificultăți, în ultimele meciuri, în atac. Betano pariuri are cota 1,8 pentru maximum două goluri marcate. Pariul că nu se va înscrie în primele 28 de minute are cota 2,15 la aceeași agenție.

Steaua Roşie Belgrad vs Slovan Liberec Pont: Slovan Liberec nu pierde

Steaua Roșie are un record impresionant acasă, dar obținut cu adversari foarte slabi, în general în campionatul intern sau în amicale. În ultimele săptămâni a avut probleme cu ofensiva, reușind un singur gol în 3 partide. Slovan este într-o formă destul de bună și în ultimele 4 jocuri n-a primit niciun gol. Cehii sunt o echipă solidă și au o șansă bună să plece cu punct sau puncte de la Belgrad. Betano pariuri are cota 2,12 pentru X2 – Slovan Liberec nu pierde.

Miza: 7/10
Cota: 2.12
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici