1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga Europa »
  5. Steaua Roșie Belgrad vs. Ludogorets

Steaua Roșie Belgrad vs. Ludogorets, Ponturi pariuri, Fotbal Europa League, 25.11.2021: Sârbii au nevoie de victorie

Dan Bara
Dan Bara

2021-11-23 12:39:00

Europa League

25 Noiembrie 2021, 19:45

Steaua Roşie Belgrad

Steaua Roşie Belgrad

versus
Ludogorets

Ludogorets

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Steaua Roşie Belgrad v Ludogorets

Ocupanta locului secund din grupa F din Europa League, Steaua Roșie Belgrad, primește joi, de la ora 19:45, vizita ultimei clasate, Ludogoreț. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Steaua Roşie Belgrad: Forma echipei, știri și statistici

Cu doua etape inainte de final, gazdele sunt pe locul secund in grupa F, cu 7 puncte, la doua lungimi de liderul Braga. Formatia sarba nu traverseaza un moment extraordinar. In campionatul intern e tot pe locul 2, la 6 puncte in urma lui Partizan, dar are si un meci mai putin disputat.

Așadar, nu e nimic pierdut si adevarul este ca, pana acum, Steaua din Belgrad a facut putini pasi gresiti. Dar problema e ca poticnelile au venit in momente cruciale. Intai, a fost eliminata din preliminariile Ligii Campionilor de Serif Tiraspol, echipa care, ulterior, a confirmat surpriza cu un start excelent in grupele Champions League. Apoi, a luat un singur punct din dubla cu Midtjylland, ocupanta locului 3 in grupa de Europa League. Nu in ultimul rand, sa mentionam si ca a dat cu piciorul unei ocazii importante in partida de campionat cu Radnik, ocupanta locului 13 in Serbia, pierzand pe terenul acesteia cu scorul de 1-2, desi a dominat copios confruntarea. 

In cele 27 de jocuri ale sezonului, Steaua Rosie are un bilanț de 19 victorii, 4 remize si 4 infrangeri.  Parcursul de pe teren propriu e extrem de consistent. In cele 12 partide disputate in fata propriilor fani a obtinut 9 victorii si 2 remize si a pierdut o singura data. Infrangerea a suferit-o cu Midtjylland, 0-1, dupa ce a evoluat in zece oameni din minutul 12. De asemenea, tot in zece a trebuit sa se descurce mai bine de jumatate de ora in remiza cu Serif, 1-1.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ludogorets: Forma echipei, știri și statistici

Ludogoret e ultima in clasament, cu un singur punct dupa 4 etape. Practic, sansele de a mai parasi aceasta pozitie sunt aproape nule, deoarece are nevoie de doua victorii in ultimele doua jocuri, la Belgrad si acasa, cu contracandidata Midtjylland, care e pe locul 3.  Cum danezii au deja 5 puncte, e greu de crezut ca formatia bulgara va reusi sa intoarca situatia in favoarea sa.

Totusi, Ludogoret trebuie sa se trezeasca rapid, chiar daca nu va mai continua in Europa. In campionatul intern e inca lider, dar in etapa din weekend tocmai a pierdut la TSKA 1948 Sofia, ocupanta pozitiei a opta, scor 0-2. In partida de la Sofia a jucat mai bine de 80 de minute in inferioritate numerica, după ce fundașul central Verdon a fost eliminat în minutul 6. Statistica spune că Ludogoreț nu a avut nicio ocazie de gol pe parcursul jocului.

Aceasta a fost a doua infrangere suferita in ultimele trei jocuri, dupa cea de la Braga, si a sasea a sezonului. De la startul actualei editii, bulgarii au jucat 13 partide departe de casa si au castigat 6 dintre ele. Alte 3 confruntari s-au incheiat la egalitate, iar in 4 ocazii s-au recunoscut invinsi. Statistica ne arata ca Ludogoret a primit gol in 10 dintre ultimele 11 deplasari si a marcat in 8 dintre acestea.

Echipe probabile

Steaua Roşie Belgrad Echipă probabilă Steaua Roşie Belgrad
Portar Borjan
Fundași Gobeljic, Erakovic, Dragovic, Rodic
Mijlocaşi Kanga, Sanogo - Katai, Ben, Ivanic
Atacanţi Pavkov
Ludogorets Echipă probabilă Ludogorets
Portar Kahlina
Fundași Cicinho, Plastun, Verdon, Pinas
Mijlocaşi Goncalves, Show - Tekpetey, Yankov, Tchibota
Atacanţi Marin

Statistica meciurilor directe Steaua Roşie Belgrad v Ludogorets

Cele două formații s-au întâlnit prima oară acum 5 ani, în preliminariile Ligii Campionilor. Ambele partide au fost disputate și s-au încheiat cu același scor, 2-2, însă bulgarii au avut câștig de cauză în cele din urmă, după ce returul a intrat în prelungiri. În 2020, Steaua Roșie a câștigat un meci amical, 1-0 pe teren propriu, iar în turul actualei „duble” din faza grupelor din Europa League, sârbii s-au impus din nou cu același scor, 1-0.

30.09.21 EL Ludogorets - Steaua Roșie B. 0 : 1
01.02.20 AMI Steaua Roșie - Ludogorets 1 : 0
02.08.16 CL Steaua Roșie B. - Ludogorets 2 : 4 (2 : 2)
26.07.16 CL Ludogorets - Steaua Roșie B. 2 : 2

Cote pentru Steaua Roşie Belgrad v Ludogorets

Betano pariuri sportive oferă o cotă de 1.76 pentru un meci cu minimum trei goluri și o cotă de 2.02 pentru ca ambele echipe să marcheze. De asemenea, pariul 1 la pauză și 1 la final are cota 2.00 la același operator. 

Steaua Roşie Belgrad vs Ludogorets Pont: Steaua Roşie Belgrad HA(-1)

Steaua Roșie e favorită în această partidă și speră să tranșeze printr-o victorie lupta cu Midtjylland pentru locul al doilea. Danezii evoluează în această etapă pe teren propriu, cu liderul Braga și, dacă nu câștigă, iar Steaua Roșie o învinge pe Ludogoreț, atunci sârbii merg mai departe. Altfel, situația e complicată, deoarece danezii stau mai bine în meciurile directe cu trupa din Belgrad.

Miza: 6/10
Cota: 1.65
Status: Anulat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici